Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beleef een magische Kerst met Søstrene Grene

2243C 060 min

De magie van Kerstmis schuilt in de kleinste details. Van de mooiste kaarsen in kandelaars tot de versierde kerstboom en de vele andere magische momenten van het seizoen. Ook dit jaar presenteert Søstrene Grene weer een betaalbare kerst. Onder de noemer “De Magie van Kerstmis” wil het merk inspireren om magische kerstmomenten te delen met jouw dierbaren.

2243C 063

Ook voor iedereen die al een collective kerstversiering heeft, biedt Søstrene Grene kleinere aanvullingen die de esthetiek van een kersthuis gemakkelijk een beetje kunnen vernieuwen. Voor degene die dit jaar Kerst voor het eerst hosten, is er een gevarieerde selectie van prachtige kerstproducten, die op de mooiste manier een nostalgische en traditionele kerst combineren met een moderne look, zonder dat het een fortuin kost.

Het allerbelangrijkste is dat Søstrene Grene mensen wil inspireren om tijd door te brengen met hun geliefden. Nodig de familie uit voor gezellig samen bakken met de selectie kerstige keukenartikelen. Of ga op een kerstuitstapje en sleetje rijden in het bos tijdens de ijzige winterdagen. Hiervoor biedt de collectie thermosflessen en koektrommels, zodat de zelfgebakken kerstgoederen meegenomen kunnen worden.

2243C 058 min

HEERLIJK SAMEN BAKKEN

Laat de geur van Kerstmis het huis vullen door te bakken met het hele gezin. Vind praktische artikelen voor het bakken, proeven en bewaren van de heerlijke koekjes, snoepjes en andere kerstartikelen.

2243C 055 min
2243C 046 min
2243C 045 min

BETOVERENDE KRANSEN EN VERSIERINGEN

Haal de natuur in huis met prachtige kransen. Ontdek de betoverende selectie kunstkransen en takken met bessen of laat u inspireren om een eigen krans te maken met de hobbyartikelen van de zussen.

2243C 043 min
2243C 039 min
2243C 036

PRACHTIGE DECORATIES VOOR IN HUIS

Deze kerst presenteert Søstrene Grene een combinatie van nostalgische en klassieke kerstversieringen en nieuwe interpretaties zoals mooie kerstbomen met LED-licht, fonkelende kralenornamenten en prachtige sterren om op te hangen.

2243C 033
2243C 024

De kerstproducten worden op 27 oktober 2022 in de winkels en online gelanceerd. Alle producten zijn te koop zolang de voorraad strekt. Elke week komen er nieuwe producten bij, zowel in de winkels als online op www.sostrenegrene.com.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *