Zoek
Sluit dit zoekvak.

BeYu Blush 141

Al een behoorlijke tijd terug heb ik een keer deze blush van BeYu bij de Douglas gekocht. Ik had nog nooit wat van dit merk gekocht, maar ik zag er een mooie blush zitten in nummer 141. Ik besloot hem mee te nemen en thuis vond ik het een prachtige blush. Ik draag hem dan ook altijd met veel plezier, omdat hij erg mooi bij mijn huid staat.

De blush is een bruin roze achtige kleur met kleine zilverkleurige glittertjes. Het is niet een aanwezige glitter wat ik erg prettig vind. De pigment van de blush is gemiddeld, niet slecht maar ook niet heel erg goed. Het is alleen niet zo een grote verpakking er zit maar 3 gram in de verpakking. De verpakking zelf vind ik er een beetje middelmatig uitzien. het zit in een doorzichtig doosjes met een zilveren rand on de deksel en in het midden de naam van het merk.

Zo ziet de blush eruit. In het echt is hij iets lichter, maar omdat ik geen tijd had om foto’s bij goed daglicht te maken is het onder de lamp gemaakt (erg vervelend dat het nu zo snel donker is!). En hieronder zie je nog een swatch van de blush. Ik ben echt blij met de blush. Het geeft me een mooie donker achtige gloed over mijn wangen en straalt echt een warme gloed uit. Wat ik wel erg mooi vind voor de tijd van het jaar.

BeYu is te koop bij de Douglas en ik dacht dat hij € 8,49 kostte.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *