Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dit zijn de beste zelfbruiners voor een mooie bruine huid

Dit zijn de beste zelfbruiners!

Ben je opzoek naar een zelfbruiner maar weet je niet waar je moet beginnen? Of vind je het misschien een beetje spannend? Want het laatste wat je wilt is met vlekken rondlopen of een vieze groene kleur. De afgelopen jaren heb ik veel wat zelfbruiners mogen testen en dit zijn mijn favorieten (en dus in mijn ogen ook de beste)!

Dit zijn de beste zelfbruiners!

Het zonnetje schijnt weer heerlijk buiten en de armen en benen mogen weer bloot! Alleen na de winter ben ik behoorlijk wit en wil ik toch wel graag een tintje hebben. Je kunt eerst liggen bakken in de zon of onder de zonnebank, maar een zelfbruiner is net zo makkelijk en veilig. Voor mijn site heb ik al heel wat zelfbruiners mogen reviewen en heb zeker een aantal favorieten.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Zelfbruiners heb je in verschillende soorten, het is dus even uitzoeken welke jij prettig vind werken. Zo heb je een zelfbruiner mousse, lotion en spray. Mijn persoonlijke favorieten zijn de mousse en spray. Ik raad je trouwens wel altijd een speciale zelfbruiner handschoen te gebruiken. Mocht je die niet hebben kan het ook met een zacht washandje die vies mag worden.

Dit zijn de beste zelfbruiners!

Bondi Sands zelfbruiner

Als ik weer een zelfbruiner van Bondi Sands opgestuurd krijg ben ik weer blij, dit zijn wat mij betreft een van de beste zelfbruiners. Bondi Sands is een merk dat eigenlijk alleen maar zelfbruiners heeft, maar in vele verschillende soorten. Ik heb hier drie soorten:

Ik vind alle zelfbruiners van Bondi Sands erg prettig, maar de 1 Hour Express en Aero zijn later uitgebracht en vind ik net even wat fijner werken omdat ze sneller ingetrokken zijn. Mocht je benieuwd zijn naar het effect van een Bondi Sands zelfbruiner? Hier vind je mijn review over de 1 Hour Express zelfbruiner.

Kruidvat Solait Zelfbruiners

Deze zelfbruiner heb ik altijd met heel erg veel plezier gebruikt toen er nog niet zoveel zelfbruiners op de Nederlandse markt waren. De eigen merk zelfbruiners van Kruidvat (klik voor een review met mijn ervaringen) doen goed hun werk en laten een mooie kleur achter. Daarnaast zijn ze ook nog eens budgetvriendelijk.

Dit zijn de beste zelfbruiners!

NIVEA Firming + Bronze Body Lotion

Wat je ook veel ziet is een body lotion met een toegevoegde bronzer. Deze zelfbruiners zijn wat subtieler en je hebt niet zo snel een bruine kleur. Als je daarvan houdt is een body lotion met een toegevoegde zelfbruiner ideaal. Je verzorgt zo meteen je huid en bouwt subtiel een kleurtje op. De NIVEA Firming + Bronze Body Lotion zorgt daarnaast ook nog voor een verstevigde huid door de toegevoegde Q10. Een lekkere grote fles waar je een hele tijd mee vooruit kan!

Dit zijn de beste zelfbruiners!

L’Oréal Sublieme Bronze BB Summer Airbrush

Ben je opzoek naar een hele snelle zelfbruiner? Dan is deze L’Oréal Sublieme Bronze BB Summer Airbrush iets voor jou. Je sprayt het op je benen (let op doe dit wel buiten als je niet alles onder de zelfbruiner wilt hebben), smeert het uit met een handschoen, laat het even intrekken en klaar is Kees.

Deze zelfbruiner is ideaal voor feestjes omdat hij heel snel werkt. Wel is de houdbaarheid een stuk korter, na een douche is het tintje weer verdwenen.

Dit zijn de beste zelfbruiners!

Isle Of Paradise Self Tanning

Een wat meer luxe zelfbruiner merk is Isle Of Paradise. Het merk staat bekend om hun waterdunne zelfbruiners met een heerlijke geur. Ik vind deze zelfbruiners echt heel erg fijn. Ze brengen super makkelijk aan en smeren goed uit met een handschoen. Helaas kun je niet zien welk stukje je al hebt gehad omdat de spray eerst transparant is. Maar als je denkt dat je het goed hebt uitgesmeerd heb je na een paar uur echt prachtige bruine benen die ook lang bruin blijven.

Ik schreef ook een review over de Isle Of Paradise zelfbruiners met voor en na foto’s.

Dit zijn de beste zelfbruiners!

Tan Luxe The Gradual Tan Lotion

Het merk Tan Luxe is ook een luxer zelfbruiningsmerk dat zich vooral richt op druppels die je kan toevoegen aan je dagelijkse verzoring. Maar ze hebben ook een aantal producten die meteen op de huid te gebruiken zijn zoals deze lotion. De lotion vind ik prettiger aanbrengen met de handen en daarna even met een handschoen de laatste restjes goed verdelen. In loop van tijd ontwikkeld de lotion een mooie kleur die er erg mooi uitziet.

Fijn is dat de lotion super fris en subtiel ruikt, niet zo chemisch dus als de meeste zelfbruiners. En na het aanbrengen voelt je huid ook heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Echt een hele fijne zelfbruiner lotion als je een wat groter budget hebt.

Dit zijn de beste zelfbruiners!

En dat waren mijn favoriete zelfbruiners! Gebruiken jullie wel eens zelfbruiners en wat zijn jouw favorieten? En wat voor een soort gebruik jij het liefst? Ik kan in ieder geval niet wachten tot we weer dagelijks rokjes en jurkjes met blote benen kunnen dragen!

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

    1. Ik zag gister in een video dat scheerschuim blijkt te helpen om het weer van je huid te krijgen. Misschien heb je daar iets aan.

  1. Ik lees helaas niets over de geuren van Nicea en Kruidvat. Ik bedoel… ze ruiken meestal allemaal prima tijdens het smeerwerk, maar na een paar uur die bekende weeïge lucht daar word ik misselijk van, weet niet waarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *