Search
Close this search box.

Benefit Ultra Plush Lipgloss & Cream Shadow

 photo Beneoog_zps222aff9c.png

Benefit heeft een heel nieuw assortiment met lipgloss, cream oogschaduw en gewone oogschaduws. Ze zijn verpakt in super gave verpakkingen die me meteen aanspreken. Ze zien er lekker vintage uit wat helemaal bij het imago van Benefit past. De nieuwe collectie bestaat uit 10 cream oogschaduws, 12 gewone oogschaduws en 6 lipsticks. Ik heb twee producten die ik graag aan jullie laat zien!

 photo Beneoog1_zps964754b5.png

Benefit was natuurlijk te koop bij de Sephora maar steeds meer Douglas filialen verkopen Benefit en wordt straks het enige verkooppunt. De nieuwe producten liggen nu al in de winkel. Ben je dus benieuwd naar de producten kan je ze meteen bewonderen bij een Benefit counter bij een Douglas filiaal.

Het unieke aan deze producten is dat ze allemaal erg longlasting zijn met hun eigen krachten. Bij de oogschaduw beweren ze zelfs dat er geen oogschaduwbasis nodig is omdat dat al verwerkt zit in de oogschaduw. Helaas heb ik geen oogschaduw, had het graag willen testen met mijn vette oogleden. Wel belooft deze cream oogschaduw perfect te blijven zitten en te gebruiken is als een basis als je dat zou willen.

 photo Beneoog2_zpsd67ecce8.png

 photo Beneoog5_zpsb209fb58.png

De cream oogschaduws zitten echt in ontzettend leuke doosjes, zo leuk zelfs dat ik het zonde vind om ze weg te gooien en mijn oogschaduw hier lekker in bewaar. De doosjes zijn ook heel erg stevig dus je zou ze ook als decoratie kunnen gebruiken. De kleur die ik heb is Skinny Jeans, geen idee waarom die zo heet maar hij is wel heel erg mooi! Perfect voor een basis voor een smokey eye. De structuur van de oogschaduw is echt super zacht, dat had ik echt niet verwacht. Daar is ook meteen het minpuntje, de oogschaduw blijft wel goed zitten, maar alleen als hij goed is uitgehard. Je moet hem dus een enige tijd laten drogen en bij mij duurt dat net te lang om hem netjes te houden. Hij was dus beter geweest als hij iets minder zacht was van structuur. Wel kan je hem heel gemakkelijk overal aanbrengen en hij blend ook perfect. Het potje bevat trouwens 4,5 gram wat best wel veel is.

Je kan je oogschaduw trouwens ook als een eyeliner gebruiken als je dat zou willen. Omdat hij opdroogt is dat heel goed mogelijk en gaat zich dus niet verplaatsen. Je hebt alleen een schuin eyeliner kwastje nodig om hem netjes aan te kunnen brengen.

 photo Beneoog4_zpsc4b81266.png

Dan hebben we nog de lipgloss, vinden jullie het niet een geweldige en unieke verpakking? Ik vind hem echt helemaal geweldig. De kleur trouwens ook, heel mooi subtiel. De lipgloss brengt echt heel erg makkelijk aan en heeft een heerlijke stuctuur, lekker zacht en het voelt ook nog eens verzorgend aan op de lippen. Omdat hij zo zacht en romig is dacht ik dat hij er snel vanaf zou zijn. Maar na een grote beker thee en een koekje of twee verder zat hij er nog helemaal perfect op en er zaten helemaal geen afdrukken op mijn beker! De lipgloss laat echt een prachtige glans achter en maakt echt volume, echt een super gloss dus!

 photo Beneoog7_zps067b5295.png

Swatches! Mooie kleuren niet?

 photo Beneoog3_zps52a961b1.png

Prijzen:
– Lipgloss – € 17,00
– Cream oogschaduw – € 19,00
– Poeder oogschaduw – € 19,00

Benefit is te koop bij een aantal Douglas filialen. Namelijk in Rotterdam Poolsterstraat, Rotterdam Lijnbaan, Utrecht Radboudkwartier, Almere De Diagonaal, Amsterdam Buikslotermeerplein, Amsterdam Kalverstraat, Den Haag Venestraat, Groningen Guldenstraat, Maastricht Grote Straat, Nijmegen Marikenstraat en vanaf 6 juni ook in de Douglas van Roosendaal aan de Nieuwe Markt.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. Jaaaa Benefit in Roosendaal! Ik heb normaal altijd pech met verkooppunten, maar nu dan eens geluk.. Wat een superschattige en mooie producten!

  2. Ik ben sowieso blij dat er beautyblogs zijn, maar voor het merk Benefit toch helemaal. Ik vind het altijd heel moeilijk om daar zomaar een product van mee te nemen als ik aan het shoppen ben. Dan doe ik liever even research wat wat is en hoe het werkt.

  3. De cream oogschaduw vind ik echt geweldig! Jammer dat hij iets langer moet ‘drogen’. Duurt dat echt zo lang? Wel jammer zeg. Denk wel dat dit eigenlijk wat voor mij is.. hihi!

  4. Het ziet er altijd zo leuk uit alleen zijn de prijzen daarentegen niet zo fijn voor de portemonnee. Zal nog wel eventjes eyecandy blijven :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *