Beautytrends van 2012

Een nieuw jaar dus nieuwe kansen en dat geldt ook voor de trends. Want ja die blijven komen en gaan. Dit jaar schijnen er ook weer een heleboel nieuwe trends te zijn en die van vorig jaar zijn natuurlijk weer passé. Benieuwd wat de trends zijn van dit jaar en of je daar ook aan mee gaat doen? Lees dan eventjes verder!

Lippen die gezien mogen worden

Transparante lipgloss en ander onopvallend spul voor op je lippen mag je laten liggen. De trend voor dit jaar is opvallende lippen. Hoe je dat wilt doen moet je helemaal zelf weten. Of je nou ontzettend grote lippen hebt, of ze voorziet van een felle kleur je moet het allemaal zelf weten. Zolang ze maar de aandacht trekken van de medemens. Met andere woorden inslaan die felgekleurde lipsticks!

Hoge kapsels

Haren die zielig naar je beneden hangen kan niet meer. Volume, volume en nog eens volume! Haal die föhn, toepeer gerei en dergelijke maar uit de kast van het is het jaar van de hoge kapsels. Föhn je haar lekker zodat er lekker veel volume in zit gebruik producten die hier speciaal bedoeld voor zijn. En loop vol trots rond met je volle lokken!

Cat eyes

Het bijna onopvallende lijntje boven de ogen mag dan nu echt verruild worden door een flinke en heftige eyeliner en dan wel in de vorm van een cat eye! Creëer met je gel eyeliner (of andere eyeliner als je dat prettiger vindt werken) een prachtige opvallende look zodat al die mannen voor je smelten.

Borstel wenkbrauwen

De tijd van strak geëpileerde wenkbrauwen is voorbij, het is tijd voor de dikke en borstelige wenkbrauwen. Laat ze dus lekker groeien en epileer ze niet meer strak bij. Natuurlijk moet je ze wel een beetje bijwerken maar het strakke streepje kan echt niet meer. Maar als je het mij vraagt kon dat al heel erg lang niet meer.

Kleur in je haar

Misschien valt het je al een beetje op, de trends van 2012 gaan wel over opvallen. De trend van 2012 (en 2011 ook al als je het mij vraagt) zijn felle kleuren in je haar. Je kan het natuurlijk permanent een andere kleur laten verven maar je kan het natuurlijk ook tijdelijk doen met bijvoorbeeld een Color Bug waarmee je makkelijk je haar een dagje kan voorzien met een felle kleur!

Caramelling

Misschien een woord waar niet meteen een lichtje bij gaat branden maar het houdt in naturel. Na al die opvallende trends hierboven staat er dan toch nog een bescheiden trend tussen. Het is namelijk helemaal hot om met veel make-up een zo natuurlijk mogelijke look te maken. Misschien denk je dan, wat heeft dan voor een zin? Maar die puistjes en weet ik het allemaal niet moeten natuurlijk ook verborgen worden met een laag foundation en concealer ;).

Wat vind jij van trends, hou jij je eraan of vind je het maar onzin?

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  charile
  11 januari 2012 at 18:54

  Wat leuk allemaal :)

 • Reply
  Paola
  11 januari 2012 at 19:00

  Ik doe onbewust altijd wel mee met de trends, maar doe gewoon wat ik leuk/mooi vind!

 • Reply
  Nannick
  11 januari 2012 at 19:08

  Leuk artikel ;) Ik doe gewoon weer mee met de trends, alleen datgene wat ik leuk vind natuurlijk ;)

 • Reply
  Miranda
  11 januari 2012 at 19:10

  leuk artikel. Ik doe mee met de dingen die ik leuk vind ;)

 • Reply
  Kim
  11 januari 2012 at 19:24

  Leuk hoor! Ik ben alleen niet van een fell kleurtje in mijn haar. Daar heb ik geen lef voor haha

 • Reply
  Roos
  11 januari 2012 at 19:57

  Superleuk, alleen het is niks voor mij.
  Ik heb daar ook geen lef voor

 • Reply
  Paulien
  11 januari 2012 at 22:12

  Leuk artikel zeg!

 • Reply
  Pauline
  11 januari 2012 at 22:35

  Die cateyes en rode lipstick draag ik al ;) dus ik vind het leuke trends haha!

 • Reply
  Kim
  12 januari 2012 at 06:38

  Cateyes cq. winged eyeliner draag ik al jaaaren, geweldig dus dat opeens vriendinnen en collega’s naar mij toekwamen het afgelopen jaar met de vraag hoe ik toch ‘dat mooie lijntje boven m’n ogen doe’. Leuk!!

  Ik vond alle trends het afgelopen jaar geweldig, ik moet alleen nog een beetje wennen aan het ombre hair…maar wellicht zwicht ik hier ook wel voor ;-)

  Leuk artikel!

 • Laat een reactie achter