Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beste 16 jarige ik…

Stichting Melanoom is een nieuwe campagne gestart. Een Melanoom is huidkanker en word meestal veroorzaakt door het zonnen en daarna het verbranden van de huid. Dit filmpje opent meteen je ogen en laat je zien hoe belangrijk het is je beschermen tegen de zon. Als je het vroeg door hebt is de kans 97% op genezing, het is dus echt ontzettend belangrijk. Ik zou zeggen kijk het filmpje en deel het met iedereen, laat dit niet meer gebeuren! Ik moest dit gewoon even met jullie delen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. oef, ik kreeg even een krop in de keel toen het meisje begon te huilen en niet meer uit haar woorden kwam… heel erg mooi filmpje (:

  2. Mooi, goed filmpje! Soms moeilijk tastbaar te maken omdat je op dat moment niet goed de gevolgen kan overzien…! Goed dat je dit deelt !

  3. Heel goed dat je dit onder de aandacht brengt, voor mij is het helaas al te laat, heb al aardig wat kwaadaardige moedervlekjes weg laten halen.
    Ik heb rood haar en sproeten en vroeger wist je niet dat de zon gevaarlijk was dus heel vaak knalrood verbrand.

  4. Dank je wel voor het delen van onze boodschap. We hebben met elkaar in drie dagen al meer dan 220.000 mensen kunnen waarschuwen en hopelijk worden er dat nog veel meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *