Bee Natural Lip Balm

Bee Natural Lip Balm

Ik ben gek op lippenbalsem, er zit er altijd ééntje in mijn tas of broekzak. Het enige nadeel is altijd dat ik ze na een dag kwijt ben of ze uit mijn broek vallen en de kat het dan erg leuk speelgoed vindt en het weer onder een kast beland. Maar daar wil ik het niet over hebben, wel over de nieuwe Bee Natural lippenbalsem die gemaakt is van 100% natuurlijke ingrediënten en bijenwas. Zijn mijn droge lippen hier blij mee?

Bee Natural Lip Balm

Bee Natural, ik had eerlijk gezegd nog niet eerder van het merk gehoord. Ik had verwacht dat dit een merk is dat bij de Tuinen en dat soort winkels verkocht zou worden maar niets is minder waar. Het is gewoon een merk dat bij de Kruidvat verkocht wordt. Omdat onze lippen nu wel wat extra verzachting en hydratatie kunnen gebruiken leek met me een goed moment hier meer over te vertellen.

Bee Natural Lip Balm

Bee Natural is een lippenbalsem die 100 % natuurlijke verzorging bied aan de lippen. Dit doen ze door middel van bijenwas, wat ontzettend zacht en hydraterend is voor de lippen en heeft heeft zelfs een natuurlijke UV-bescherming. Het is ook nog eens een hypoallergeen product dat vrij is van petroleum, kleurstoffen en geurversterkers.

Bee Natural Lip Balm

Als we naar de ingredienten kijken word ik daar toch wel een beetje blij van. Veel verzorgende ingrediënten zitten er in zeg, en haast geen gekkigheid! Hier gaan mijn lippen wel blij van worden denk ik. Ben erg benieuwd hoe het gaat uitpakken op de lippen.

Bee Natural Lip Balm

De lippenbalsem is er in drie verschillende soorten: mango, pomegranate en acai berry. Toen ik ze voor het eerst in het leuke doosje zag dacht ik dat ze allemaal een andere kleur hadden (transparant, roze en paars) maar dat bleek gewoon de kleur van de vrucht te moeten voorstellen, dat is misschien wel een beetje misleidend. Eigenlijk zijn alleen de smaken verschillend, de werking van de producten zijn exact hetzelfde.

Bee Natural Lip Balm

De lippenbalsems hebben een handige en kleine verpakking die je zo in je zak of tas stopt. Ze hebben een handig draaiwieltje aan de onderkant zodat je gemakkelijk de lippenbalsem omhoog en omlaag kan draaien. De verpakkingen zijn stevig en vind ze er ook nog eens erg leuk uitzien. Wat ik trouwens ook een groot pluspunt vind is dat ze niet smelten in de broekzak. Op het werk heb ik lippenbalsem in mijn broekzak zitten en vaak worden ze dan helemaal zacht, niet ideaal om dan even tussendoor bij te kunnen stiften.

Bee Natural Lip Balm

Zoals ik al zei heeft de lippenbalsem een transparante kleur. Alleen de geur/smaak van de lippenbalsems is anders. Ik moest in het begin wel een beetje aan de mango en pomegranate wennen, die vond ik een beetje misselijkmakend. Maar die van Acai Berry vond ik weer heel erg lekker.

Je merkt trouwens wel dat de lippenbalsems niet te vergelijken zijn met bijvoorbeeld een Labello. Deze zijn wel wat harder en bevatten hardere stukjes waardoor het soms als een soort van lichte scrub aanvoelt als je hem aanbrengt. Maar gelukkig laat het genoeg product los om je lippen van een zacht laagje te voorzien en voel je de harde stukjes totaal niet. Waarschijnlijk hebben sommige delen langer nodig om te smelten.

Bee Natural Lip Balm

En zo ziet de lippenbalsem eruit op de lippen. Een subtiel en transparant glansje. De lippen voelen heerlijk zacht en soepel aan en totaal niet droog. Ik vind de lippenbalsem echt ontzettend fijn en gebruik hem dan ook de laatste tijd non-stop. Deze koude dagen en werken in een winkel met airco, dan is voor mij een lippenbalsem toch echt een must!

Bee Natural Lip Balm

Deze leuke producten zijn dus gewoon bij de Kruidvat te koop voor maar € 2,79 wat ik zeker geen verkeerde prijs vind. De producten zijn ook nog eens helemaal natuurlijk dus dat is fijn voor de mensen die daar mee bezig zijn. Persoonlijk vind ik de Acai Berry de lekkerste variant maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  9 december 2015 at 10:17

  Fijne review. Leuk dat ze alleen natuurlijke producten hebben gebruikt. Ik ben erg benieuwd naar Mango!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  9 december 2015 at 10:42

  Ik heb deze ook gehad, en ik meen dat ik niet echt dol was op de smaak, maar wel op de werking

 • Reply
  Varenka W
  9 december 2015 at 10:50

  Dit heeft wel wat weg van Burt Bee’s vind je niet?!

 • Reply
  Caitlyn
  9 december 2015 at 10:54

  Vind ik er goed uitzien! Leuk dat ze ook echt verzorgend zijn en dus meer dan gewoon een laagje op je lippen.
  xx

 • Reply
  suzan
  9 december 2015 at 10:56

  Fijne review!. We blijven smeren in deze koude dagen haha

 • Reply
  mieke | mieksmind
  9 december 2015 at 13:06

  Ik heb echt net vorige week een burt bee lippenbalsem gekocht bij de etos in de aanbieding, maar deze zien er zo leuk uit en maar een klein prijsje! die mango…daar ben ik erg benieuwd naar

 • Reply
  Nicole
  9 december 2015 at 13:56

  Ik vind ze er leuk uitzien. Het lijken me ook prima balsems.

 • Reply
  Denise
  9 december 2015 at 14:24

  Ik heb er ook een, heel fijn in gebruik inderdaad!

 • Reply
  manon
  9 december 2015 at 14:53

  Dit lijken me fijne lipproducten!

 • Reply
  manon
  9 december 2015 at 17:02

  Deze zat ook in de Be lux box met mango! Zijn fijne lipbalsems.

 • Reply
  eva
  9 december 2015 at 17:05

  Leuk ok kennis te maken met deze producten. Ik kende het nog niet! Persoonlijk houd ik niet zo van geur in een lippenbalsem tenzij het echt natuurlijk ruikt. Zelf heb ik laatst een gekocht van the honest company (jessica alba) en die is heel fijn!
  Liefs, Eva

 • Reply
  chucky1012
  9 december 2015 at 19:38

  Wat een fijne producten.
  Ik zal er eens iets van gaan kopen.

 • Reply
  Kelly
  9 december 2015 at 20:10

  Handige review, de verpakking ziet er heel leuk uit, maar ik denk dat ik maar gewoon bij mijn labello’s blijf!

 • Reply
  Nima
  10 december 2015 at 03:09

  Gebruik de pommegranate, uit de Bluxbox, en heb zelf geen ‘stukjes’ erin zitten..het hele ding is fantastisch zacht :)
  En vind de geur en smaak juist subtiel..vergeleken met veel andere lipproducten
  Ben eigenlijk alleen maar erg positief erover! :)

 • Reply
  Eske
  10 december 2015 at 11:42

  Ik vind bijenwas altijd heel fijn in een lippenbalsem, heel verzorgend altijd!

 • Reply
  Nicole
  11 december 2015 at 22:07

  Dit lijken mij fijne producten die ook echt iets doen!

 • Reply
  Andréa
  14 december 2015 at 02:16

  Fijne review! Ik zag deze in de Kruidvat en vroeg me al af of het wat was. Het klinkt in ieder geval erg fijn!
  x

 • Laat een reactie achter