Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bee Natural Lip Balm

Bee Natural Lip Balm

Ik ben gek op lippenbalsem, er zit er altijd ééntje in mijn tas of broekzak. Het enige nadeel is altijd dat ik ze na een dag kwijt ben of ze uit mijn broek vallen en de kat het dan erg leuk speelgoed vindt en het weer onder een kast beland. Maar daar wil ik het niet over hebben, wel over de nieuwe Bee Natural lippenbalsem die gemaakt is van 100% natuurlijke ingrediënten en bijenwas. Zijn mijn droge lippen hier blij mee?

Bee Natural Lip Balm

Bee Natural, ik had eerlijk gezegd nog niet eerder van het merk gehoord. Ik had verwacht dat dit een merk is dat bij de Tuinen en dat soort winkels verkocht zou worden maar niets is minder waar. Het is gewoon een merk dat bij de Kruidvat verkocht wordt. Omdat onze lippen nu wel wat extra verzachting en hydratatie kunnen gebruiken leek met me een goed moment hier meer over te vertellen.

Bee Natural Lip Balm

Bee Natural is een lippenbalsem die 100 % natuurlijke verzorging bied aan de lippen. Dit doen ze door middel van bijenwas, wat ontzettend zacht en hydraterend is voor de lippen en heeft heeft zelfs een natuurlijke UV-bescherming. Het is ook nog eens een hypoallergeen product dat vrij is van petroleum, kleurstoffen en geurversterkers.

Bee Natural Lip Balm

Als we naar de ingredienten kijken word ik daar toch wel een beetje blij van. Veel verzorgende ingrediënten zitten er in zeg, en haast geen gekkigheid! Hier gaan mijn lippen wel blij van worden denk ik. Ben erg benieuwd hoe het gaat uitpakken op de lippen.

Bee Natural Lip Balm

De lippenbalsem is er in drie verschillende soorten: mango, pomegranate en acai berry. Toen ik ze voor het eerst in het leuke doosje zag dacht ik dat ze allemaal een andere kleur hadden (transparant, roze en paars) maar dat bleek gewoon de kleur van de vrucht te moeten voorstellen, dat is misschien wel een beetje misleidend. Eigenlijk zijn alleen de smaken verschillend, de werking van de producten zijn exact hetzelfde.

Bee Natural Lip Balm

De lippenbalsems hebben een handige en kleine verpakking die je zo in je zak of tas stopt. Ze hebben een handig draaiwieltje aan de onderkant zodat je gemakkelijk de lippenbalsem omhoog en omlaag kan draaien. De verpakkingen zijn stevig en vind ze er ook nog eens erg leuk uitzien. Wat ik trouwens ook een groot pluspunt vind is dat ze niet smelten in de broekzak. Op het werk heb ik lippenbalsem in mijn broekzak zitten en vaak worden ze dan helemaal zacht, niet ideaal om dan even tussendoor bij te kunnen stiften.

Bee Natural Lip Balm

Zoals ik al zei heeft de lippenbalsem een transparante kleur. Alleen de geur/smaak van de lippenbalsems is anders. Ik moest in het begin wel een beetje aan de mango en pomegranate wennen, die vond ik een beetje misselijkmakend. Maar die van Acai Berry vond ik weer heel erg lekker.

Je merkt trouwens wel dat de lippenbalsems niet te vergelijken zijn met bijvoorbeeld een Labello. Deze zijn wel wat harder en bevatten hardere stukjes waardoor het soms als een soort van lichte scrub aanvoelt als je hem aanbrengt. Maar gelukkig laat het genoeg product los om je lippen van een zacht laagje te voorzien en voel je de harde stukjes totaal niet. Waarschijnlijk hebben sommige delen langer nodig om te smelten.

Bee Natural Lip Balm

En zo ziet de lippenbalsem eruit op de lippen. Een subtiel en transparant glansje. De lippen voelen heerlijk zacht en soepel aan en totaal niet droog. Ik vind de lippenbalsem echt ontzettend fijn en gebruik hem dan ook de laatste tijd non-stop. Deze koude dagen en werken in een winkel met airco, dan is voor mij een lippenbalsem toch echt een must!

Bee Natural Lip Balm

Deze leuke producten zijn dus gewoon bij de Kruidvat te koop voor maar € 2,79 wat ik zeker geen verkeerde prijs vind. De producten zijn ook nog eens helemaal natuurlijk dus dat is fijn voor de mensen die daar mee bezig zijn. Persoonlijk vind ik de Acai Berry de lekkerste variant maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Leuk ok kennis te maken met deze producten. Ik kende het nog niet! Persoonlijk houd ik niet zo van geur in een lippenbalsem tenzij het echt natuurlijk ruikt. Zelf heb ik laatst een gekocht van the honest company (jessica alba) en die is heel fijn!
    Liefs, Eva

  2. Gebruik de pommegranate, uit de Bluxbox, en heb zelf geen ‘stukjes’ erin zitten..het hele ding is fantastisch zacht :)
    En vind de geur en smaak juist subtiel..vergeleken met veel andere lipproducten
    Ben eigenlijk alleen maar erg positief erover! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *