Betoverende kerst met Søstrene Grene

Kerst komt dichterbij en ook dit jaar presenteert Søstrene Grene weer een reeks klassieke en kleurrijke nieuwe artikelen voor de meest ‘hygge’ tijd van het jaar. Duik in de betoverende kerstcollectie die bestaat uit producten als kransen, lichtdecoraties en elegante en speelse ornamenten.

Kom vanaf oktober in de kerstsferen met Søstrene Grene

Vanaf 19 oktober 2023 zal de wereld van Søstrene Grene weer gevuld zijn met de magie van kerst als de eerste grote collectie kerstartikelen van dit jaar weer verkrijgbaar in de winkels van Søstrene Grene en online in de webshop van de zussen.

Dit jaar viert Søstrene Grene ook haar 50e verjaardag. Deze mijlpaal wordt gevierd met een prachtige kerstcollectie die een eerbetoon is aan het familiebedrijf. De nieuwe items van dit jaar bestaan uit kleurrijke papieren kerstdecoraties die geïnspireerd zijn door warmere plaatsen.

Van 19 oktober tot 30 november komen er elke week nieuwe kerstproducten aan in de winkels van Søstrene Grene en online, met de volgende thema’s:

 • Donderdag 19 oktober: Kerstversiering en kransen voor thuis
 • Donderdag 26 oktober: Kerstbaksels voor kinderen en volwassenen
 • Donderdag 2 november: Inspiratie voor een creatieve kerst
 • Donderdag 9 november: Producten voor in de kerstboom
 • Donderdag 16 november: Dek een mooie kersttafel
 • Donderdag 23 november: Ideeën voor kerstcadeaus
 • Donderdag 30 november: Kerstcadeaus inpakken

Søstrene Grene introduceert een reeks aan producten om het gevoel van kerst in huis te halen. Dit omvat kerstornamenten, kandelaars, lichtsnoeren, kransen met LED-lampjes en kerstbomen in verschillende maten en materialen zoals keramiek, glas en papier. Daarnaast bestaat de collectie uit verschillende kerstballen en kerstversieringen – ontdek alles van kleine, verfijnde ornamenten gemaakt van kralen, glas en keramiek tot grote, fascinerende sterren gemaakt van papier.

Deze kerst willen de zussen iedereen inspireren om thuis een gezellig mini-kerstdorp te creëren. Daarom bevatten de nieuwe producten van dit jaar kleine keramieken huisjes met LED-lampjes, schattige kerstelfjes en miniatuurkerstboompjes in verschillende maten en materialen.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  chucky1012
  5 oktober 2023 at 18:59

  Prachtige decoratie voor de feestdagen

 • Reply
  Heidi
  7 oktober 2023 at 17:14

  Heel mooi, maar sommige dingen kan je eigenlijk zelf maken in dat papier.
  Ik heb bevoordeelt al die engel en kerst ster gemaakt.

 • Laat een reactie achter