De beste zwangerschapstest? Welke kies je?

Beste zwangerschapstest

Je wilt graag weten of je zwanger bent en daar een zwangerschapstest voor gebruiken. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een zwangerschapstest? Tegenwoordig zijn alle zwangerschapstesten betrouwbaar en veilig om te gebruiken. De vraag is alleen welke zwangerschapstest jij wilt gebruiken. Kijk je naar het budget of de duidelijkheid? Ik zet een aantal goede opties voor je op een rijtje.

Beste zwangerschapstest?

Goed, je wilt graag een zwangerschapstest gaan doen, maar welke zwangerschapstest is nou het beste? Dat is eigenlijk een keuze die aan jezelf is en welke eisen jij aan een zwangerschapstest stelt. Moet het goedkoop zijn? Makkelijk afleesbaar? Ik geef je de beste opties wat betreft zwangerschapstesten.

1. Kruidvat Zwangerschapstest

Huismerk zwangerschapstesten zijn populair. De Kruidvat zwangerschapstest is vrijwel overal te koop maar je kunt hem natuurlijk ook online bestellen. Je hebt twee soorten Kruidvat zwangerschapstesten, een verpakking met twee testen waarbij je met een pipetje op de rest wat urine moet druppelen. Deze Kruidvat zwangerschapstest kost € 4,99 en daarvoor heb je twee testen.

Daarnaast heb je nog een Kruidvat Early zwangerschapstest waar je rechtstreeks overheen kunt plassen (of natuurlijk in de urine kunt dippen). Je kunt de test al uitvoeren vanaf 4 dagen voorafgaand aan je menstruatie, handig dus als je al wat eerder wilt testen.

2. Action Zwangerschapstest

Dit is denk ik één van de meest populaire zwangerschapstesten. De Action zwangerschapstest is namelijk ontzettend goedkoop. Voor € 1,49 heb je namelijk maar liefst 2 zwangerschapstesten. De Action zwangerschapstest is gewoon betrouwbaar en duidelijk.

In de verpakking zitten twee zwangerschapstesten afzonderlijk van elkaar verpakt. De Action zwangerschapstest is makkelijk te gebruiken door eroverheen te plassen of in een bekertje met urine te dippen. Je leest de uitslag af door middel van streepjes. Nadeel is wel dat de Action zwangerschapstest niet online te koop is.

3. Etos Zwangerschapstest

Ook een hele populaire zwangerschapstest is de Etos zwangerschapstest. Ook deze zijn gemakkelijk te koop en online te bestellen. Je hebt verschillende Etos huismerk zwangerschapstesten. Je kunt een normale verpakking met twee zwangerschapstesten voor € 8,99 kopen. Deze geven binnen 1 minuut uitslag en zijn voor meer dan 98% betrouwbaar.

Bij de Etos kun je ook een Etos Early Zwangerschapstest kopen die je al 5 dagen voor je menstruatie kunt gebruiken. Deze uitslag laat wel 5 minuten op zich wachten en kan iets minder betrouwbaar zijn doordat je zo vroeg test.

4. Clearblue Zwangerschapstest

Ik denk dat iedereen de Clearblue zwangerschapstest wel kent. Het nadeel is alleen dat deze testen vrij duur zijn. Maar aan de andere kant, ze geven wel meteen duidelijkheid. Waar je met alle bovenstaande zwangerschapstesten naar een streepje moet zoeken staat er bij de Clearblue Zwangerschapstest gewoon heel duidelijk of je zwanger bent of niet. Voor veel vrouwen is dat ook heel wat waard.

De Clearblue zwangerschapstest is gemakkelijk te gebruiken door het rechtstreeks in de urine te houden. Nadeel is wel dat de tekst van het scherm na een dag verdwijnt. Je kunt hem dus niet bewaren met de tekst in beeld mocht het positief zijn.

5. Sensitest zwangerschapstest

Nog een populaire zwangerschapstest is de Senstitest zwangerschapstest die je heel gemakkelijk online kan kopen. De Sensitest zwangerschapstest bestaat uit dipsticks die heel erg gevoelig zijn waardoor je ze al 6 dagen voor NOD kunt gebruiken. De Sensitest zwangerschapstest is ook nog eens heel goed betaalbaar want voor € 9,99 heb je 6 testen. Wel wordt aangeraden er ook eentje na je NOD te gebruiken voor de meeste duidelijkheid.

Welke zwangerschapstest heb ik nodig?

Het is maar net waar je naar opzoek bent. Wil je er veel of weinig geld voor uitgeven? Wil je er zo min mogelijk geld aan uitgeven, dan is de Action zwangerschapstest de beste keuze. En wanneer wil je testen? Heb je geen geduld en wil je zo vroeg mogelijk testen? Ga dan voor een early test van Sensitest. En ga je voor duidelijkheid of kies je voor twijfelen over een streepje? Ga dan voor de Clearblue zwangerschapstest.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter