Benefit The Porefessional

Vooral op mijn voorhoofd en het gebied rondom mijn neus heb ik last van grote poriën die me gewoon als een krater aangapen, nee niet echt mooi. Wat ik ook doe, niks lijkt te helpen tegen deze niet zo charmante kuiltjes in de huid. Laatst kwam ik iets in mijn stash tegen (wist niet eens dat ik het had), de Benefit Porefessional, een crème die ervoor moet zorgen dat de poriën een stuk minder zichtbaar worden.

Ik was heel benieuwd naar dit spul, ik ging er eigenlijk meteen vanuit dat het een soort van primer zou zijn dat met siliconen mijn poriën zou opvullen. Helaas had ik het doosje weggegooid maar op internet kom ik erachter dat hij inderdaad vol zit met siliconen die de huid als het ware een beetje opvullen. Zelf heb ik daar niks tegen, maar het kan zijn dat je dat liever vermijd. Voor de rest is de substantie olie vrij, voelt lekker licht aan op de huid, doorzichtbaat en lekker zacht.

Het tubetje van 22 ml heeft een heel handig mondje zodat je de crème voorzichtig uit de verpakking kan halen en je niet meteen teveel pakt.

Alhoewel er op de verpakking stond dat hij niet met olie moet zijn vond ik hem toch wel heel erg vettig uit de verpakking komen. Maar voor de rest voelt de structuur heel erg fijn en zacht aan, gewoon net als een primer alleen dan met een kleurtje.

Mijn huid zonder de Porefessional

En mijn huid met de Porefessional, ik moet zeggen dat ik wel verschil zie maar het niet helemaal als sneeuw voor de zon verdwenen is, maar dat belooft het product ook niet te doen. Het is goed verminderd en dat is wat het product belooft en dat doet het dus ook. Mijn huid voelt na het aanbrengen ontzettend zacht en glad aan maar dat zijn natuurlijk de siliconen die mijn oneffenheden opvullen.

Ik moet zeggen dat ik tevreden ben over het resultaat maar het product erg duur vind om een beetje wat gaatjes in de huid mee op te vullen. Je betaalt namelijk maar liefst € 29,00 voor een klein tubetje en dat vind ik wel een beetje aan de dure kant. Dat zou voor mij wel de doorslag zijn om hem niet nog een keer aan te schaffen. Mocht je toch denken van ja, dit is iets voor mij! Dan kan je de The Porefessional van Benefit bij de Sephora kopen.

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Ashley
  13 december 2012 at 15:07

  Ik merk het verschil wel bij je! Het is echt een mooi product!

 • Reply
  Miranda
  13 december 2012 at 15:10

  Het geeft wel een mooi resultaat, maar inderdaad voor 29 euro vind ik het ook te duur.

 • Reply
  Vera
  13 december 2012 at 15:27

  Doorzichtbaat? Klein foutje denk ik ;)

  het resultaat ziet er mooi uit, maar ook voor mij is het echt te duur :)

 • Reply
  Emilia
  13 december 2012 at 15:34

  Ah leuke review! Ik had dit product al wel eens zien liggen, maar vond het iets te duur om mee te nemen zonder dat ik wist of het echt goed werkte. Ik zie inderdaad wel een beetje verschil, maar ik denk niet dat ik het de prijs echt waard vind. :)

 • Reply
  BeautyFrique.com
  13 december 2012 at 15:36

  Het verschil is goed te zien :)!! Alleen jammer dat het zo duur is… Dan maar liever een gezichtsprimer gebruiken (die van Make Up Forever is erruggg fijn!)..

 • Reply
  Janique
  13 december 2012 at 16:04

  Hahahahaa er staat: mijn huiS zonder de PoreFessional;)

 • Reply
  charile
  13 december 2012 at 16:25

  Lijkt me fijn!

 • Reply
  Emma
  13 december 2012 at 16:30

  Hihi wat een leuke naam! Ik zie wel een beetje verschil.

 • Reply
  Trâm
  13 december 2012 at 16:53

  Deze lijkt mij heel fijn!

 • Reply
  Gabi
  13 december 2012 at 17:11

  Vind het beetje prijzig voor een minimaal resulaat.

  En er staat “Mijn huis zonder de Porefessional”

  x

 • Reply
  justjaxelle
  13 december 2012 at 17:44

  Ziet er goed uit , maar inderdaad is het wat duur , xoxo

 • Reply
  Eva-Lynn
  13 december 2012 at 17:57

  wow das toch echt veel geld, al zie ik wel verschil x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

 • Reply
  Linda
  13 december 2012 at 19:11

  Ik zie echt geen verschil hoor voor die 29 euries. Jammer, want ik dacht dat deze best goed z’n werk kon doen.

 • Reply
  beautycasebycaro
  13 december 2012 at 19:40

  Had dit product nog nooit eerder gezien! Maar ik zie wel goed verschil, wel mooi! Maar errrg duur!

 • Reply
  Jana
  13 december 2012 at 20:01

  Ik merk duidelijk verschil, jammer van de prijs :( x

 • Reply
  dita
  13 december 2012 at 20:05

  Mh zie teniet echt

 • Reply
  beautyblogangelique
  13 december 2012 at 20:56

  wow vooral de voor en na foto`s zien er goed uit! Lijkt me een fijn spulletje

 • Reply
  Evelien
  13 december 2012 at 21:43

  Jammer dat de prijs aan de hoge kant is, want hij klinkt verder wel erg goed!

 • Reply
  Brinadepina
  13 december 2012 at 21:50

  Pfff voor 5 euro heb je de Prime&Fine van Catrice die ook voor een groot deel uit siliconen bestaat.

 • Reply
  talsbeauty
  14 december 2012 at 11:51

  Je ziet heel goed het verschil maar vind hem een beetje te duur.

 • Reply
  Emily
  14 december 2012 at 15:10

  Ik vindt dit persoonlijk een heel fijn product (misschien omdat ik weinig porien heb).

  De foundations van Benefit zijn ook erg fijn Vooral Benefit Hello Flawless!

 • Reply
  Moniek
  15 december 2012 at 10:18

  Ik vind deze ook erg fijn!

  • Reply
   Yok
   15 februari 2013 at 01:09

   Sorry where i can buy it

  Laat een reactie achter