Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Wat is het beste menstruatie ondergoed?

shutterstock 2157939757

Menstruatie ondergoed, je ziet het tegenwoordig overal. Het is populair en ik snap wel waarom. Het is in vele gevallen heel handig om bloed of afscheiding mee op te vangen als je bijvoorbeeld ongesteld bent. Ik gebruik het heel graag in combinatie met tampons en het is een stuk milieubewuster dat elke keer een maandverbandje weggooien. Er zijn momenteel zoveel merken met menstruatie ondergoed, ik zet het beste menstruatie ondergoed voor je op een rijtje.

Bron afbeelding: Shutterstock

1. Bamboozy menstruatie ondergoed

Bamboozy is ook een bekend merk met menstruatie ondergoed. Het merk heeft verschillende modellen en ook wat charmantere onderbroeken met onder andere kant. Bamboozy belooft je 8 uur droog te houden door hun speciale 4-lagen systeem. Fijn is dat de pad mooi rond en hoog naar boven loopt waardoor ik mij goed beschermd voel.

2. Snuggs menstruatie ondergoed

Ik denk dat iedereen het merk Snuggs wel kent, zeker als je actief bent op Social Media. Zelf heb ik de menstruatie onderbroeken van Snuggs ook getest en ik ben positief. Ik vind het vooral fijn dat je bij Snuggs uit verschillende modellen kan kiezen zodat er altijd wel een model is die bij jou en jouw menstruatie past. Nadeel vind ik wel dat ze vrij prijzig zijn.

3. Wibra menstruatie ondergoed

Sinds kort heeft Wibra ook menstruatie ondergoed. Ik heb het zelf niet geprobeerd maar ik heb ze wel even in de winkel bekeken. Ik vind het wel een beetje op een oude oma onderbroek lijken, maar de prijs is heel goed te doen. Je betaalt namelijk maar € 12,99 voor een onderbroek. Het menstruatie ondergoed van de Wibra ziet er degelijk uit en de pad is groot waardoor het gemakkelijk het bloed kan opvangen.

4. HEMA menstruatie ondergoed

HEMA noemt kun menstruatie ondergoed ook wel lekvrij ondergoed. Ze zijn budgetvriendelijk, want voor € 14,00 heb je al een onderbroek. Het broekje is van goede kwaliteit stof gemaakt en zit prettig. Alleen voor mij is het voorste stuk iets te laag. Dit is natuurlijk persoonlijk maar daarom staat hij niet bovenaan in het lijstje met beste menstruatie onderbroeken.

5. Libresse menstruatie ondergoed

Het eerste menstruatie ondergoed wat je bij de drogisterij kon kopen, waren de onderbroeken van Libresse, de Intimawear. Het zijn mooie onderbroeken met kant in de maten S, M en L. Jammer dat er geen grotere maten beschikbaar zijn. Helaas staan ze onderaan het lijstje omdat ze niet meer overal verkrijgbaar zijn en het stuk aan de voorkant erg laag is waardoor ik doorlek aan de voorkant.

Gebruiken jullie menstruatie ondergoed en wat is jouw favoriete merk en of model?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Die naden zijn te zichtbaar op die foto en heb ook foto”s gezien waar je dit niet zag en het zag er uit als normaal ondergoed en eigenlijk wel elegant qua pasvorm. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *