Bewust Een Stap Terug Doen – Op zoek naar jezelf

MAC #VIVAGLAM Taraji P. Henson

Het is niet altijd even makkelijk, maar soms wel echt nodig, een stapje terug doen in je leven. Ik deed het en ik vond het verschrikkelijk moeilijk. Maar het bracht me wel wat ik hoopte, een stuk meer rust en tijd om aan mezelf te denken. Ik vertel je over mijn ervaringen met een stapje terug doen in het leven. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Lieke
  7 februari 2017 at 22:53

  Leuke video en herkenbaar. Ik zit dus in de fase wat wil ik wat kan ik en wat kan ik veranderen zodat ik me beter ga voelen vooral qua werk ook en daarvoor zal ik ook eerst door zon dal moeten. Jezelf terugvinden. De huisarts zei me al wie ben je, wie is lieke? Toen je 0 was was je t al toen je 7 was en nu nog.

  Maar gelukkig ben jij er bovenop nu. Tenminste dat neem ik aan;-) ben erg benieuwd naar de volgende videos!

 • Reply
  elisejoanne
  8 februari 2017 at 08:23

  Ik vind dit een hele mooie eerlijke serie lieverd, je vertelt het heel goed! Trots op jou <3

 • Reply
  rachel
  8 februari 2017 at 09:46

  hier weer een veer in je kont van mij want weer trots ;) je uit het ook duidelijk

 • Reply
  Sofie
  8 februari 2017 at 18:47

  Dit doet me echt heel erg deugd om te horen. Ik zit in een gelijkaardige situatie en heb ook een stapje terug moeten zetten door burnout. Ik voelde me eerst een zwakkeling, schaamde me om het aan anderen te moeten vertellen… Maar nu besef ik dat het belangrijker is om eerst voor jezelf te zorgen dan mee te blijven draaien in een prestatiewereld en hierdoor jezelf te verliezen :) Het gaat nu gelukkig veel beter met me, ik vind ook echt steun en geruststelling in je video. Knappe beslissing Aranka, dat vraagt veel wijsheid en moed! Succes nog!

 • Reply
  chucky1012
  9 februari 2017 at 05:11

  Pluim voor jou en je bent goed bezig!

  Xoxo

 • Laat een reactie achter