Zoek
Sluit dit zoekvak.

Benefit Fine One One

 photo Onebyone3_zpscf3329b9.png

Een tijdje geleden stond ik al bij Benefit met Lara in het schap te kijken en daar vonden we dit opmerkelijke product. Nieuwsgierig dat Lara was en pakte het vast, draaide het open en tot haar verbazing kwam er een stick uit met twee kleuren blush en highlighter. De verkoopster liep snel naar ons toe of we hem wilden testen. Het werkt heel makkelijk, je zet hem op je wang en trekt een lijn op je jukbeen, veegt het uit en klaar is je blush. Of is het toch niet zo handig?

 photo Onebyone_zps15daaa9e.png

De Fine One One zit in een prachtige rose gouden verpakking die je tegemoet glimt, ook deze verpakking vind ik heel erg mooi!

 photo Onebyone1_zpse574dd37.png

Sinds een paar maanden is de Fine One One dus te vinden in het Benefit schap, een handige stick met daarin twee blushes en een highlighter voor een mooi effect. Het doet me een beetje denken aan een stift voor Koninginnedag of met de voetbal. Deze is niet alleen voor het gezicht bedoeld, maar het kan ook gebruikt worden op de lippen. Persoonlijk lijkt me dat niet heel erg handig omdat de stick behoorlijk groot is voor je lippen.

 photo Onebyone2_zps27a0eb94.png

Nog even een snelle gebruiksaanwijzing op de achterkant van het doosje. Benefit belooft een ‘lift, shape and pop’ effect, ik ben benieuwd.

 photo Onebyone3_zpscf3329b9.png

 photo Onebyone4_zpsc95868e9.png

De verpakking is van plastic en ziet er in het echt misschien een beetje goedkoop uit, dat vind ik wel jammer want het is absoluut geen goedkoop product. Door het wieltje aan de onderkant kan je het product omhoog draaien en natuurlijk weer naar beneden. Dit gaat gelukkig heel erg makkelijk.

 photo Onebyone5_zps8faf6c21.png

 photo Onebyone6_zps649cab39.png

Sorry trouwens voor de kleuren in de foto, de zon had een knipperlicht momentje en deze was weer te licht geworden. De stick is in het echt veel meer gepigmenteerd dan op de foto overkomt.

 photo Onebyone7_zps0eface71.png

Voor je het product gaat gebruiken draai je hem een stukje omhoog en zet je hem op de appeltjes van je wangen neer, trek vervolgend een streep door naar je slapen. Daardat de stick vettig is kan je hem makkelijk met je vingers uitwerken tot een mooi egaal vlak. Ik schrok wel een beetje van de vettige uitwerking, maar even later was het helemaal opgedroogd als een poeder.

 photo Onebyone8_zpsce569c0a.png

Het resultaat vind ik erg mooi, een hele subtiele kleur maar die je zeker wel ziet. Ik ben ook erg tevreden over de houdbaarheid van deze stick, hij heeft er de hele dag perfect opgezeten zonder te vervagen. Op de lippen vind ik hem alleen geen succes, ik zou hem echt bewaren voor alleen de wangen. Ik vind het concept wel heel erg leuk en vernieuwend en vind het ook nog eens handig en fijn werken. Voor onderweg is deze blush echt ideaal!

De Benefit Fine One One is te koop bij onder andere Sephora en een aantal Douglas filialen voor € 32,00. De prijs vind ik persoonlijk een beetje aan de hoge kant voor de blush.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

  1. Niet iedereen is er enthousiast over maar bij jou vind ik ‘m wel mooi, al zie je nu nog wel een beetje teveel oranje naar mijn smaak. Hij is in ieder geval goed gepigmenteerd!

  2. Wat fijn dat hij de hele dag blijft zitten, erg belangrijk bij een blush vind ik! De prijs vind ik iets minder, alhoewel hij er mooi uitziet.

  3. Hij is mooi maar ik ben niet echt ‘blown away’ om het maar even zo te zeggen. Ook mede vanwege de prijs denk ik.

  4. Ziet er heel mooi uit! Maar ik ga toch liever voor normale blushes dan zo’n stick, vind het niet perse voordelen hebben. :-)

  5. Hey, de klaar staat je prachtig. Ik heb ook zo’n stick maar dan voor een “sunblock”, bleef echter niet stofvrij…Inderdaad hoog geprijsd, nu ja het is ook Benefit…Groetjes, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *