Zoek
Sluit dit zoekvak.

Benefit Benetint

 photo Benetint_zps94daf1ed.png

Iedereen kent het product denk ik wel van naam, de beroemde Benetint van Benefit. Het is een soort nagellak potje alleen dan voor je wangen en lippen. Ik was er al een hele tijd benieuwd naar en eindelijk heb ik hem dan. Zelf heb ik helemaal geen ervaring met vergelijkbare stain producten dus ben erg benieuwd of het echt wat is of toch maar helemaal niets.

 photo Benetint2_zps8a0825aa.png

Als je het niet kent heb je misschien wel een beetje onder een steen geleefd, de Benetint is namelijk al 30 jaar het populairste product van Benefit. Het is natuurlijk al een aantal keer in een nieuw jasje gestoken, maar het is en het blijft een top product van Benefit waar veel mensen razend enthousiast over zijn. Ben benieuwd of het mij ook zo goed gaat bevallen.

De sexy frisheid van rozen, afkomstig uit een flesje. Deze kus- en watervaste vloeibare kleurstof tovert een natuurlijke, rozige frisheid op wangen en lippen, en geeft niet af. De hiermee gepaard gaande geur van verse rozen bedwelmt de zinnen.

 photo Benetint1_zps3a21a70e.png

Tekst achterop de verpakking en de ingrediënten.

 photo Benetint3_zps0dd99715.png

En als je hem uit de verpakking haalt komt er een soort van nagellak flesje tevoorschijn. Misschien kan je het wel gewoon een nagellak flesje noemen want het is dat exact, alleen met een veel vloeibaardere substantie, gewoon zo dun als water.

 photo Benetint4_zps3dc962d9.png

De Benetint heeft een fel rode kleur waar je eigenlijk niet omheen kan. De prachtige rode kleur die je meteen aan rozen laten denken. En niet alleen denk je het, bij het opdoen ruik je het ook nog eens. De Benetint ruikt namelijk heel subtiel naar rozen.

 photo Benetint5_zps5a69f59c.png

Zelfs het kwastje is hetzelfde als van een nagellakje. Aan het kwastje moest ik wel een beetje wennen, hoe ga je hier nou makkelijk blush mee aanbrengen op je wangen of je lippen voorzien van een subtiel kleurtje. Het is gewoon maar een beetje her en der aanbrengen en het verder uitsmeren met je vingers of met een sponsje. Heel handig vind ik het dus eigenlijk niet. Wel zit er genoeg aan het kwastje voor één wang of beide lippen.

 photo Benetint6_zps3ab08e7b.png

Zo breng ik het dan maar aan, als strepen op mijn wangen om het daarna met mijn vingers uit te blenden. Ik doe dit met deppende bewegingen in plaats van te vegen, zo behoud je het beste de kleur.

 photo Benetint9_zps32d30f9b.png

En na het aanbrengen is het resultaat heel erg subtiel, maar wel erg mooi. Als het eenmaal opgedroogd is blijft het echt ontzettend goed zitten en smelt het niet zo snel van je gezicht af als bijvoorbeeld een poeder en cream blush. Dat vind ik toch zeker wel een pluspunt, ook zeker met dit warme weer. Of het product perse heel handig is daar ben ik nog niet helemaal over uit, maar het doet in ieder geval wel heel goed haar werk.

 photo Benetint8_zps0f874036.png

Helaas is na het aanbrengen van de Benetint, mijn vingers wel toe aan een wasbeurt. Helaas was het ook al helemaal ingetrokken op mijn vingertoppen, dus heel erg makkelijk kreeg ik het er niet meer vanaf. Maar des al niet te min vind ik het een fijn product.

Alleen dan hebben we nog de prijs van € 33,00. Dat vind ik absoluut geen spotprijsje. Zou ik hem voor dat geld kopen? Om eerlijk te zijn, nee dat geld heb ik er zeker niet voor over. Geloof me, het product werkt echt super. Maar voor dat geld zou ik toch voor een uniekere blush gaan maar ik elke dag weer vol met trots naar kan kijken. En ook het gebruiksgemak vind ik niet je van het. Helaas, als hij een stuk goedkoper was geweest was het voor mij zeker een aanrader. Maar 33 euro vind ik het niet waard. Mocht je toch om zijn en er 33 euro voor over hebben, Benefit is te koop bij vele geselecteerde Douglas filialen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Ik heb er een van the body shop, die heeft een lipgloss verpakking met een sponsapplicator, maar moet je dus ook weer met je vingers uitsmeren.. hij is wel wat goedkoper!

  2. Hij ziet er mooi uit, maar ben het zeker met je eens dat ik dit niet perse makkelijk vind aanbrengen en 33 euro heb ik er dan ook niet voor over.

  3. Ik vind ‘m mooi! De verpakking is top, de werking lijkt me leuk, maar de prijs *slik*. Ik zou deze by the way al stippelend aanbrengen en er dan met m’n stipple brush overheen gaan! Dit lijkt me by the way vooral erg handig voor nu met dit warme weer … bye wegsmeltende poederblush haha :D

  4. Het staat je mooi, maar lijkt me niet zo handig in gebruik inderdaad! Dan koop ik liever 2 blushes van MAC voor dat geld :P

  5. Ziet er mooi uit maar helaas is het niet zo’n handig product (behalve dan dat hij goed blijft zitten). En dan nog eens die prijs… Dan koop ik ook liever een andere mooie blush.

  6. Ik heb blijkbaar onder een steen geleefd. Jammer dat je hem niet op je lippen hebt laten zien. In mijn ogen is het juist best wel handig, even wat streepjes op je wangen, uitvegen en klaar. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *