Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beautybox van december

De nieuwe Beautybox is weer binnen voor de maand december en ik kan jullie vertellen dat deze écht heel erg leuk is. Ook staat hij in het teken van kerst en de serie New Girl Christmas. In deze box vind je ontzettend leuke kerstige producten waar je zeker mee uit de voeten kunt. Benieuwd wat er in deze box te vinden is? Kijk dan zeker eventjes met me mee!

Dit is hem dan, de inhoud van deze box. Misschien snap je nu wel waarom ik heel enthousiast was over de geweldige inhoud! Haast geen kleine producten, goede producten en mooie producten! Laten we snel verder kijken.

Nablus – € 5,20

Deze natuurlijke zeep die voor 80% uit olijfolie bestaat is er in verschillende soorten te krijgen. Namelijk olijfoliezeep, dode zeep modderzeep, muntzeep, komijnzeep, melkzeep en honingzeep. Ik heb de olijfoliezeep en moet zeggen dat ik hem absoluut niet lekker vind ruiken, maar dat kan natuurlijk ook aan mezelf liggen. De Nablus zeep is geschikt om elke dag te gebruiken en voor elk soort huidtype.

Toni & Guy – Glamour Moisturizing Spray – € 11,99

Hier was ik echt heel erg blij mee, een lekker grote fles Tony & Guy. Ik had al veel goede verhalen over dit merk gehoord maar nog niks zelf uitgeprobeerd en dat moet natuurlijk wel! Het is een heerlijk grote fles met een geweldige inhoud. Het is namelijk een spray dat je haar extra laat glanzen en het heerlijk glad maakt. Ik zeg, een geweldig product voor de feestdagen en natuurlijk ga ik deze uitgebreid testen, want ik wil weten of het een succes is.

Orly nagellak – € 5,95

Deze nagellak is zó schattig! Zelf heb ik helemaal geen nagellak van het merk Orly maar weet wel dat het hele fijne nagellak is dat ook kwalitatief heel erg goed is. Orly heeft in het assortiment maar liefst 48 kleuren manimini’s en daar is deze er eentje van in de kleur Hair Band. De gouden glitters zijn weer erg toepasselijk voor de aankomende dagen.

Make-Up Studio – Eye Definer – € 13,90

En dan weer een product waar ik heel erg benieuwd naar was maar zelf nog helemaal niks van had. De Make-Up Studio Eye Definer. Een oogpotloodje die waterproof en smudgeproof is in een mooie blauwe kleur waardoor je ogen er echt uitknallen.

Revitalash – Wimperserum – € 74,95

Hier was ik écht heel erg benieuwd naar, misschien wel het meeste van allemaal. Ik denk dat jullie Revitalash allemaal wel kennen. Het gehypte product onder de beautykenners. Het is namelijk een product dat je wimpers voller maakt, langer maakt en dikker maakt. En volgens de mensen die er een beetje verstand van hebben is dit het product van ook echt werkt in tegenstelling tot alle andere producten die ervoor op de markt zijn. En binnen 3 maanden moet het resultaat dan behaald zijn en dat ga ik natuurlijk voor jullie testen!

Ik ben dus zeer te spreken over de inhoud van deze Beautybox. Hij zat ook vol met full-size producten (behalve de Rivitalash, deze bevat 1 ml in plaats van 2 ml). Wat dus neer komt op een totale waarde van € 75,00! En daar ben ik echt ontzettend blij mee, want voor deze box betaal je maar € 14,95. Mocht je nou ook zo een geweldige box willen ontvangen? Bestel je box dan online via de website van Beautybox!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Ik ben zó blij met die Revitalash! Ik ben daar echt benieuwd naar. Dat zeepje vind ik jammer (zat al eens eerder in een beautybox), en het ORLY nagellakje is zo schattig!

  2. Leuke inhoud. ik heb de box opgezegd tijd je geleden, omdat het me toch niet zo beviel en ik steeds soort gelijke producten kreeg waar ik maar niets mee deed. Toch blijft het idee van de box echt heel erg leuk!

  3. Wow, een waarde van €75? Da’s niet verkeerd, haha! Maar komt misschien ook omdat de box steeds bekender wordt en dan beter samenwerkingen aan kan gaan met bedrijven. Ik ben echt zeer benieuwd naar dat wimperserum!

  4. Ik vind eigenlijk alle boxen er deze maand echt heel erg goed uit zien! Leuke inhoud, dit spreekt mij wel aan. :D Die nagellak ziet er mooi uit, en die wimperserum, jeeeetje, wat een prijs! ik ben daar wel heel erg benieuwd naar, deze box heeft echt een hoge waarde, whoop,

  5. Zou je bij het gebruiken van het wimperserum in de gaten willen houden of je iris verkleurd? Daar zijn heel veel verhalen over op het internet.

  6. Jammer dat ik niet die moisturising spray van Toni&Guy heb gekregen in de Beautybox! :o Ik heb er de Texturising Gel van Toni&Guy voor in de plaats gekregen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *