Benefit Fake Up Concealer

 photo Fake1_zps4af199ee.png

Benefit, het vrolijke gekleurde merk heeft sinds kort een nieuwe concealer, de Fake Up concealer die er in drie verschillende kleuren te koop is. Het is niet zomaar een concealer maar een hele bijzondere die ik nog nooit eerder heb gezien. Ben je benieuwd wat er zo bijzonder aan deze concealer is, kijk dan eventjes mee!

 photo Fake_zpsdd62c3ad.png

Vinden jullie het doosje niet ontzettend schattig, dat is al een reden waarom ik hem zou willen kopen, echt super vrolijk en schattig!

 photo Fake2_zps7f2c3f0a.png

Ik ontving de kleur medium, jammer want ik dacht eigenlijk meteen dat hij te donker voor me zou zijn! Er is dus nog een lichtere kleur en een donkerdere kleur te koop.

 photo Fake3_zpse13797d4.png

De concealer zit in een prachtige zilveren huls met daarop stijlvol Fake Up bedrukt, want zo heet het product.

 photo Fake4_zps2dc1aa08.png

 photo Fake5_zps6c011897.png

Zie je de concealer, ik heb er nog nooit zo een gezien. Het lijkt zeg maar op een lipstick maar het is toch echt een concealer. Ik moest er in het begin een beetje aan wennen maar het werkt echt ontzettend fijn en makkelijk. De concealer glijd echt heerlijk romig over je huid heen. Dat komt natuurlijk door de buitenste ring die ervoor gemaakt is om de huid te hydrateren tot wel 6 uur lang en te verzorgen door middel van Vitamine E en appelzaadextract. En de concealer die aan de binnenkant zit is er natuurlijk op gemaakt om plekjes te camoufleren.

 photo Fake6_zps6fddc23d.png

De concealer glijd echt heerlijk over de huid heen en heeft geen enkele moeite om het aan te brengen op het gezicht. Als je hem gewoon over je gezicht laat glijden geeft hij precies de juiste hoeveelheid af, je hoeft dus niet echt op de stick te drukken om er wat vanaf te kunnen krijgen. Soms vind ik het wel een beetje lastig in de hoekjes omdat je dan meer het doorzichtige laagje aanbrengt in plaats van de concealer maar dan kan je ook heel makkelijk wat op je vinger aanbrengen en het dan uitsmeren waar je het wilt hebben. Moet je trouwens eens kijken hoe lekker dekkend en romig hij is!

 photo Fake7_zps01328070.png

Mijn gezicht zonder enige make-up of concealer.

 photo Fake9_zps084a9ca2.png

Hier heb ik de concealer aangebracht onder mijn ogen en bij de neusvleugels. Helaas is de kleur medium iets te donker voor mij en had ik een light moeten hebben maar het is niet dramatisch te donker, dus houd er wel rekening mee dat medium best wel licht uitvalt, want ik heb zelf echt een hele lichte huid. Dus ik denk dat light de perfecte match voor mij was geweest.

 photo Fake10_zpsf9d75774.png

Hier kan je wel duidelijk het kleurverschil zien maar ook de dekking van het product. Hier heb ik trouwens nog geen foundation of andere make-up producten gebruikt. De concealer voelt in het begin wel erg vettig aan op de huid, dat komt natuurlijk door het hydraterende gedeelte van de concealer, maar na een tijdje is dat gevoel helemaal verdwenen en is het in de huid getrokken. Na het aanbrengen van de concealer breng ik nog een laagje foundation aan en poeder ik het af met een setting powder. Daarna is er eigenlijk niks meer van het kleurverschil te zien, zoals je hieronder kan zien. De donkere kringen zijn verdwenen en ik heb een frisse open look.

De concealer blijft de hele dag goed zitten, en gaat niet in de fijne lijntjes zitten onder je ogen. Dikke plus dus, want ik heb zoveel concealers die dat wel doen en dat vind ik echt een minpunt aan een concealer. Hij houd mij de hele dag fris met een egale huid. De concealer kan ik helaas niet echt matte noemen, je ziet toch wel een kleine glans door het hydraterende gedeelte, als je dus echt opzoek bent naar een goede matte concealer kan je misschien deze beter overslaan. Maar mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan door de extra werking van deze fijne concealer. Ik ben hier echt heel erg enthousiast over!

 photo Fake11_zpscb16f640.png

De Benefit Fake Up concealer is nu nog te koop bij de Sephora en natuurlijk – en in de toekomst – bij geselecteerde Douglas fillialen voor € 30,- per stuk. Het is niet goedkoop maar daar heb je wel een unieke en fijne concealer voor die goed zijn werk doet.

Dit vind je misschien ook leuk

38 reacties

 • Reply
  Kirsten
  8 april 2013 at 07:20

  Ik vind hem erg mooi!

 • Reply
  Sofie
  8 april 2013 at 07:28

  Ziet er goed uit! Fijne review :)

 • Reply
  Manon
  8 april 2013 at 07:29

  Jammer dat hij wat te donker is voor je, maar het lijkt me wel een fijne concealer die mooi dekt!

 • Reply
  Kelly caresse
  8 april 2013 at 07:32

  Benefit wint voor mij wat betreft de prachtige verpakkingen, al vind ik de producten niet veel beter als bijv. Mac of bobbi brown. Denk dat deze concealer niet zo lang meegaat

 • Reply
  Jewelyz
  8 april 2013 at 07:38

  Ten eerste; wat een mooie verpakking! Dat vind ik ook altijd erg leuk om te zien, als je een product toch dagelijks gebruik moet het er ook een beetje leuk uit zien ;-)
  En het resultaat ziet er goed uit, hij is inderdaad aan de donkere kant, maar hierdoor is wel heel goed de dekking te zien, top!

 • Reply
  Anne Solveig
  8 april 2013 at 07:42

  Jammer dat die te donker is, hij doet wel goed z’n werk als je de foto’s zo bekijkt! Leuke verpakking ook!

 • Reply
  Lotte
  8 april 2013 at 07:53

  Wow, het ziet er goed uit maar het is wel heel duur! xxx

 • Reply
  Eline
  8 april 2013 at 08:23

  Hij klinkt goed! Jij hebt echt geen concealer nodig….

 • Reply
  beamingbeauty
  8 april 2013 at 08:34

  Ziet er goed uit! Ik vind de verpakking van Benefit altijd zo leuk! Je zou het al bijna alleen daarvoor kopen haha

 • Reply
  whatevergivesjoy
  8 april 2013 at 08:57

  Inderdaad wat te donker voor je, maar het ziet er wel een heel fijn en speciaal product uit (:

 • Reply
  Ingeborg
  8 april 2013 at 09:03

  Hij klinkt fijn! Jammer dat hij te donker voor je is!

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  8 april 2013 at 09:13

  Lijkt me best een fijne concealer! Vind trouwens dat je helemaal geen donkere kringen hebt, ook niet op de allereerste foto ;-) ben benieuwd of deze concealer mijn kringen aan kan..

 • Reply
  Kimberly
  8 april 2013 at 09:44

  Jammer dat hij voor jou iets te donker is, maar hij ziet er wel goed uit!

 • Reply
  milou |Shimmer-Pie
  8 april 2013 at 10:19

  pfoee ik vind hem wel duur hoor! En jammer dat de kleur zo odnker is, heb je niet in de winkel getest>

  • Reply
   Aranka
   8 april 2013 at 10:30

   Ik heb hem ontvangen voor een review, niet zelf gekocht ;)

 • Reply
  femketje
  8 april 2013 at 10:19

  voor mij is die zeker weten te donker maar hij lijkt me verder wel fijn!

 • Reply
  Lin
  8 april 2013 at 10:50

  Inderdaad niet goedkoop, maar wat een gaaf product! Nice!

 • Reply
  charlotte
  8 april 2013 at 10:54

  Jammer dat die wat donker voor je is, buiten dat klinkt het als een hele fijne concealer.

 • Reply
  edithmeijer
  8 april 2013 at 10:57

  Lijkt me een fijne concealer, super mooie verpakking ook! Jammer dat ie wat te donker is.

 • Reply
  Stephanie
  8 april 2013 at 11:16

  Inderdaad een erg leuke verpakking! Lijkt me een erg fijne concealer!

 • Reply
  Fashionique
  8 april 2013 at 11:46

  Ziet er wel heel mooi uit

 • Reply
  xxxcharr
  8 april 2013 at 11:47

  Fijne review. Ziet er inderdaad wel goed uit!
  Wel jammer dat het niet de goede kleur is. Maar zacht en hydraterend is wel fijn ^^

 • Reply
  BeautyByTS
  8 april 2013 at 12:56

  Hij klinkt super goed, ben er erg nieuwschierig naar geworden ;)

 • Reply
  Hester
  8 april 2013 at 13:15

  Oehh die verpakking (en de naam) is zo leuk! Het effect is ook wel goed alleen ik vind ‘m niet mooi bij jouw huid, toch wel iets te oranje. Ik zou zelf niet zo snel 30 euro voor een concealer neertellen maar hij klinkt op zich goed.
  Nog twee puntjes, ‘De concealer glijd echt heerlijk romig over je huid’ –> glijdt (staat ook onder de swatchfoto verkeerd) en ‘Hij houd mij de hele dag fris met een egale huid’ –> houdt.

 • Reply
  talsbeauty
  8 april 2013 at 13:41

  Hij klinkt er goed en goede dekking ook

 • Reply
  martinaa89
  8 april 2013 at 13:49

  Mooie producten altijd van benefit!
  Kleurverschil is wel duidelijk te zien op die ene foto

 • Reply
  jhemyla
  8 april 2013 at 14:21

  De concealer ziet er mooi uit maar ik vind hem toch wel echt te duur. Wel jammer dat bedrijven niet vragen wat voor kleur je nodig hebt. Nu zie je alsnog niet echt goed hoe die is.

 • Reply
  Melissa
  8 april 2013 at 14:42

  Ziet er goed uit! Ik gebruik alleen bijna nooit concealer, slecht he.

 • Reply
  Anna
  8 april 2013 at 15:22

  Ziet er mooi uit, qua dekking dan. Maar voor die prijs koop ik toch liever een wat goedkopere concealer.

 • Reply
  BeautyFrique
  8 april 2013 at 15:26

  Jammer dat het zo prijzig is, maar hij lijkt me onwijs fijn! Ik vind wat hydratatie erg fijn :)

 • Reply
  Suzanne
  8 april 2013 at 15:55

  Ah ik vind hem echt te prijzig, maar hij lijkt me wel fijn.

 • Reply
  Evelien
  8 april 2013 at 16:27

  Omg, die verpakking! Zo schattig ^_^ En hij is inderdaad te donker ja, maar wel fijn dat hij zo goed werkt!

 • Reply
  Kelly
  8 april 2013 at 17:31

  Grappig zn dubbel ding!

 • Reply
  Lisa
  8 april 2013 at 17:41

  Jammer dat hij te donker is voor je. Hij lijkt me wel super fijn :D Het enige minpuntje voor mij is toch wel het dure prijskaartje!

 • Reply
  Jana
  8 april 2013 at 20:35

  Klinkt heel erg goed, natuurlijk wel jammer dat hij te donker is :) x

 • Reply
  Wies
  8 april 2013 at 22:23

  Ik vind je foto’s niet echt duidelijk. Ik zie er niet veel verschil op maar zo te horen klinkt hij fijn in gebruik

 • Reply
  Pauline
  9 april 2013 at 01:07

  Waar ik vooral benieuwd naar ben: Welke nagellak heb jij daar op?!

 • Reply
  Sharon Dean
  16 juli 2019 at 17:11

  Je hebt helemaal geen benefit producten meer getest de laatste tijd? Ik was ernaar op zoek.. xoxo

 • Laat een reactie achter