Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dit zijn de beste en fijnste panty’s

Dit zijn de beste en fijnste panty’s

Onder een rokje of een jurkje draag ik graag een panty maar vaak zijn die dingen één groot drama. Ze zitten niet lekker of nog erger, ze zijn in een mum van tijd kapot. Ladders of gaten zijn grote nachtmerries wat betreft panty’s en ik heb er zelf ook vaak last van. Ik vroeg aan jullie naar de ultieme panty tips en ik kreeg en zoveel dat ik er besloot een blogpost van te maken, ook omdat jullie heel graag de antwoorden wilde weten.

Dit zijn de beste en fijnste panty’s

Volgen jullie mij al op Instagram?

Mijn grootste frustratie bij panty’s is altijd dat je een mooie panty koopt en je hem vaak aan het eind van de dag weer kan weggooien. Of er steekt ineens een teen door je panty heen of tijdens het optrekken trek je er een gat in, niet heel ideaal. Als ik een panty draag heb ik vaak een potje blanke nagellak bij me voor het geval dat of erger te voorkomen, maar eigenlijk is dat van de zotten. Ik vroeg op Instagram naar jullie panty tips en kreeg hier ontzettend veel respons op! Ik zet de meest genoemde panty’s bovenaan en ga zo verder naar beneden. Ik heb echt de honderden reacties geturfd en hier komt de lijst van beste panty’s:

1. Zeeman Panty’s

Dit is de meest genoemde panty en denk ik ook meteen de goedkoopste. Veel worden de panty’s van Zeeman genoemd en dan vooral de anti-ladder variant. De Zeeman zit hier gelukkig op de hoek dus daar ga ik zometeen maar eens heen!

2. Primark Panty’s

Stipt op twee staat Primark met hun panty’s. Deze schijnen een fijne pasvorm te hebben en blijven ook lang goed voor weinig geld. Positief aan Primark is dat er veel soorten en maten zijn. Vooral de 3 voor € 5,00 worden veel aangeraden.

3. Kruidvat Anni Rolfi Panty’s

Deze had ik niet verwacht maar kreeg ik echt super vaak als tip, de panty’s van Kruidvat van hun eigen merk Anni Rolfi. Ze blijven lang mooi, zijn er in verschillende maten en kleuren.

4. H&M Panty’s

Ik wist eigenlijk niet eens dat H&M panty’s had maar op zich verbaast het me niets. Hier waren ook super veel positieve reacties over, vraag me alleen af of ze ze ook in grotere maten hebben, dat is soms lastig bij de H&M.

5. Action Panty’s

Action vind ik heel erg fijn wat betreft sokken en leggings, het verbaast me dus niet dat jullie ook de Action panty’s aanprijzen. Ze zijn lekker goedkoop, ze gaan volgens jullie heel lang mee en zitten lekker.

6. Falke Panty’s

Een wat duurder merk in dit rijtje maar ik snap het zeker wel, Falke is en merk dat zich richt op sokken, maillots en panty’s. Ik heb zelf een aantal Falke sokken speciaal voor het wandelen en die zijn echt geweldig. De Falke panty’s schijnen ruimer te vallen en heeft een heel fijn broekje.

7. Wolford Panty’s

Naast het bekende merk Falke heb je ook nog Wolford (waarvan ik in Oostenrijk het hoofdkantoor heb gezien, haha). Wolford staat vooral bekend om hun panty’s en zijn wel wat duurder maar de kwaliteit is volgens jullie wel beduidend beter.

8. HEMA Panty’s

Over de dikke panty’s van HEMA ben ik altijd heel erg tevreden, vooral de ondersteunende panty en de anti-ladder. Alleen de 20 denier had ik vorige week tijdens het aantrekken al kapot, het is dus even zoeken welke fijn is.

9. Oroblu Panty’s

Dit merk kende ik niet maar stond heel vaak in het lijstje en jullie noemde het de beste panty’s die er waren, maar wel wat prijziger. De Oroblu panty’s hebben een heel fijn broekje en een soort van inlegkruisje wat heel fijn zit. Jullie hebben mij in ieder geval nieuwsgierig gemaakt.

10. C&A Panty’s

Omdat ik het lijstje niet oneindig wil maken laat ik het bij 10 aanraders en dat zijn de C&A Panty’s. Ze hebben een goede pasvorm, gaan lang mee en zijn ook nog eens prima betaalbaar. Klinkt goed!

En dit waren de top 10 beste panty’s volgens jullie! Ik wil zeker even naar de panty’s van de Zeeman, Kruidvat en Primark kijken omdat deze lekker goedkoop zijn, maar ook Falke en Wolford hebben mijn aandacht getrokken, is een duurdere panty ook echt beter? Mocht je zelf nog een aanrader hebben laat dat dan vooral in de comments achter!

Afbeeldingen: Shutterstock

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

 1. Dit artikel komt als geroepen! Ik ben altijd op zoek naar goede panty’s en ben er heel wat aan het uitproberen. Die van HEMA van 20 den waren bij mij ook al na 1 keer dragen kapot, terwijl ze niet supergoedkoop zijn. En dat terwijl ik de dikkere panty’s van HEMA inderdaad wel prima vind. Tot nu toe zijn de panty’s van Action en Zeeman bij mij favoriet. Heel goedkoop en ze gaan echt wel een tijdje mee :)

 2. Handig lijstje!! Ik heb van die dikke (200 dernier) panty’s van Primark met een sok eraan vast, die zijn echt top in de winter! Kruidvat, Zeeman en Hema panty’s zijn hier ook favoriet!

 3. Ik zweer vooral bij de panty’s van de Hema :-). Nu ik jouw artikel zo lees, denk ik ineens.. Ojaaaa de Zeeman! Vroeger deed ik aan latin dansen en de panty’s van de Zeeman bleven dan het beste heel (vooral als ik dan per ongeluk / express weer eens met een hak geschopt werd door een concurrent overleefde deze panty’s het vaak wel ;-) ).

  1. de 40 en 60 en 100 denier panty,s van de wibra zijn hele fijne panty,s.
   namelijk ze gaan lange mee en zakken niet af.
   en zit suuuuuuuuuuuper fijn.
   mvg debby

 4. Bij mij verschilt mijn voorkeur per denier. Voor de lage deniers vind ik Falke heel fijn. Geen zweetvoeten, niet snel een ladder, of er komt een gaatje in maar niet meteen een ladder over heel je been. Voor 40 denier vind ik primark ook fijn, maar dit zijn meer dunne maillots dan echt panties in mijn beleving :p

 5. Ik ben zelf onwijs benieuwd naar de panty’s van HEIST. (Bestellen in Engeland, en ze hebben sinds kort een winkel in Covent Garden Londen) Dit schijnt echt een fantastische panty te zijn die aan de bovenkant niet gaat rollen, en aangezien dat altijd mijn irritatie nummer 1 is, ga ik het maar een proberen binnenkort ??

 6. Komt als geroepen. Ik moet op het werk verplicht een jurkje aan en kan om de 2 dagen een nieuwe kopen. Die van de ah zijn op dit moment favoriet

 7. Ik heb op de zaterdagen bij zeeman gewerkt en kocht vaak panty’s, maar zou ze nu niet meer zo snel kopen. Een duurdere panty zit echt 10x lekkerder en gaat langer mee! En die van de Hema vind ik persoonlijk heel akelig zitten omdat de stof zo stroef is (of je benen shinen alsof het kerst is).

 8. Inderdaad die van Anni Rolfi van de Kruidvat, en dan in het speciaal de 15 den ladder resist! (wel echt de grootste maat kopen want ze vallen erg klein en daardoor snel kapot)
  En ik ben ook erg fan van de 20 den ‘light control semi-shine’ van de hema!!

 9. De anni rolfi panty’s vond ik persoonlijk niet fijn. Ik neem vaak maat 44/46 voor de lengte van de benen maar het broekje van de anni rolfi panty’s vallen erg klein. Zat zo strak dat ik er buikpijn van kreeg…….ik vind ze absoluut geen aanrader..

  1. de zwarte en grijze 40 en 60 en 100 denier panty,s van de wibra zijn fiujne panty,s.
   namelijk op dit draag ik zelf alleen nog panty,s van de wibra.
   ze gaan lang mee en zitten suuuuuuuuuuper fijn.

 10. persoonlijk vind ik de 40 en 60 en 100 den grijze en zwarte panty,s van de wibra het fijnste.
  de laaste jaren draag heel veel jurkjes rokjes in het najaar en de winter en voorjaar.
  de panty,s blijven heel lang heel

 11. Nou ik heb inmiddels meerdere panty’s van Heist in de kast liggen en ik durf te zeggen dat ik nooit meer iets anders wil! Ja ze zijn duur in aanschaf, maar ze gaan (bij mij) lang mee. En ze zitten zo ontzettend lekker, nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen over een panty haha! Ik doe nu met veel plezier een panty aan, ze zakken niet af, ze rollen niet op, echt geweldig! Ik kan ze iedereen aanbevelen!

   1. Ik heb die ook gehad en geloof me er is een grooooot verschil hihi! De van de Wibra zijn prima, maar deze zijn fan-tas-tisch ? Maar ze zijn wel een flink stuk goedkoper, dus voor de prijs is de Wibra panty inderdaad prima ??

 12. Ik heb alle genoemde merken geprobeerd, en ben het er aardig mee eens! Alle waar naar zijn geld – de goedekopere panty’s van zeeman zitten prima, ook voor een langer persoon als ik hebben de tot maar 52 (helaas alleen in zwart en bruin dan).
  De Falke panty’s zitten 10x lekkerder maar zijn dan ook 10x duurder.

 13. ik werk in een winkel waar we veel panty’s verkopen. wij verkopen falke, oroblu en marianne.
  Het fijnste vinden wij qua pasvorm Oroblu en Falke ook zijn deze panty’s door hun mooie kwaliteit garen sterker als de goedkopere versies. Maar Marianne panty’s zijn ook goed. Veel fijner en beter als Zeeman, Hema etc. En ook niet zo duur. 4 a 5 euro per paar.

  check onze site http://www.jambelle-hoogeveen.nl

 14. ik zie mensen die 60 denier pantys van de zeeman hebben , nou kom ik regelmatig bij de zeeman , maar ik heb daar nog nooit 60 denier pantys gezien , misschien zwarte , maar daar kijk ik nooit naar , want ik draag alleen maar 60 denier huidkleurige pantys en die zijn moeilijk te vinden , gelukkig heb ik er nog genoeg

  1. Hi, weet iemand welke push up panty of iets heel goed werkt? Ik ben lang en dun en heb geen echte billen en zou dit echt wat meer willen
   Lisa

 15. Ik had en heb al jarenlang panties van het Italiaanse merk Oroblu, kleur Rio 15 den, maat L. Mooie huidkleur, niet te licht niet te donker. Supergoed, stevig kruisje. Wél prijzig maar gaan bij mij lang mee. Tóch de anti ladder van Zeeman eens geprobeerd. En ik kan zeggen prima en stukken goedkoper dan Oroblu. Van Zeeman ook L gekocht. Zitten ruim, net niet té. Je kunt hem hoog optrekken. Voor de prijs een prima anti ladder panty, maar ik blijf óók afwisselen met Oroblu die is net iets mooier aan het been. Ik neem wél regelmatig een voetbad en zorg ervóór dat mijn nagels kort en glad gevijld zijn.

 16. Ik bestel mijn panty’s bij snagtights. Hier kun je je maat bepalen mede aan de hand van je lichaamsbouw. Hele leuke kleurtjes, regelmatig bijzondere motiefjes. En het belangrijkste, ze zitten bij mij perfect! Niet meer hijsen aan mijn panty’s.

 17. hallo ik heb altijd pantys van de hema en kruidvat meestal 20denier zwarte ik kan er heel lang mee nooit geen ladders of zo er in soms eens een klein haaltje maar dan gooi ik ze weg maar ik heb een tip ik trek me pantys aan met dunne latex handschoentjes van die blauwe of witte werkt perfect en je krijgt geen ladders er in want ik draag dagelijks korte jurkjes en me pantys blijven heel mooi nu groetjes christel

 18. Ik koop vaak Oroblu, Wolford en Falke en moet zeggen dat die doorgaans toch wel echt top zijn. Dan bestel ik ze gewoon online bij Beenmode.nl dan heb ik ze altijd de volgende dag en kan ik weer met een voorraad vooruit. Hema heb ik eerder ook gehad maar dat trek je toch snel kapot en dat is zonde zeker ook in het kader van duurzaamheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *