Zoek
Sluit dit zoekvak.

Besparen op een vakantievilla? Zo pak je het aan

shutterstock 1776843140

Lijkt het je geweldig om aankomende vakantie te verblijven in een villa in Spanje? Dan ben je misschien al op onderzoek uitgegaan. Als je van de prijzen geschrokken bent, denk je waarschijnlijk dat dit geen geschikt vakantieverblijf is. Zonde, want je moet een villa niet te snel afschrijven. Er zijn namelijk manieren waarop je kunt besparen op een vakantievilla. Benieuwd hoe je dit aanpakt? Je leest het in deze tekst.

Bron afbeelding: Shutterstock

Boek op tijd

Vakantievilla’s in Spanje zijn in trek. Doordat de vraag het aanbod de laatste jaren steeds vaker overstijgt, gaat de prijs omhoog. Wil je voor aankomende zomer een vakantievilla in Spanje huren? Dan is de kans groot dat je de hoofdprijs betaalt. Het kan zelfs bijzonder lastig zijn om nog een villa te vinden. Veel vakantievilla’s in Spanje zijn namelijk al lange tijd van tevoren volgeboekt. Boek daarom op tijd als je vakantie wilt vieren in een villa in Spanje. De beschikbaarheid is dan niet alleen veel groter, maar je betaalt vaak ook een lagere prijs voor een vakantievilla.

Kies voor minder luxe

Valt de prijs van een vakantievilla in Moraira je tegen? Zet een Moraira huis huren dan niet direct uit je hoofd. Doordat dit een populaire vakantiebestemming is, vind je er een groot aantal villa’s. Je komt er luxe villa’s tegen, maar er zijn ook minder luxe villa’s te huur. De meeste mensen zien minder luxe als een nadeel, maar het brengt ook een groot voordeel met zich mee. Als een vakantievilla minder faciliteiten heeft, ligt de prijs ervan ook lager. Vakantie vieren in een villa met zwembad kost je bijvoorbeeld aanzienlijk meer dan wanneer je een villa zonder zwembad boekt.

Kijk verder buiten toeristische plaatsen

Sommige villa’s in Spanje liggen in of nabij het centrum van een toeristische plaats. Je geniet dan van rust en privacy, maar kunt de drukte relatief makkelijk opzoeken. Hecht je hier geen waarde aan? Kijk dan eens iets verder buiten de toeristische Spaanse plaatsen. Grote kans dat je hier ook flink wat villa’s tegenkomt. Door de ligging ligt de prijs van zo’n villa vaak een stuk lager, waardoor dit misschien toch een interessant vakantieverblijf voor jou kan zijn.

Vergeet niet om vakantievilla’s te vergelijken

In Spanje kun je een groot aantal vakantievilla’s huren. Hierdoor is er eigenlijk altijd wel een goedkope vakantievilla in Spanje te vinden. Helaas weten veel mensen niet hoe zij dit aanpakken. Geldt dit ook voor jou? Richt je dan eens tot een vergelijkingssite, zoals Poolvillas.com. Zo’n site helpt je om de beste vakantievilla in Spanje te vinden. Hiervoor hoef je alleen de bestemming, periode en het aantal personen in te vullen. Op basis hiervan gaat de site voor je aan de slag. Binnen een paar tellen krijg je alle vakantievilla’s te zien die aan jouw wensen voldoen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *