Zoek
Sluit dit zoekvak.

De beste zonnebrandcrèmes voor het gezicht

shutterstock 1408559261

We weten allemaal dat het heel belangrijk is om ons in te smeren. Maar heel eerlijk, mijn gezicht vergeet ik nog wel eens terwijl het heel belangrijk is deze dagelijks goed in te smeren. Je gezicht wordt het meest blootgesteld aan zonlicht en is daarom ook erg vatbaar voor verbrandingen en op lange termijn wellicht erger. Tegenwoordig heb je heel veel zonnebrandcrèmes voor je gezicht die je gewoon onder je make-up kan aanbrengen. Ik deel met jou de beste betaalbare zonnebrandcrèmes voor het gezicht!

Bron afbeelding: Shutterstock

NIVEA Sun Protect & Hydrate en Sun UV Face

1. NIVEA SUN UV FACE SHINE CONTROL SPF50

Dit is mijn persoonlijke favoriet, de NIVEA Sun UV Face Shine Control SPF 50. Deze zonnebrandcrème voor het gezicht is betaalbaar, smeert prettig uit, beschermt mijn gezicht goed en is matterend! Mocht je benieuwd zijn naar mijn review, die kun je lezen. Wat mij betreft is dit echt een topper!

2. La Roche-Posay Anthelios Fluide Face SPF50

La Roche-Posay heeft fantastische producten en ook een hele goede zonnebrand voor het gezicht. De La Roche-Posay Anthelios Fluide Face SPF 50 is waterdun en brengt heel gemakkelijk aan op het gezicht, trekt snel in en laat geen laagje achter. Zelf vind ik La Roche-Posay altijd erg prettig in gebruik omdat het de huid minimaal irriteert.

3. Biodermal Matterende zonnefluïde voor het gezicht

Een van de best verkochte en fijnste zonnebrandcrèmes voor het gezicht is de Biodermal Matterende zonnefluïde voor het gezicht. Op internet vind je er meerdere lovende reviews over. Biodermal staat natuurlijk bekend om zijn zonnebrandcrème en deze voor het gezicht is ook een aanrader. Trekt snel in, laat geen vettige laag achter en is ook nog eens matterend.

Garnier Sensitive Expert Gezicht Zonnebrand

4. Garnier Ambre Solaire Gezichtsspray SPF50

Deze Garnier Ambre Solaire Gezichtsspray is anders dan alle andere zonnebrandcrèmes voor het gezicht, maar wel super fijn! Deze zonnebrand spray je namelijk over je gezicht/make-up heen zodat je de hele dag goed beschermt blijft. Hij ruikt heerlijk fris en brengt met een fijne nevel aan. Ik heb deze altijd in mijn tas wanneer ik een dagje weg ga en ondertussen even wil ‘sprayen’ om optimaal beschermd te blijven. Laat trouwens geen vettige of witte laag achter, lees hier mijn review.

5. Kruidvat Solait Sensitive Sunfluid Face SPF50+

De Kruidvat Solait Sensitive Sunfluid Face is geschikt voor de gevoelige en reactieve huid om het risico op allergische reacties te verminderen. De lichte fluïde met vitamine E trekt snel in je huid en geeft een matterend effect. Daarnaast is deze zonnebrandcrème voor het gezicht ook nog een parfumvrij en heel goed te betalen!

6. Etos Zonnebrand voor het gezicht Natural SPF30

Een mooie budgetvariant is deze Etos Zonnebrand voor het gezicht met natuurlijke filters. De zonnebrand is daardoor geschikt voor de gevoelige huid. Daarnaast is de zonnebrand verrijkt met shea butter en bevat 98% natuurlijke ingrediënten. Een hele mooie en bewuste zonnebrandcrème voor het gezicht dus.

Naïf Natuurlijke Zonnebrand + After Sun

7. NAÏF NATUURLIJKE ZONNEBRAND GEZICHT SPF30

Het merk Naïf zet zich heel erg in voor betere skincareproducten die goed zijn voor het milieu. Deze Naïf Natuurlijke Zonnebrand het gezicht heet natuurlijke filters en is daarom beter voor het milieu en de huid. Nadeel is wel dat de zonnebrandcrème dan niet echt in de huid trekt. Zelf vind ik hem erg prettig voor op vakantie of een dagje strand wanneer ik geen make-up draag. Lees hier mijn hele review.

8. Vision Face Fluid SPF 50

Als laatst de Vision Face Fluid SPF 50, die een langdurige bescherming tegen de zon geeft, dat is natuurlijk ook waar Vision bekend om staat. Ook deze zonnebrandcrème voor het gezicht is matterend en heeft een hydraterende werking. De geur is neutraal en de zonnebrandcrème trekt snel in.

Nou ben ik natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie favoriete zonnebrandcrèmes voor het gezicht zijn, deel ze zeker in de comments!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Fijne tips voor de komende dagen om eens te kijken naar een goede zonnebrandcreme voor het gezicht.
    Die van La roche lijkt me een goede…

    Xoxo

  2. Suncover van Jetske Ultee is favoriet. Voor lichaam én gezicht. Niet vet en voelt heel prettig aan , goedkoop en ook lekker makkelijk gewoon 1 fles voor alles en iedereen ipv allemaal verschillende gezicht, lichaam, kind ect antizonnenbrand crème
    Dr Leenarts dagcreme voor t gezicht met factor 25 is in de winter of bewolkte dagen een hele fijne optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *