Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beautybox van september

 photo Beautybox_zps737d5c07.png

De Beautybox kwam weer binnen en ik vind het altijd leuk om deze aan jullie te laten zien. Dit keer in de vorm van foto’s, omdat ik verder deze week al een unboxing heb van een andere box met een filmpje. Deze keer staat de box in het teken van Mind Your Body, de vakanties zijn voorbij dus dat betekend dat iedereen weer aan het werk moet of naar school gaat, maar dan moet je natuurlijk nog wel aandacht aan jezelf schenken!

 photo Beautybox2_zps72e77c2a.png

Introductie van de Beautybox, het is echt een box dat voor jezelf is, jezelf gewoon een lekker geniet momentje gunnen.

 photo Beautybox1_zps2fdf1604.png

Het leuke polkadot folie straalt je tegemoet, ben benieuwd wat er allemaal in zit!

 photo Beautybox3_zps44bc71ea.png

En dit is de inhoud, niet slecht toch! Laten we eventjes alle producten bij langs gaan!

 photo Beautybox4_zps1f12cee7.png

In de box zitten twee mini Rexona deodorantjes, handig voor in je koffer!

 photo Beautybox6_zps1dca77cd.png

Van het merk Mayan Spa zit er een heerlijke body polish is, of eigenlijk gewoon een body lotion. Hij ruikt echt heerlijk!

 photo Beautybox5_zpsf07f0fc9.png

Van Scrub & Rub (wat een leuke naam trouwens) zit er een zout scrub in. Heerlijk om je eventjes lekker mee te peelen onder de douche of in bad.

 photo Beautybox8_zps61e532ed.png

Een van mijn favoriete producten op het moment, de Vaseline Spray & Go body moisturiser! Geweldig dat deze er in zit en ook nog eens full-size!

 photo Beautybox7_zpsbb25e372.png

En dan als laatst zit er nog een Golden Rose bronzer in. Ik vind het eigenlijk best wel een mooie en subtiele bronzer!

 photo Beautybox9_zps2efe7bbb.png

En dit was de hele inhoud van de box, ziet er goed uit vind je niet? Ik ben zeker tevreden met deze box. Wil jij nou ook de Beautybox ontvangen, dan kan je een abonnement nemen van € 14,95 per maand en dan krijg je hem elke maand thuisgestuurd. Klik hier voor de website van Beautybox. Het abonnement is trouwens elke maand weer op te zeggen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

40 reacties

  1. Ziet er best nog wel ok uit, enkel handen ze er beter 1 deo in gestoken en die andere vervangen door een andere product vind ik persoonlijk. :)

  2. Ik vind ‘m deze maand ook erg mooi gelukt! Alleen die dubbele deo snap k niet zo goed, maar daar kan ik wel mee leven; hij is in ieder geval stukken beter dan de edities van afgelopen maanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *