Zoek
Sluit dit zoekvak.

8x de beste lippenbalsems voor droge lippen

Automatische concepten

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb de laatste tijd echt ontzettend droge en schrale lippen. Ik blijf maar smeren met een lippenbalsem. Ook door het dragen van een mondkapje worden mijn lippen nog droger en gevoeliger. Een lippenbalsem helpt natuurlijk tegen droge lippen, maar welke zijn het fijnst? Ik deel mijn favorieten.

Dr. Swaab lippenbalsem

Dit is echt mijn favoriete lippenbalsem. Ik gebruik dit nu meer dan een jaar iedere dag. Ik heb deze lippenbalsem leren kennen voor mijn vorige werk (het was één van de merken van het bedrijf waar ik voor werkte). Deze lippenbalsem is vrij onbekend maar echt fantastisch. Het maakt je lippen heerlijk zacht, smelt niet in de broekzak, tintelt subtiel en heeft een subtiel fris smaakt. De Dr. Swaab lippenbalsem is gewoon te koop bij de drogisterijen.

Labello lippenbalsem

De klassieke Labello is altijd goed, hij kan niet ontbreken in dit rijtje. Het leuke aan Labello is dat je elke kant op kunt. Wil je een kleurtje, glitter, smaakje of extra verzorging? Het kan allemaal bij Labello!

EOS lipbalm

Ik denk dat iedereen ze wel kent, de bolletjes van EOS met daarin een voedende lippenbalsem. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ze niet altijd even prettig vind werken (op een gegeven moment worden ze een beetje viezig). Maar ze geven wel echt super zachte lippen.

Blistex lippenbalsem

Kennen jullie de lippenbalsem van Blistex in een potje? Deze vind ik ook ontzettend fijn. Ik heb dit merk leren kennen door mijn beste vriendin omdat die altijd een potje bij zich heeft. Het maakt de lippen heerlijk zacht en het tintelt na op je lippen. Daar moet je wel van houden maar ik vind het stiekem wel prettig.

Vaseline blikje

Een blikje Vaseline kennen we allemaal wel toch? Ik heb echt jaren lang altijd een blikje Vaseline bij mij gehad. Even snel de lippen insmeren en ze konden er weer tegenaan. Tegenwoordig vind ik met mijn vingers in een blikje zitten niet meer zo prettig, daarom skip in hem.

Elizabeth Arden 8 Hour Cream

Een gouden oude, de Elizabeth Arden 8 Hour Cream. Toen ik net begon met bloggen (bijna 10 jaar geleden!) was dit echt helemaal hot. Iedereen moest het hebben omdat het zo fantastisch was voor de lippen en andere droge plekjes. Ik heb nog altijd een tube staan en als ik echt hele droge lippen heb gebruik ik dit wonder middel.

Burts Bees lippenbalsem

Een bekend, maar wel wat duurder merk is Burts Bees. Burts Bees heeft vooral producten voor de lippen en deze zijn verrijkt met bijenwas wat de lippen intensief verzorgt en hydrateert. Ik vind de producten super fijn, ze hebben fijne smaken en smelten niet. Aanrader wat mij betreft als je er meer geld voor over hebt.

Kneipp lippenbalsem

Kneipp heeft sinds een paar jaar lippenbalsem in het assortiment en ik was hier meteen benieuwd naar, zeker door de mooie verpakking. De Kneipp lippenbalsems zijn er in verschillende soorten en smaken. De smelten echt op de lippen en voelen super comfortabel aan. Echt heel erg fijn om te dragen en ze hebben een subtiel smaakje.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Ik gebruik sinds de pubertijd geen lippenbalsems meer. Als mijn lippen droog worden is dat voor mij meer een indicatie dat ik echt niet voldoende vocht naar binnen heb gekregen. Het komt eigenlijk bijna nooit meer voor dat ik droge lippen heb. Balsem helpt mij gewoon niet. Dat werkt op lange termijn niet goed voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *