Search
Close this search box.

BECCA Shimmering Skin Perfector Moonstone

Automatische concepten

Ik ben al jaren groot fan van de BECCA Champagne Pop (of zoals ze het nu noemen C Pop) highlighter. Het is echt de perfecte highlighter en van goede kwaliteit, ik ben zelfs al aan mijn tweede doosje bezig dus dat zegt wel heel wat. Laatst kreeg ik tijdens het Douglas event een andere bekende highlighter van BECCA, namelijk de Moonstone variant.

BECCA Shimmering Skin Perfector Moonstone
BECCA Shimmering Skin Perfector Moonstone

Volgen jullie mij al op Instagram?

Als je het mij vraagt zijn de BECCA Shimmering Skin Perfectors de beste highlighters die er maar te koop zijn. Ze hebben een geweldige pigmentatie en glans. Wat je vaak ziet bij goedkopere highlighters is dat ze nogal poederig overkomen en dat hebben deze absoluut niet. Ik kocht trouwens altijd de fullsize varianten, maar ik wist helemaal niet dat er ook mini’s waren. Een stuk goedkoper en net zo handig, want met mijn grote C Pop heb ik 2 jaar gedaan en toen raakte ik pas mijn pan.

Voor deze review heb ik dus een kleine variant van de kleur Moonstone gekregen, een handig formaat om mee te nemen maar ook gewoon om thuis te hebben omdat ze toch ontzettend lang mee gaan. Een kleine van 2,4 gram kost maar € 15,99 en een grote van 8 gram € 34,99.

BECCA Shimmering Skin Perfector Moonstone

Goed, de highlighter is wel een stukje kleiner, maar alsnog doe je hier een hele tijd mee of je kunt gewoon kijken of deze kleur wel echt iets voor jou is voordat je een grote koopt. Of je koopt gewoon allemaal kleine verpakkingen zodat je ze lekker vaak kunt afwisselen, maar schattig is het in ieder geval wel!

BECCA Shimmering Skin Perfector Moonstone

Aangezien BECCA zoveel verschillende kleuren highlighter heeft is het misschien een beetje uit te leggen hoe deze er dan uitziet. Want ja, glans is glans toch? Het merk zelf omschrijft Moonstone als een bleek, gloeiend goud dat de teint verlicht. En dat klopt wel, het is een beetje een mix tussen goud en zilver. Mijn C Pop is beduidend donkerder van kleuren heeft echt meer goud in zich, deze is wat zachter maar ook heel erg mooi.

BECCA Shimmering Skin Perfector Moonstone

Op de huid is het een prachtige lichte kleur die je tegemoet glanst. Ik denk dat deze kleur vooral erg mooi is in de winter als je nog wat minder kleur hebt of als je gewoon een wat blekere huid hebt. C Pop is dan weer mooi als je al echt wat meer kleur hebt.

BECCA Shimmering Skin Perfector Moonstone
BECCA Shimmering Skin Perfector Moonstone

Maar op de huid zie je een prachtige koele glans terug, ik vind hem heel erg mooi. En zoals je ziet, je ziet helemaal geen poederig effect bij deze highlighter. Het zijn gewoon echt de beste highlighters die er zijn!

BECCA Shimmering Skin Perfector Moonstone

Ik denk dat naast C Pop, Moonstone ook een nieuwe favoriete highlighter is geworden. Zijn er hier ook meer fan van de Moonstone kleur?

BECCA is in Nederland exclusief te koop bij de Douglas en je kunt een verpakking kopen voor € 15,99 en een grote verpakking voor € 37,99.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik heb inmiddels behoorlijk veel positieve reviews over dit merk gelezen. Tijd om zelf een product aan te schaffen, hihi.

    Ik vind het een prachtige tint die inderdaad niet poederig oogt. Begrijpelijk dat dit een nieuwe favoriet van je is.

  2. Ik heb Cpop en Opal. Champagne pop (of C pop dus) is overigens niet in een mini variant te koop, er zijn namelijk maar 4 minisize varianten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *