Search
Close this search box.

Beautyproducten die ik al jaren gebruik

 photo Whats_zpsd8e50e26.png

Soms zitten er van die producten tussen, dan wil je gewoon niet anders meer. Iedereen heeft vast zijn of haar producten waar je erg veel waarde aan hecht en eigenlijk niets anders wil of wil proberen. Dat heb ik ook, ik heb namelijk een aantal producten die ik altijd maar blijf kopen en gewoon vaste prik zijn bij mij. Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat dat product gewoon het beste voor mij werkt of dat het product gewoon zo fijn is dat ik het altijd bij me moet hebben. In dit artikel vertel ik jullie over mijn beautyproducten die ik al jaren gebruik.

Tweezerman Pincet

Jaren geleden was dit echt een hype in beautyland en kocht na aanleiding van lovende reviews dit pincet. Eigenlijk niet eens omdat ik zo bezig was mijn wenkbrauwen te epileren maar omdat ik het moest hebben voor de heb, een pincet is altijd handig toch? Ik ben blij dat ik dat pincet toen der tijd heb gekocht, want ik gebruik hem nog steeds elke dag met liefde. Het werkt echt beter dan alle andere soorten en blijft gewoon zijn werk doen. Volgens mij gaat mijn Tweezerman alweer 6 jaar mee.

 photo Whats_zpsd8e50e26.png

Too Faced Shadow Insurance

Voordat ik met bloggen begon had ook iedereen het over de Too Faced Shadow Insurance. Ik heb helaas een vette huid en nog vettere oogleden waardoor make-up bij mij voor geen meter blijft zitten en alles in de lijntjes trekt. Dit moest het wondermiddel wezen om je make-up goed te laten zitten. En laat ik eerlijk zijn, dat is het ook! In loop der jaren heb ik van elk merk wel een oogschaduwbasis geprobeerd, maar niets is zo goed als die van Too Faced.

 photo LOreal-Super-Liner-Perfect-Slim_zpsc6be9645.png

L’Oréal Super Liner Perfect Slim

Deze gaat nog net niet in de boeken als een gouwe ouwe, maar ik gebruik deze eyeliner al drie jaar met heel erg veel plezier. Als je mijn opgemaakt en favorieten video’s bekijkt weet je dat ik al heel erg vaak een van deze eyeliners heb opgemaakt. Ik vind ze gewoon ontzettend fijn, tekenen strak en hebben een goede zwarte lijn. En als ze in de aanbieding zijn hebben ze ook nog eens een hele fijne prijs. Op dit moment cheat ik met de Kat van D eyeliner, maar als die op is ga ik weer terug!

 photo MACStash_zps3d41240c.png

MAC Dainty

Het was mijn aller eerste MAC aankoop en denk ik ook meteen de beste ooit, wat heb ik deze blush veel gedragen zeg en eigenlijk draag ik hem nog steeds ontzettend veel. Het is de perfecte roze blush met een subtiel glittertje en draagt gewoon heel erg mooi. Sta je voor het eerst voor de MAC schappen en wil je iets moois kopen wat altijd blijft? Twijfel dan niet te lang en ga voor Dainty!

 photo Marc Jacobs Daisy Sorbet1_zpsvktpdyes.png

Marc Jacobs Daisy

Mijn favoriete geur aller tijden is toch wel Daisy, dat is echt mijn geur en in die tijd dat ik het draag ben ik ze ook gaan sparen. Zo heb ik bijna alle varianten en verpakkingen in mijn bezit. Omdat ik de flesjes gewoon erg leuk vind en de geur ook heerlijk vind. Ik werd al rond mijn 16e verliefd op deze geur maar kon dat toen echt niet betalen. Toen ik hem dan ook voor mijn blog kreeg sprong ik een gat in de lucht, wat was ik blij. En tot de dag van vandaag ben ik in de zevende hemel met deze geur.

 photo Trind3_zps3bc999f5.png

Trind Nail Repair

Vroeger wilde ik altijd mooie en vooral lange nagels hebben (als ik nu de foto’s van mijn lange nagels terug kijk krijg ik de kriebels, maar goed). Een goede verzorging hoort daar bij en liep toevallig een verkoopdame van Trind tegen het lijf bij de Etos. Ze vertelde me van alles over het merk en behandelde mijn nagels. Als 17-jarige trap je daar natuurlijk meteen in en kocht een setje. Maar ik moet toegeven, deze dame had wel gelijk. De Trind Nail Repair blijft bij mij heilig, tot op de dag van vandaag.

 photo Deodorant_zpsbe03a527.png

Dove Invisible Dry Deodorant

Dit is echt pure magie in een potje en ik gebruik het werkelijk iedere dag als ik niet af en toe cheat met een andere deodorant die ik dan toevallig gekregen heb. Dit is de aller beste deodorant ooit en gebruik hem dan ook al meerdere jaren, eigenlijk sinds dat die bestaat. Deze deodorant laat mij niet stinken, geeft mij geen natte oksels en laat mijn shirts de kleur die ze horen te zijn. Vaak met andere deodorants krijg ik vlekken onder mijn oksels maar dat heb ik met deze deodorant niet. Ik zweer echt bij Dove Invisibly Dry.

 photo MAC-Oogschaduwkwasten9_zpsc50a0a38.png

MAC Kwasten

Mijn eerste paar MAC kwasten kocht ik drie jaar geleden omdat iedereen er zo enthousiast over was en ik het eigenlijk wel heel erg graag wilde proberen. Ik bestelde de populaire 239 en de 217 als oogschaduw kwasten, daarna kwam er ook nog de 116 als blush kwast bij. Ik kan je vertellen, ze zijn inderdaad geweldig. Elke dag gebruik ik nog het liefst deze kwasten en ze blijven ontzettend mooi. Ben je dus op zoek naar goede kwasten van MAC en weet je niet waar je moet beginnen, test deze eens uit!

 photo Gilette Venus Snap Embrace amp Olaz5_zpsnh8rxrzv.png

Venus scheermesjes

Al jaar en dag scheer ik mezelf, net zoals elke andere vrouw. Maar wat betreft scheermesjes heb ik wel een duidelijke voorkeur, het moeten namelijk mesjes van Venus zijn, anders hoef ik ze niet. Ik vind het comfort en de lange houdbaarheid van deze mesjes echt geweldig. Ik heb mezelf nog nooit gesneden, de mesjes blijven lang scherp en het werkt gewoon heel prettig. Ik wissel wel eens af met de soorten Venus mesjes, maar ik ben wel heel erg merk trouw wat betreft scheermesjes! Al vanaf dat ik me scheer gebruik ik Venus, dat is dus al heel wat jaartjes.

En dit waren wel zo een beetje al mijn beautyproducten die ik al jaren met heel erg veel plezier gebruik. Nou ben ik wel eens heel benieuwd naar jullie beautyproducten die je al jaren gebruikt en waarom. Deel het zeker in de comments, vind ik leuk om te lezen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. ik zweer ook bij daisy van marc jacobs, heerlijk. Ook moet je royal queen van Katy Perry eens proberen, en de etos highlighting concealer, geweldig zijn die !

  2. Leuk om te lezen! Ik vind je nagellak op de tweezerman-foto heel gaaf, wil je daar een keer een tutorial van maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *