Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Benefit Fake Up Concealer

 photo Fake1_zps4af199ee.png

Benefit, het vrolijke gekleurde merk heeft sinds kort een nieuwe concealer, de Fake Up concealer die er in drie verschillende kleuren te koop is. Het is niet zomaar een concealer maar een hele bijzondere die ik nog nooit eerder heb gezien. Ben je benieuwd wat er zo bijzonder aan deze concealer is, kijk dan eventjes mee!

 photo Fake_zpsdd62c3ad.png

Vinden jullie het doosje niet ontzettend schattig, dat is al een reden waarom ik hem zou willen kopen, echt super vrolijk en schattig!

 photo Fake2_zps7f2c3f0a.png

Ik ontving de kleur medium, jammer want ik dacht eigenlijk meteen dat hij te donker voor me zou zijn! Er is dus nog een lichtere kleur en een donkerdere kleur te koop.

 photo Fake3_zpse13797d4.png

De concealer zit in een prachtige zilveren huls met daarop stijlvol Fake Up bedrukt, want zo heet het product.

 photo Fake4_zps2dc1aa08.png

 photo Fake5_zps6c011897.png

Zie je de concealer, ik heb er nog nooit zo een gezien. Het lijkt zeg maar op een lipstick maar het is toch echt een concealer. Ik moest er in het begin een beetje aan wennen maar het werkt echt ontzettend fijn en makkelijk. De concealer glijd echt heerlijk romig over je huid heen. Dat komt natuurlijk door de buitenste ring die ervoor gemaakt is om de huid te hydrateren tot wel 6 uur lang en te verzorgen door middel van Vitamine E en appelzaadextract. En de concealer die aan de binnenkant zit is er natuurlijk op gemaakt om plekjes te camoufleren.

 photo Fake6_zps6fddc23d.png

De concealer glijd echt heerlijk over de huid heen en heeft geen enkele moeite om het aan te brengen op het gezicht. Als je hem gewoon over je gezicht laat glijden geeft hij precies de juiste hoeveelheid af, je hoeft dus niet echt op de stick te drukken om er wat vanaf te kunnen krijgen. Soms vind ik het wel een beetje lastig in de hoekjes omdat je dan meer het doorzichtige laagje aanbrengt in plaats van de concealer maar dan kan je ook heel makkelijk wat op je vinger aanbrengen en het dan uitsmeren waar je het wilt hebben. Moet je trouwens eens kijken hoe lekker dekkend en romig hij is!

 photo Fake7_zps01328070.png

Mijn gezicht zonder enige make-up of concealer.

 photo Fake9_zps084a9ca2.png

Hier heb ik de concealer aangebracht onder mijn ogen en bij de neusvleugels. Helaas is de kleur medium iets te donker voor mij en had ik een light moeten hebben maar het is niet dramatisch te donker, dus houd er wel rekening mee dat medium best wel licht uitvalt, want ik heb zelf echt een hele lichte huid. Dus ik denk dat light de perfecte match voor mij was geweest.

 photo Fake10_zpsf9d75774.png

Hier kan je wel duidelijk het kleurverschil zien maar ook de dekking van het product. Hier heb ik trouwens nog geen foundation of andere make-up producten gebruikt. De concealer voelt in het begin wel erg vettig aan op de huid, dat komt natuurlijk door het hydraterende gedeelte van de concealer, maar na een tijdje is dat gevoel helemaal verdwenen en is het in de huid getrokken. Na het aanbrengen van de concealer breng ik nog een laagje foundation aan en poeder ik het af met een setting powder. Daarna is er eigenlijk niks meer van het kleurverschil te zien, zoals je hieronder kan zien. De donkere kringen zijn verdwenen en ik heb een frisse open look.

De concealer blijft de hele dag goed zitten, en gaat niet in de fijne lijntjes zitten onder je ogen. Dikke plus dus, want ik heb zoveel concealers die dat wel doen en dat vind ik echt een minpunt aan een concealer. Hij houd mij de hele dag fris met een egale huid. De concealer kan ik helaas niet echt matte noemen, je ziet toch wel een kleine glans door het hydraterende gedeelte, als je dus echt opzoek bent naar een goede matte concealer kan je misschien deze beter overslaan. Maar mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan door de extra werking van deze fijne concealer. Ik ben hier echt heel erg enthousiast over!

 photo Fake11_zpscb16f640.png

De Benefit Fake Up concealer is nu nog te koop bij de Sephora en natuurlijk – en in de toekomst – bij geselecteerde Douglas fillialen voor € 30,- per stuk. Het is niet goedkoop maar daar heb je wel een unieke en fijne concealer voor die goed zijn werk doet.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

38 reacties

 1. Benefit wint voor mij wat betreft de prachtige verpakkingen, al vind ik de producten niet veel beter als bijv. Mac of bobbi brown. Denk dat deze concealer niet zo lang meegaat

 2. Ten eerste; wat een mooie verpakking! Dat vind ik ook altijd erg leuk om te zien, als je een product toch dagelijks gebruik moet het er ook een beetje leuk uit zien ;-)
  En het resultaat ziet er goed uit, hij is inderdaad aan de donkere kant, maar hierdoor is wel heel goed de dekking te zien, top!

 3. Jammer dat die te donker is, hij doet wel goed z’n werk als je de foto’s zo bekijkt! Leuke verpakking ook!

 4. pfoee ik vind hem wel duur hoor! En jammer dat de kleur zo odnker is, heb je niet in de winkel getest>

 5. Oehh die verpakking (en de naam) is zo leuk! Het effect is ook wel goed alleen ik vind ‘m niet mooi bij jouw huid, toch wel iets te oranje. Ik zou zelf niet zo snel 30 euro voor een concealer neertellen maar hij klinkt op zich goed.
  Nog twee puntjes, ‘De concealer glijd echt heerlijk romig over je huid’ –> glijdt (staat ook onder de swatchfoto verkeerd) en ‘Hij houd mij de hele dag fris met een egale huid’ –> houdt.

 6. De concealer ziet er mooi uit maar ik vind hem toch wel echt te duur. Wel jammer dat bedrijven niet vragen wat voor kleur je nodig hebt. Nu zie je alsnog niet echt goed hoe die is.

 7. Jammer dat hij te donker is voor je. Hij lijkt me wel super fijn :D Het enige minpuntje voor mij is toch wel het dure prijskaartje!

 8. Ik vind je foto’s niet echt duidelijk. Ik zie er niet veel verschil op maar zo te horen klinkt hij fijn in gebruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *