Zoek
Sluit dit zoekvak.

BECCA Volcano Goddess Eye Palette

BECCA Volcano Goddess Eye Palette

Met Black Friday hadden de Douglas en ICI Paris XL 25% korting op het gehele assortiment en ik was me even aan het verlekkeren tussen de nieuwe producten. Daar zag ik ook dit nieuwe oogschaduw palette van BECCA tussen staan. Ik vind BECCA een erg mooi merk en de highlighters zijn natuurlijk geweldig, maar andere dingen van het merk had ik nog nooit geprobeerd. Ik zag dit palette en was meteen verliefd, wat een prachtige kleuren en bijzondere glitters, dit moest ik hebben. En voor ik het wist was ik een aantal euro lichter.

BECCA Volcano Goddess Eye Palette

BECCA Volcano Goddess Eye Palette

Het Volcano Goddess palette is het eerste oogschaduw palette wat BECCA op de markt brengt. Hij is al vanaf oktober in de VS te koop, maar dan nu ook eindelijk in Nederland (heb hem alleen nog niet in de winkels zien liggen). Het palette ziet er heel erg mooi en degelijk uit. Het zit verpakt in een prachtige doos en het palette zelf is van stevig materiaal gemaakt. De doos is vrij groot omdat er twaalf kleuren oogschaduw in zitten met grote pans. Ik ben heel erg benieuwd naar de inhoud!

BECCA Volcano Goddess Eye Palette

In het palette vinden we dus twaalf kleuren oogschaduw met allemaal een andere finish. Bovenin heb je drie matte kleuren en de rest is shimmer.  BECCA noemt het zelf ‘shimmer’ of ‘molten metallic’ kleuren. De molten metallic kleuren vind je rechts in het palette. Het palette is vrij groot en heeft vrij grote pans met oogschaduw. Voor de rest heeft het palette een spiegel in de deksel en krijg je er geen kwastje of iets dergelijks bij. Zelf vind ik dat niet erg omdat ik graag mijn eigen kwasten gebruik.

BECCA Volcano Goddess Eye Palette

Hier zie je de kleuren van het palette beter. De bovenste rij bevat matte kleuren en een knallende gouden kleur met glitters. De middelste rij heeft subtiele roze kleuren met een shimmer en rechts vind je een koper kleur met glitters. De laatste rij heeft meer grijze tinten met shimmer en als laatst een blauwe kleur met grote glitters. Ik vind de kleuren er echt heel erg mooi uitzien en kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan.

BECCA Volcano Goddess Eye Palette

Dit is de eerste rij met matte kleuren en een knallende gouden kleur. Van links naar rechts zie je: Cloud, Volcanic Sand, Granite en Gilded. Matte kleuren willen nog wel eens wegvallen qua pigmentatie, zeker als de kleuren wat lichter zijn, maar deze hebben echt een hele goede pigmentatie. En de gouden kleur, wauw.

BECCA Volcano Goddess Eye Palette

De middelste rij heeft ook prachtige kleuren, van links naar rechts zie je: Diamond Dust, Haze, Red Rock en Lava. De eerste kleur heeft grote glitters en een gouden glans, erg mooi. De andere drie knallen natuurlijk van de huid af.

BECCA Volcano Goddess Eye Palette

En dan hebben we de laatste rij waar ik ook helemaal enthousiast over ben, wat een pigmentatie! Van links naar rechts zie je: Agate Ash, Crater, Hematite en Midnight Sapphire

BECCA Volcano Goddess Eye Palette

BECCA Volcano Goddess Eye Palette

En dit is de look met alle kleuren van de onderste rij. De kleuren hebben een prachtige pigmentatie, blenden mooi en blijven goed van kleur. Ik heb de blauwe kleur in de ooghoeken aangebracht alleen de blauwe kleur pakt mijn kwast niet op en nu zit er een soort van laagje over de oogschaduw heen waardoor hij helemaal geen kleur meer afgeeft, zo zonde. Had ik niet verwacht van zo een duur palette. Nu moet ik heel voorzichtig dat laagje eraf schrapen maar dat lijkt mij niet de bedoeling.

BECCA Volcano Goddess Eye Palette

Ik vind het palette echt prachtig en ik weet zeker dat ik het met heel erg veel plezier ga gebruiken. Ik vind het alleen wel jammer dat er op de grove glitter kleuren zo een laagje komt waardoor je er amper kleur meer vanaf krijgt. Het BECCA Volcano Goddess Eye Palette is te koop bij de Douglas voor € 47,99. Wat vinden jullie van dit oogschaduw palette?

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Er liggen een heleboel oogschaduwpalettes in mijn lade, daardoor heb ik de meeste kleuren van een nieuw palette meestal ook al, zij het in een andere samenstelling qua kleuren in één palette. Jammer, maar ja, de komende dertig jaar kan ik vooruit dus nieuw kopen staat nog een poos op een laag pitje. Aan de andere kant maar goed ook want een laagje over de grove glitterschaduws waardoor ze niet goed bruikbaar zijn vind ik echt heel slecht voor een merk als Becca en een palette van bijna 50 euro.

  2. Jeetje, dat er vrijwel geen kleur meer afkomt van de oogschaduws met glitters…

    Ik vind het palette qua kleuren en kwaliteit niet bijzonder genoeg voor het prijskaartje wat eraan hangt…

    Enige tijd geleden heb ik een aantal palettes bij Primark gekocht. De kwaliteit is fantastisch en de tinten komen behoorlijk overeen met de tinten uit het palette van Becca. En, de prijs is heerlijk budget!

    De palettes van Primark zijn dan ook een aanrader!

  3. Wel een heel erg mooi palette en prachtige kleuren. Zonde dat die blauwe kleur zo’n laagje eroverheen heeft gekregen. Hopelijk krijg je dat eraf en kun je hem alsnog gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *