BeYu Blush 141

Al een behoorlijke tijd terug heb ik een keer deze blush van BeYu bij de Douglas gekocht. Ik had nog nooit wat van dit merk gekocht, maar ik zag er een mooie blush zitten in nummer 141. Ik besloot hem mee te nemen en thuis vond ik het een prachtige blush. Ik draag hem dan ook altijd met veel plezier, omdat hij erg mooi bij mijn huid staat.

De blush is een bruin roze achtige kleur met kleine zilverkleurige glittertjes. Het is niet een aanwezige glitter wat ik erg prettig vind. De pigment van de blush is gemiddeld, niet slecht maar ook niet heel erg goed. Het is alleen niet zo een grote verpakking er zit maar 3 gram in de verpakking. De verpakking zelf vind ik er een beetje middelmatig uitzien. het zit in een doorzichtig doosjes met een zilveren rand on de deksel en in het midden de naam van het merk.

Zo ziet de blush eruit. In het echt is hij iets lichter, maar omdat ik geen tijd had om foto’s bij goed daglicht te maken is het onder de lamp gemaakt (erg vervelend dat het nu zo snel donker is!). En hieronder zie je nog een swatch van de blush. Ik ben echt blij met de blush. Het geeft me een mooie donker achtige gloed over mijn wangen en straalt echt een warme gloed uit. Wat ik wel erg mooi vind voor de tijd van het jaar.

BeYu is te koop bij de Douglas en ik dacht dat hij € 8,49 kostte.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Esmay
  26 november 2010 at 15:44

  Voor mij iets te bruin! Ik hou meer van rozige tinten!

 • Reply
  Silva
  26 november 2010 at 16:11

  Leuk, dat ziet er erg leuk uit op jou!

 • Reply
  maccia
  26 november 2010 at 16:57

  Voor mij is hij denk ik net te oranje, maar hij ziet er wel mooi uit :)

 • Reply
  Tatjana
  26 november 2010 at 20:21

  Ziet er mooi uit, en ik ben ook wel ietsjes meer van de roze tinten hihi :p

 • Laat een reactie achter