Beautyproducten die ik al jaren gebruik

 photo Whats_zpsd8e50e26.png

Soms zitten er van die producten tussen, dan wil je gewoon niet anders meer. Iedereen heeft vast zijn of haar producten waar je erg veel waarde aan hecht en eigenlijk niets anders wil of wil proberen. Dat heb ik ook, ik heb namelijk een aantal producten die ik altijd maar blijf kopen en gewoon vaste prik zijn bij mij. Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat dat product gewoon het beste voor mij werkt of dat het product gewoon zo fijn is dat ik het altijd bij me moet hebben. In dit artikel vertel ik jullie over mijn beautyproducten die ik al jaren gebruik.

Tweezerman Pincet

Jaren geleden was dit echt een hype in beautyland en kocht na aanleiding van lovende reviews dit pincet. Eigenlijk niet eens omdat ik zo bezig was mijn wenkbrauwen te epileren maar omdat ik het moest hebben voor de heb, een pincet is altijd handig toch? Ik ben blij dat ik dat pincet toen der tijd heb gekocht, want ik gebruik hem nog steeds elke dag met liefde. Het werkt echt beter dan alle andere soorten en blijft gewoon zijn werk doen. Volgens mij gaat mijn Tweezerman alweer 6 jaar mee.

 photo Whats_zpsd8e50e26.png

Too Faced Shadow Insurance

Voordat ik met bloggen begon had ook iedereen het over de Too Faced Shadow Insurance. Ik heb helaas een vette huid en nog vettere oogleden waardoor make-up bij mij voor geen meter blijft zitten en alles in de lijntjes trekt. Dit moest het wondermiddel wezen om je make-up goed te laten zitten. En laat ik eerlijk zijn, dat is het ook! In loop der jaren heb ik van elk merk wel een oogschaduwbasis geprobeerd, maar niets is zo goed als die van Too Faced.

 photo LOreal-Super-Liner-Perfect-Slim_zpsc6be9645.png

L’Oréal Super Liner Perfect Slim

Deze gaat nog net niet in de boeken als een gouwe ouwe, maar ik gebruik deze eyeliner al drie jaar met heel erg veel plezier. Als je mijn opgemaakt en favorieten video’s bekijkt weet je dat ik al heel erg vaak een van deze eyeliners heb opgemaakt. Ik vind ze gewoon ontzettend fijn, tekenen strak en hebben een goede zwarte lijn. En als ze in de aanbieding zijn hebben ze ook nog eens een hele fijne prijs. Op dit moment cheat ik met de Kat van D eyeliner, maar als die op is ga ik weer terug!

 photo MACStash_zps3d41240c.png

MAC Dainty

Het was mijn aller eerste MAC aankoop en denk ik ook meteen de beste ooit, wat heb ik deze blush veel gedragen zeg en eigenlijk draag ik hem nog steeds ontzettend veel. Het is de perfecte roze blush met een subtiel glittertje en draagt gewoon heel erg mooi. Sta je voor het eerst voor de MAC schappen en wil je iets moois kopen wat altijd blijft? Twijfel dan niet te lang en ga voor Dainty!

 photo Marc Jacobs Daisy Sorbet1_zpsvktpdyes.png

Marc Jacobs Daisy

Mijn favoriete geur aller tijden is toch wel Daisy, dat is echt mijn geur en in die tijd dat ik het draag ben ik ze ook gaan sparen. Zo heb ik bijna alle varianten en verpakkingen in mijn bezit. Omdat ik de flesjes gewoon erg leuk vind en de geur ook heerlijk vind. Ik werd al rond mijn 16e verliefd op deze geur maar kon dat toen echt niet betalen. Toen ik hem dan ook voor mijn blog kreeg sprong ik een gat in de lucht, wat was ik blij. En tot de dag van vandaag ben ik in de zevende hemel met deze geur.

 photo Trind3_zps3bc999f5.png

Trind Nail Repair

Vroeger wilde ik altijd mooie en vooral lange nagels hebben (als ik nu de foto’s van mijn lange nagels terug kijk krijg ik de kriebels, maar goed). Een goede verzorging hoort daar bij en liep toevallig een verkoopdame van Trind tegen het lijf bij de Etos. Ze vertelde me van alles over het merk en behandelde mijn nagels. Als 17-jarige trap je daar natuurlijk meteen in en kocht een setje. Maar ik moet toegeven, deze dame had wel gelijk. De Trind Nail Repair blijft bij mij heilig, tot op de dag van vandaag.

 photo Deodorant_zpsbe03a527.png

Dove Invisible Dry Deodorant

Dit is echt pure magie in een potje en ik gebruik het werkelijk iedere dag als ik niet af en toe cheat met een andere deodorant die ik dan toevallig gekregen heb. Dit is de aller beste deodorant ooit en gebruik hem dan ook al meerdere jaren, eigenlijk sinds dat die bestaat. Deze deodorant laat mij niet stinken, geeft mij geen natte oksels en laat mijn shirts de kleur die ze horen te zijn. Vaak met andere deodorants krijg ik vlekken onder mijn oksels maar dat heb ik met deze deodorant niet. Ik zweer echt bij Dove Invisibly Dry.

 photo MAC-Oogschaduwkwasten9_zpsc50a0a38.png

MAC Kwasten

Mijn eerste paar MAC kwasten kocht ik drie jaar geleden omdat iedereen er zo enthousiast over was en ik het eigenlijk wel heel erg graag wilde proberen. Ik bestelde de populaire 239 en de 217 als oogschaduw kwasten, daarna kwam er ook nog de 116 als blush kwast bij. Ik kan je vertellen, ze zijn inderdaad geweldig. Elke dag gebruik ik nog het liefst deze kwasten en ze blijven ontzettend mooi. Ben je dus op zoek naar goede kwasten van MAC en weet je niet waar je moet beginnen, test deze eens uit!

 photo Gilette Venus Snap Embrace amp Olaz5_zpsnh8rxrzv.png

Venus scheermesjes

Al jaar en dag scheer ik mezelf, net zoals elke andere vrouw. Maar wat betreft scheermesjes heb ik wel een duidelijke voorkeur, het moeten namelijk mesjes van Venus zijn, anders hoef ik ze niet. Ik vind het comfort en de lange houdbaarheid van deze mesjes echt geweldig. Ik heb mezelf nog nooit gesneden, de mesjes blijven lang scherp en het werkt gewoon heel prettig. Ik wissel wel eens af met de soorten Venus mesjes, maar ik ben wel heel erg merk trouw wat betreft scheermesjes! Al vanaf dat ik me scheer gebruik ik Venus, dat is dus al heel wat jaartjes.

En dit waren wel zo een beetje al mijn beautyproducten die ik al jaren met heel erg veel plezier gebruik. Nou ben ik wel eens heel benieuwd naar jullie beautyproducten die je al jaren gebruikt en waarom. Deel het zeker in de comments, vind ik leuk om te lezen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  chucky1012
  14 juli 2016 at 15:04

  Dat ziet er goed uit!
  Fijn om te zien wat voor producten jouw favorieten zijn ;-)

  Xoxo

 • Reply
  Susan
  14 juli 2016 at 15:28

  Wat een leuk artikel om te lezen! Ik ben ook ontzettend fan van de Daisy geur van Marc Jacobs :)

 • Reply
  manon
  14 juli 2016 at 16:08

  Wat leuk om te zien! Mac Dianty staat al tijden op mijn wishlist!

 • Reply
  Melike
  14 juli 2016 at 16:50

  Toevallig herken ik veel dingen die ik zelf ook blijf kopen! Vooral mac kwasten, pincet en dove.

 • Reply
  Merel
  14 juli 2016 at 17:20

  ik zweer ook bij daisy van marc jacobs, heerlijk. Ook moet je royal queen van Katy Perry eens proberen, en de etos highlighting concealer, geweldig zijn die !

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  14 juli 2016 at 17:21

  Oehh leuk om te zien zeg! Mooie producten :)

 • Reply
  Astrid
  14 juli 2016 at 19:52

  Leuk om te lezen! De mac 217 heb ik ook, die is heel fijn! Al is real Techniques nu mijn favoriet.

 • Reply
  Laura
  14 juli 2016 at 20:59

  Leuk om te lezen! Ik vind je nagellak op de tweezerman-foto heel gaaf, wil je daar een keer een tutorial van maken?

  • Reply
   Aranka
   14 juli 2016 at 23:25

   Dat is een nagellak hype van een aantal jaar geleden. Dat is zo een crack top coat!

 • Reply
  Dana
  14 juli 2016 at 22:56

  mooie producten! Ik koop ook een aantal producten elke keer opnieuw :D

 • Reply
  Laura
  15 juli 2016 at 08:31

  Oh die heb ik dus volledig gemist, haha. Dankjewel, ga ik eens opzoeken!

 • Reply
  rachel
  15 juli 2016 at 10:09

  leuk artikel! ik herken het wel, probeer van alles uit maar blijf bij bepaalde dingen gewoon hangen

 • Reply
  Esmée
  15 juli 2016 at 17:59

  Ik zweer ook bij de Dove Invisible Dry deodorant, daar kan echt geen andere tegenop!

 • Reply
  Nicole
  19 juli 2016 at 11:58

  Altijd leuk om de producten te zien die je al echt lang gebruikt. Dat zegt toch wel iets.

 • Laat een reactie achter