Zoek
Sluit dit zoekvak.

Benefit They’re Real! Push Up Liner

 photo Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Liner_zps810a3164.png

Dit is hem dan, de revolutionaire eyeliner! Benefit komt met een eyeliner waarmee iedereen dat perfecte lijntje kan zetten. Het is niet zomaar een eyeliner, het is echt een totaal andere eyeliner dan die we al kennen. Gebouwd om niet te mislukken en waarmee iedereen die perfecte lijn boven zijn ogen kan zetten. Ik laat deze bijzondere eyeliner vandaag aan jullie zien!

 photo Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Liner2_zpsc4feb063.png

Benefit wilde het bekende make-up probleem aanpakken, het zetten van die perfecte lijn. Vaak is hij scheef, de dik, te dun, bobbelig of gewoon helemaal niet perfect. Dat is nu echt verleden tijd. Benefit heeft een unieke formule en pen ontwikkeld die we nog niet eerder hadden gezien en gaan zien, want Benefit heeft hier een patent op! Het is een gelliner in de vorm van een pen, er komt dus geen lastig kwastje meer aan te pas.

 photo Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Liner1_zps13ff16a9.png

Benefit heeft eigenlijk de kwaliteiten van een eyeliner pen en een gelliner samen gevoegd. Het heeft het meeste weg van een eyeliner pen, maar dat is het niet. Want dat puntje was altijd binnen no-time uitgedroogd. Het is een gelliner in een penvorm waarbij je dus geen kwastje hoeft te gebruiken.

De eyeliner blijft langdurig zitten, tot een hele dag. Maar ik moet er wel bijzeggen dat mijn super vette oogleden zonder basis het niet houden. Maar met een basis eronder of oogschaduw blijft hij perfect zitten!

 photo Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Liner3_zps7c825f56.png

Het is dus de eerste eyeliner in pen vorm met een gelformule. Maar hoe werkt het nou precies? De zachte tip maakt het trekken van een lijn heel gemakkelijk. Hij glijd langs de lijnen van je ogen en daarom heb je hem perfect onder controle. De bolling aan de onderkant zorgt ervoor dat alle wimperhaartjes aan de kant worden geschoven zodat de liner overal perfect bij kan zonder dat er haartjes in de weg zitten.En voor de rest ligt hij erg prettig in de hand zodat je hem perfect kan bedienen.

 photo Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Liner4_zps78d9c8fa.png

En dit is hem dan, de Benefit They’re Real! Push Up Liner! Een strakke en mooie verpakking die enigzins lijkt op de mascara van Benefit waar dit een aanvulling op is. Aan de onderkant heeft hij een handige draaidop waar je de liner meer naar boven kan krijgen en de dop aan de bovenkant kan je er weer op en af draaien. Ik dacht eerst dat het een trekdop was, maar je moet hem dus draaien.

 photo Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Liner5_zpsb46f4b82.png

Als je hem voor het eerst gebruikt zit er een bescherm stukje in de liner zodat hij niet uitdroogt voor dat je hem al wilt gaan gebruiken. Het oranje stukje haal je er vanaf en daarna moet je behoorlijk lang aan de onderkant draaien om er voor het eerst iets uit te krijgen. Daarna veeg je alle gel goed af en geef je één tikje aan de onderkant, dit is precies genoeg voor 1 oog. Niet meer doen want anders heb je echt te veel.

 photo Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Liner6_zps930ac632.png

Dit is hem dan, de speciale en revolutionaire punt! Hij is lekker flexibel waardoor je makkelijk een strakke lijn kan zetten en overal gemakkelijk bij kan, ook al heb je niet echt een vaste hand. Als je één klikje aan de pen geeft komt er een klein beetje zwarte gelliner uit en dat is echt genoeg voor een oog.

 photo Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Liner8_zpsfb293711.png

Swatches met één tikje, zoals je kan zien kun je daar nog behoorlijk mee tekenen en is dat echt voldoende voor een oog. De eyeliner is echt intens zwart en heeft een mooie matte finish, precies wat we willen hebben met een eyeliner.

 photo Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Liner13_zps4f807158.png

Of hij longlasting is? Ja dat is hij zeker. Na het swatchen wilde ik hem verwijderen met een make-up remover maar hij wilde er echt niet vanaf. Ik denk dat ik hier wel en minuut op heb staan boenen. Benefit raad dan ook aan de eyeliner te verwijderen met een make-up remover op oliebasis of voor waterproof make-up. Maar Benefit zou Benefit niet zijn als ze ook met een speciale make-up remover kwamen voor de They’re Real! producten omdat deze allemaal longlasting zijn en lastig te verwijderen. Daar binnenkort meer over!

 photo Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Liner9_zps6e9b2bee.png

Hier zien jullie een lijn gezet met de Benefit They’re Real! Push Up Liner. De eerste keer moet je er eventjes aan wennen, maar de tweede keer gaat het echt perfect. Op deze foto’s heb ik hem voor het eerst getest en het is echt super simpel. Je klikt een keer en je hebt voldoende product aan de punt. Gaat langs de wimperrand en je hebt een perfecte lijn. Ik ben echt heel erg onder de indruk van deze liner en dit is echt de fijnste en makkelijkste eyeliner die ik ooit heb geprobeerd!

 photo Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Liner10_zpsf63a9492.png

Wat ook fijn is aan deze eyeliner is dat de punt natuurlijk niet uitdroogt omdat er elke keer weer nieuw product naar boven komt. En je hoeft ook niet elke keer het schoon te maken zoals je doet met een gelliner en een kwastje. Ik kan eigenlijk niet anders dan lovend zijn over dit product!

 photo Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Liner11_zps49ac6d1e.png

Nog even een full face foto, hier zie je liner niet echt heel goed, maar toch.

 photo Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Liner12_zpsf3ee3b47.png

We moeten nog heel even op de Benefit They’re Real! Push Up Liner wachten, want in juli gaat hij overal ter wereld verkocht worden. In Nederland is hij te koop bij de Douglas voor € 25,-. Voor een echte goede eyeliner heb ik dat geld er zeker voor over. Ik kan dan ook niet anders dan deze eyeliner aan iedereen aanraden!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

 1. Ik zie deze eyeliner bij zo’n beetje alle youtubers, was al benieuwd wanneer ‘ie ook in Nederland populair zou worden. Hij lijkt me wel wat lastig werken, maar het kliksysteem lijkt me dan weer super handig!

 2. Oh dat lijkt me echt onhandig om mee te werken vooral omdat ik al geen held ben in eyeliners haha. Ziet er wel goed uit.

 3. Ik ben heel erg benieuwd naar deze eyeliner! Ik heb gelukkig een sample hier liggen, dus ik ga er dit weekend maar eens mee aan de slag,. Heb ook al negatieve kanten van het product gehoord, dus ik ga zien wat de eyeliner bij mij gaat opleveren :D

 4. Ik hoor hier zoveel verschillende meningen over dat ik het heel moeilijk vind om te bedenken of ik hem wel of niet zou halen, want ik ben echt een ramp met een winged eyeliner zetten en als dit zou helpen, zou dat wel leuk zijn natuurlijk. xxx

 5. Het ziet er heel goed uit maar ik zou het skippen omdat ik had gelezen dat je dit een aantal keren op moet brengen voordat je het heel goed kan zien.

  Happy Friday Xoxo

 6. Ziet er heel goed uit, ik spotte hem al in leeuwarden daar werd hij vandaag gepresenteerd en verkocht!
  XOXO esmee

 7. Ik ga ‘m niet kopen maar ik wilde toch even zeggen dat je eyeliner dus echt PERFECT was haha. Niet te overdreven, gewoon perfect voor over dag.

 8. Wat een mooi product. Ik geloof dat we hem in de prettybox krijgen van juni. Ik vind sowieso benefit een goed merk met ook de leukste verpakkingen! x

 9. Vernieuwend product! Ik ben benieuwd of de punt ook echt mooi scherp blijft aangezien je ‘m omhoog moet draaien, maar het scheelt wel dat ‘ie dan niet uitdroogt inderdaad. De eyeliner die je hebt gezet is echt geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *