Beautyblogger beauty trends van jaren geleden

 photo Jaren3_zpsd14946d8.png

Kennen jullie ze nog, de 88 palettes, de Eyeko producten, de China Glaze nagellak, de stipplingbrush en ga zo maar verder? Ze waren een paar jaar geleden razend populair en iedere blogger en beautyliefhebber had ze wel en ik ook. Ik zag dit idee voor het artikel voorbij komen op het EGF en vond het zo leuk dat ik hier een artikel over wilde schrijven! Gebruik ik al deze producten nog steeds graag of zijn ze verdwenen?

88 kleuren oogschaduw, hoe handig is dat? Een groot palet vol met de mooiste kleuren, vaak goedkoop en met een goede kwaliteit. We waren er allemaal gek op, zelf heb ik ook een aantal van deze paletten gehad. En wat dachten jullie van de Konad plaatjes, waar je de mooiste nagels mee kon maken. Het was echt een hype en als beautyliefhebber moest je deze producten echt in huis hebben. Tegenwoordig horen we niemand meer over 88 palettes, Konad plaatjes of de Eyeko highlighter. Wat is er mee gebeurd?

Balen, alle foto’s van mijn oude artikelen doen het niet meer, dus ik heb geen echt goed beeldmateriaal meer :(

88 Palette

Ik had er een aantal van Zoeva, eentje met verschillende kleuren en eentje met de warme bruine tinten. In het begin was ik echt gek op dit palette, de kwaliteit was goed, je kon er lekker mee afwisselen en echt prima looks maken. Maar op een gegeven moment vond ik hem te groot worden en zette ik hem buiten mijn stash ergens anders neer. Je raad het al, sinds dien heb ik hem nooit meer aangeraakt. En toevallig heb ik hem eergisteren weggegooid. Ik had er al zo lang niet meer naar gekeken en heb nu kwalitatief nog mooiere producten. Helaas mijn 88 palette avontuur stopt hier.

Konad Nail Art

Dit vond ik ‘vroeger’ echt geweldig. Ik kwam altijd speciaal op de site van Charlotte om te kijken naar haar nieuwe creaties en of ik daar iets van na kon maken. Hoe tof was dit, je koos een patroontje uit, koos je kleur nagellak en stempelen naar. Op een gegeven moment vond ik het zo een geklieder en gebruikte ik het nooit meer. Ik weet niet eens of ik het nog ergens heb liggen, vast wel. Maar nee, ik zal het ook niet snel meer pakken.

China Glaze

OPI en China Glaze, deze lakken moest je echt hebben want deze waren en zijn geweldig. OPI is een merk dat nog steeds razend populair is maar over China Glaze hoor ik helemaal niets meer. China Glaze was het goedkopere zusje van OPI en daarom heel erg geliefd. Ik weet nog wel dat ik samen op het Beautygloss forum samen met heel veel andere meiden bij Trans Design allemaal lakjes bestelde voor maar een paar euro! Dat waren echt goede tijden! Maar ook nu, ik gebruik ze nooit meer. Überhaupt mijn nagellak verslaving is een beetje over.

Bron

De Stipplingbrush

Kennen jullie deze nog? De echte oldschool stipplingbrush. Deze moest je echt hebben om je foundation mooi mee aan te brengen of felle blush subtiel aan te brengen. Hij was ontzettend moeilijk te krijgen en vooral een goedkopere. Ik weet nog wel dat Mascha hem in haar shop ging verkopen en hij razend populair was. Waarom heb ik eigenlijk nooit gesnapt, ik vond hem totaal niet fijn werken.

De Beautyblender

Moet ik hier nog wat over vertellen? Na de bufferkwast kwam de Beautyblender en iedereen moest hem hebben, zo ook ik. Mijn foundation wilde nooit mooi aanbrengen en met dit sponsje moest het wel gaan lukken. Na lang twijfelen heb ik hem toch gekocht, want hij was niet heel erg duur. Ik heb hem heel veel gebruikt en met veel plezier. En nu nog, maar laatst heb ik hem wel weggegooid omdat hij gewoon op is. Maar ik wil hem zeker weer aanschaffen! Tot nu toe is dit het enige product in het rijtje dat ik nog echt heb gebruikt.

 photo MACStash12_zpsd183bed5.png

MAC Brush Cleanser

Ooit voor het wassen van je kwasten met babyshampoo en water was er de MAC Brush Cleanser. Ik had altijd vieze kwasten en wist toen niet zo goed hoe ik ze snel schoon kon maken. Tot dat ineens de brush cleanser in opmars kwam. Een hele dure cleanser maar werkte wel. Alleen handig voor mijn grote kwasten vond ik het niet. Al snel kwam ik achter de babyshampoo methode en sinds dien gebruik ik hem alleen nog maar voor mijn eyeliner kwastjes.

Bron

Catrice Concealer Palette

Groene concealer, het was echt een musthave om te hebben, het zal al je rode plekjes als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Het Catrice Allround Concealer palette was toen ook raden populair. Tegenwoordig is het palette niet meer te krijgen en ik snap het wel, want eigenlijk had je gewoon groene vegen op je gezicht. Ik weet niet wat uiteindelijk beter was, groene vegen of rode plekjes.

Bron

Eyeko Cream

Kennen we de Eyeko producten nog? En dan vooral de highlighter in een pot? Zelf heb ik deze nooit gehad omdat ik niet op het internet mocht bestellen toen die tijd dus helaas bleef het alleen bij kwijlen op andere blogs, wat wilde ik deze graag hebben. Maar nu ik terug kijk heb ik geen spijt, volgens mij was het een vettig goedje die tegenwoordig niemand meer gebruikt.

CHI

In die tijd was het hebben van een CHI tang ook echt een must, dit was de Rolce Royce onder de haartangen. Iedereen liet je zien hoe je je haar hier perfect mee kon krullen, stijlen, en ga zo maar door. Je moest deze tang echt hebben! Ik heb hem toen die tijd gekregen en ben er nog steeds heel erg blij mee. Deze tang is wat mij betreft wel echt een pareltje, zeker het geld waard en je doet er jaren mee!

Tweezerman

In 2010 kocht ik mijn eerste Tweezerman pincet en sinds dien zijn we dikke maatjes. Dit moest volgens bloggers het allerbeste pincet zijn die er is. Ik gevoelig voor trends kocht toen dit veel te dure pincet van bijna 30 euro. In het begin merkte ik niet zoveel verschil als startend beautymeisje. Maar vandaag de dag gebruik ik hem nog steeds en is nog steeds zo scherp! Ik ben echt blij dat ik toen ooit een Tweezerman heb gekocht, ik kan echt niet meer zonder!

Dit waren zo voor mij de producten die zo in mij op kwamen, maar wellicht zijn er nog veel meer producten die we vroeger helemaal geweldig vonden en nu niets meer over horen. Weet jij nog dingen, deel ze dan zeker in de comments, vind ik leuk om terug te lezen! En wat denken jullie, welke producten vinden we over 5 jaar in dit lijstje die we nu geweldig vinden maar dan niet meer gebruiken. Ik denk aan W7 paletten, de Invisibobble en verder kom ik er zo even niet op.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

74 reacties

 • Reply
  Priscilla
  13 januari 2015 at 09:05

  Leuke lijst! De meeste producten heb ik inderdaad ook gehad. De beauty blender vond ik wel fijn, totdat de mijne ineens beschimmeld was. Ieuw!!

 • Reply
  Irem
  13 januari 2015 at 09:07

  Super leuk! Ik heb alleen meegedaan met de 88 palettes hahaha. Ik wilde heel graag een konad setje, maar zo vaak deed ik mijn nagels niet dus het bleef bij willen. De beautyblender mocht ik niet van mijn moeder, omdat ze vond dat die super veel product intrekt en dat is zonde.
  Een tweezerman moet ik wel echt aanschaffen opnieuw. Ik had afgelopen jaar een fijne tweezerman, maar die ben ik helaas kwijt. Tijd voor een nieuwe!

 • Reply
  Pauline
  13 januari 2015 at 09:07

  Wat leuk om die producten terug te zien! Haha, groene concealer, hoe komen ze er op?

 • Reply
  Josianne
  13 januari 2015 at 09:07

  Grappig om te zien! Alle producten ken ik wel, maar ik heb ze nooit gekocht haha. Een van die trends was ook die crackle nagellak die je op de foto bij de Tweezerman op hebt! Ik had zóveel van die potjes haha.

  • Reply
   Aranka
   13 januari 2015 at 09:16

   Oja de crackle nagellak! Daar heb ik inderdaad ook ontelbaar veel potjes van gehad!

 • Reply
  Diolifestyle
  13 januari 2015 at 09:09

  Leuk om te zien!

 • Reply
  chucky1012
  13 januari 2015 at 09:12

  Wat een leuk lijstje om te zien welke trends er jaren geleden waren in beautyland ;-)

 • Reply
  Amy
  13 januari 2015 at 09:19

  Omg ja, al die hypes! Ik had ook zo’n Eyeko pot en vond het echt een geweldig product, helaas maakt Eyeko alleen nog maar mascara + eyeliners tegenwoordig! :( en China Glaze is gelukkig wel nog zeer geliefd bij nailbloggers want het blijft natuurlijk een mooi merk!

 • Reply
  kieke14
  13 januari 2015 at 09:29

  leuke dingen zitten er tussen, ook wel wat herkenbare dingen :) Het 88 palet heb ik ook nog staan, al gebruik ik hem af en toe nog wel eens!

 • Reply
  inspiredbylifee
  13 januari 2015 at 09:36

  Leuk lijstje en toch zie je sommige dingen nog steeds voorbij komen!

 • Reply
  Madelaine
  13 januari 2015 at 09:40

  Wat leuk dit. Die EyeKo Cream herinner ik me nog wel ja, later had elke blogger ook andere producten hiervan. Ik heb zelf nog het 88 palette, een Chi en een Tweezerman. Zijn echt super fijne producten.

 • Reply
  xmmke
  13 januari 2015 at 09:47

  De beautyblender en de Catrice concealer kan ik me nog herinneren haha!

 • Reply
  Shaz
  13 januari 2015 at 09:49

  Sommige producten gebruik ik nog steeds zoals de MAC Brush Cleanser en pincet van Tweezerman. In het verleden had ik ook een 88 palette, maar het was zo groot en onhandig, dat ik het gewoon had weggedaan.

  Laatst zag ik dat het Catrice concealer palette nog steeds te koop is bij de Kruidvat.

  • Reply
   Daphne
   13 januari 2015 at 13:17

   Volgens mij is hij inderdaad nog te koop!

 • Reply
  mariëlle
  13 januari 2015 at 09:58

  Leuke opsomming, vaak zie je dat zoiets weer helemaal terugkomt na een tijdje!

 • Reply
  brightmorningdew
  13 januari 2015 at 10:00

  ik gebruik mijn 88 palette wel nog! En mijn tweezerman pincet ook!

 • Reply
  Mirne
  13 januari 2015 at 10:01

  Wat tof! Ik was in die tijd niet zoveel met beauty bezig, maar wel met nagellak. Mijn nagellak hype is nu ook wel weer over, maar wat was ik toch blij met alle china glaze kleurtjes. En mijn eerste OPI lakje zal ik ook nooit vergeten.

 • Reply
  Kirsten
  13 januari 2015 at 10:08

  Wat grappig om te zien zeg, sommige merken wilde ik inderdaad ook nog wel hebben of nog steeds. Ik heb 2 jaar geleden een 168 palette met oogschaduws aangeschaft. Nooit wat mee gedaan tot ik hem een paar maanden geleden heb herontdekt.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  13 januari 2015 at 10:24

  Wat een leuk overzicht!

 • Reply
  Simone
  13 januari 2015 at 10:27

  Ik ben nog steeds fan van OPI!

 • Reply
  Melissa
  13 januari 2015 at 10:33

  Wat ontzettend leuk om te lezen! Ik begon al vroeg met het actief volgen van blogs (in hoeverre die er toen waren), en ik weet nog zo goed dat ik altijd zo baalde van het feit dat ik van mijn ouders niet mijn eigen bankrekening mocht gebruiken voor het bestellen van al deze goodies! Hihi. Mijn tweezerman gebruik ik nog dagelijks en ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn 88-palette helemaal vergeten ben…

 • Reply
  BeautyOpinie
  13 januari 2015 at 10:36

  Wat grappig om te zien dit, mijn 88 palette was zo geliefd! Maar inderdaad ik irriteerde me er ook aan dat hij zo groot was daarom heb ik hem laatst weggedaan.
  Grappig om te zien dat nog best wel een aantal producten nog steeds populair zijn (tweezerman) maar dat ook een aantal compleet verdwijnen (eyeko cream).

 • Reply
  Lenneke
  13 januari 2015 at 10:42

  Die kwast is toch een stipplingbrush?
  Ik gebruik nog steeds de beautyblender en china glaze nagellak met veel plezier :)

  • Reply
   Aranka
   13 januari 2015 at 11:16

   Goedemorgen, je hebt helemaal gelijk! Even aanpassen :)

   • Reply
    Lenneke
    13 januari 2015 at 11:34

    Ik had er zelf ook een, was echt een hype toen haha Daarom weet ik het nog. En ik kon en kan er nog steeds weinig mee haha :P Maar wel goeie herinneringen aan die tijd, alles was nieuw en een geweldige ontdekking

 • Reply
  Mandy
  13 januari 2015 at 10:56

  Leuk om te zien, al vind ik van sommige dingen niet echt dat het ‘uit’ de mode kan zijn omdat ik het nog steeds vaak zie (zoals China Glaze, of CHI stijltangen bijvoorbeeld) Overigens heb ik ook een 88 palette, maar gebruik hem ook bijna nooit meer haha. Konad gebruik ik trouwens wel nog af en toe, zeker nu budget merken als Action en Essence ook de lakken en image plates verkopen :)

 • Reply
  Milou
  13 januari 2015 at 11:03

  Haha, ik ben schuldig aan allemaal! Behalve die Konad items. Zat er pas geleden nog aan te denken toen ik een glitterlakje op deed uit de MAC Disney collectie (nu ook alweer 5/6 jaar geleden?) Wat gaat het hard!

 • Reply
  Mjay
  13 januari 2015 at 11:12

  Haha deze lijst is heel herkenbaar! De highlighter van Eyeko heb ik onlangs ook maar weg gedaan, niet te geloven dat ik dat ooit gebruikt heb :-D De hype rond het concealer palette van Catrice snap ik wel… In mijn visagiekoffer zit ook altijd een groene concealer (van Make-Up Studio wel). Groen is in de kleurencirkel de ’tegenstrijdige’ kleur van rood waardoor het roodheden wel degelijk bedekt :-) Maar het vergt enige blending op de rug van je hand zodat je er inderdaad niet gaat uitzien als een alien met groene strepen :-D Vind het tot op vandaag jammer dat ik nooit een CHI-tang gekocht heb maar langs de andere kant heb ik na al die jaren wel geleerd dat er ook goedkopere alternatieven zijn die het ook goed kunnen doen. In 2020 het tweede deel van dit artikel? :-P

 • Reply
  Nienke
  13 januari 2015 at 11:24

  Het Catrice concealer palette heb ik nog steeds, maar ik gebruik alleen de huidskleuren, niet de groene haha. Ook met mijn CHI stijltang ben ik nog steeds erg blij!

 • Reply
  Danielle Springer
  13 januari 2015 at 11:28

  Wat een leuk rijtje! De Caviar bolletjes kan je denk ik ook nog wel toevoegen.

 • Reply
  beautydiarynl
  13 januari 2015 at 11:38

  Wat grappig om te lezen. Ik ken niet alle trends, maar de meeste wel!

 • Reply
  Yvonne
  13 januari 2015 at 11:53

  Ik ben ook nog steeds erg blij met mijn Tweezerman. Ik merk wel verschil; het pakt zelfs de kleinste puntjes. En in plaats van de beautyblender heb ik een sponsje van Real Techniques. Leuk artikel!

 • Reply
  Johanneke
  13 januari 2015 at 11:56

  ohjaa de eyeko cream had ik alle versies van, met zilver en gouden glitters zelfs de bronzer. Ze hadden ook van die dikke lipsticks die je ook als blush of highlighter kon gebruiken, ben de naam ff kwijt. Heb uiteindelijk alles weggedaan evenals alle 88 paletten. Je hebt een poosje ook van die nagelversieringen gehad met van die beestjes/bloemetjes noem maar op, ben ook daarvan de naam kwijt maar die had ook elke blogger. Van die staafjes en dan kon je er een dun plakje afsnijden en dan had je bv een schattig bloemetje.

 • Reply
  Suzanne
  13 januari 2015 at 11:58

  Leuk lijstje! Ik heb toevallig laatst nog een filmpje gekeken van Konad, hoe dat ook alweer werkte. Ik heb ’t nooit gehad, ik vond ’t teveel gedoe hihi.

 • Reply
  Julie
  13 januari 2015 at 12:03

  Leuke lijst! Altijd grappig om te zien hoe gehypte producten ook weer helemaal kunnen verdwijnen :-)

 • Reply
  Nathalie Eline
  13 januari 2015 at 12:10

  Wat een leuk lijstje! Ik heb de Catrice Allround Concealer palette hier ook nog liggen, ik gebruik hem soms alleen voor roodheid onder de ogen. :)

 • Reply
  Margot
  13 januari 2015 at 12:26

  Heerlijk herkenbaar! Met mijn Chi tang en Tweezerman ben ik in elk geval nog erg blij.

 • Reply
  Sjess
  13 januari 2015 at 12:27

  De tweezerman en de stippling brush gebruik ik nog steeds, dat zijn toch wel klassiekers in mijn ogen.

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  13 januari 2015 at 13:02

  Zo herkenbaar!! Ik ben ook benieuwd waar we over 5-10 jaar op terug kijken!

 • Reply
  Marieke
  13 januari 2015 at 13:15

  China Glaze is nog altijd leuk! Alleen nu haal ik ze gewoon van eBay. Ik denk dat we later terug gaan kijken naar het shapen en de bijbehorende highlighters. Stiekem hoop ik dat er een dag komt waarop iedereen zegt dat Nars Albatros toch echt niet zo’n mooie highlighter is en dat die vieze gele glans toch niet iedereen goed staat.

 • Reply
  Daphne
  13 januari 2015 at 13:15

  Leuk artikel Aranka! Ik herken ze ook nog allemaal! Ik weet nog zo goed dat ik die stippling brush ook wilde :) Ik heb alleen zo’n konad setje van essence gehad en een 88 palette! (volgens mij is het Rolls Royce ;P)

 • Reply
  beautycasebycaro
  13 januari 2015 at 13:39

  Leuk artikel om te lezen! De beautyblender ben ik eigenlijk pas sinds kort aan het ontdekken! (beetje laat hihi) De brush cleaner van MAC gebruik ik nog steeds graag voor het tussendoor wassen van mijn oogschaduwkwasten. :-)

 • Reply
  saarenzo
  13 januari 2015 at 14:26

  Wat leuk dat je wat met dit idee van het EGF hebt gedaan! Het is echt een leuk artikel geworden. Grappig dat je zo veel van de toen zo populaire producten eigenlijk helemaal niet meer gebruikt, terwijl toen iedereen deed alsof het de beste producten ooit waren.

 • Reply
  Joyce
  13 januari 2015 at 14:56

  Heel leuk om dit te zien! Herken er wel wat van. Inderdaad trends die op een gegeven moment gewoon overwaaien en niemand die het mist!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  13 januari 2015 at 15:13

  Stuk voor stuk herkenbaar! Wat een leuk artikel! Ik ben nog steeds groot fan van China Glaze en ook mijn 88 palette gebruik ik nog steeds. En ik ben ook nog steeds heel actief met nailarts :)

  Erg leuk om die goede ouwe tijd terug te zien. :D

 • Reply
  Miranda
  13 januari 2015 at 15:43

  Leuk om terug te lezen. Ik heb ook nog meerdere 88 paletten. De stippling brush heb ik toen ook nog gekocht bij Mascha. Ik heb hem voornamelijk gebruikt voor blush, al gebruik ik hem nu nog amper. Groene concealer daar in tegen gebruik ik nog steeds.(wanneer ik heel erg last heb van acne) Niet van Catrice, die vond ik te groen. Ik heb een lichte groene concealer en die werkt juist erg fijn ( van Michael Todd) Als je hem goed blend zie je eigenlijk niet eens meer dat de concealer groen is , zo licht is hij. Daarnaast bedekt hij wel onwijs goed mijn rode plekken, maar nee die van Catrice vond ik echt helemaal niets. De hype wat betreft china glaze & konad ken ik inderdaad ook nog, beide gebruik ik echt nog weinig. Zelf heb ik ook een Tweezerman en ik kan niet meer zonder, wat een geweldige pincet.

 • Reply
  Maureen
  13 januari 2015 at 16:30

  Leuk om te lezen, ik gebruik veel producten van toen nog steeds!

 • Reply
  Vera
  13 januari 2015 at 17:16

  Tweezer man en Chi tang zijn nog steeds top producten! Ik ben er echt fan van :)

 • Reply
  Beautyjuf
  13 januari 2015 at 17:24

  Wat een ontzettend leuk artikel! Het All Round concealer Palette van Catrice kan ik me nog goed herinneren.

  Ik ben niet bekend met de lakjes van China Glaze en wil deze eigenlijk nog graag eens proberen. Oh jee, de hype is voorbij?! ;-)

 • Reply
  lucindainwonderland
  13 januari 2015 at 19:20

  Wel grappig dat het eigenlijk allemaal trends zijn die ik overgeslagen heb, niet bewust ofzo, want een BeautyBlender zou ik ook nog steeds wel willen proberen. xxx Lucinda

 • Reply
  joycelieverse
  13 januari 2015 at 19:37

  Ja eyeko! Ik weet nog wel dat ik toen bij iemand op youtube zo’n mascara in een “knijp” tubetje zag en wilde ‘m toen bestellen. Ook ik mocht toen helaas niet online bestellen. En als je nu kijkt, naar die prijzen! Niet normaal!!

 • Reply
  Veronique - MLB
  13 januari 2015 at 19:38

  Ik kom duidelijk pas net kijken, ken er bijna niks van. Ach het is nooit te laat om te leren. Wel leuk om te lezen! x

 • Reply
  Jana
  13 januari 2015 at 20:08

  Wat leuk om dit zo terug te zien :D Zelf gebruik ik graag de stippling brush, maar mijn 88 palette gebruik ik niet meer, soms kijk ik er wel nog een keertje naar :D x

 • Reply
  Marjan
  13 januari 2015 at 20:12

  Aaahh wat leuk dat je mijn tip hebt gebruikt ;-)
  Ik herken zoveel! Een aantal dingen was ik zelf ook weer vergeten. De beautyblender heb ik nooit gekocht, maar ik zweer ook echt nog steeds bij mijn Chi tang en Tweezerman pincet. Mijn Konad setje heb ik weggegeven, ik gebruikte dat echt nooit. Hartstikke zonde. Nu zweer ik bij mijn sensationails gellak, echt de uitvinding van de eeuw! Ook de Eyeko cream heb ik best veel gebruikt, maar uiteindelijk weggedaan omdat hij ging stinken. Hij was juist helemaal niet vettig en gaf echt wel een mooi highlight effect.
  Ook de catrice allround concealer had ik altijd, ook een superfijn ding! En groen is wel degelijk handig als je goed kunt blenden en daarna pas je foundation aanbrengt: dag rode plekjes!

  • Reply
   Aranka
   13 januari 2015 at 20:18

   Ik vond het zo een leuk idee van je dat ik zelf ook aan het denken ging wat ik allemaal heb gekocht na aanleiding van de trends! Thanks voor de inspiratie, zonder jou had ik nooit zo een leuk artikel gehad :)! Jullie Ellegirls hebben altijd goede tips!

 • Reply
  Nicolish
  13 januari 2015 at 20:40

  Wat is dit leuk om te lezen zeg! Ik herken ze eigenlijk allemaal nog wel. Vooral de 88 palettes die ik zelf ook kocht omdat iedereen er zo razend enthousiast over was en de stippling brush of course. Ik heb ‘m echt een lange tijd gebruikt. Dat concealer palette van Catrice had ik ook maar vond ik eigenlijk zo onhandig. Hij ging zo snel op en er zaten altijd nog 2 of 3 kleuren in die ik nooit gebruikte.

 • Reply
  Beauty Treasures
  13 januari 2015 at 21:12

  Die pot Eyeko was ik helemaal vergeten, haha! De 88 kleuren paletten die heb ik wel nog steeds :-), al gebruik ik ze niet meer heel vaak.

 • Reply
  Marjoleinee
  13 januari 2015 at 21:19

  Haha wat leuk om dit te lezen! :) De 88 paletten, daar heb ik ook bij staan kwijlen maar nooit zelf gehad! en de goedkope konad setjes die gewoon niet werkte, jaa die heb ik gehad :p

 • Reply
  me
  13 januari 2015 at 21:29

  Ik weet er nog wel twee, de Braun haarborstel met ionenwerking en volgens my is de hype van die elektrische gezichtsborstels ook aardig voorbij. Ik heb die braun borstel, nog steeds een fijn ding voor mijn haar als alles faalt qua ontklitten.

 • Reply
  Anneloes
  13 januari 2015 at 21:32

  Ook niet te vergeten: de trend van de minerale make-up! Ik heb nog altijd een handjevol potjes van Everyday Minerals in mijn lade liggen, al heb ik die al jaren niet meer gebruikt…

 • Reply
  Nathalie
  13 januari 2015 at 21:32

  Oh god ja, allemaal herkenbaar ;)
  Ik herinner me nog het NYX jumbo pencil in de kleur milk dat zo gehyped werd op eens, het merk coastel scents (had ik ook zo’n 88 palette van en wat kwasten) en bepaalde mac holiday edities…
  Anastasia is ook nog een echt bloggers merk geweest he.

 • Reply
  PatriciaKleijn
  13 januari 2015 at 21:53

  Wat een leuk artikel… het 88 palette heb ik nog liggen maar gebruik het nooit, die stiplingbrush had ik ook haha maar volgens mij heb ik hem weggegooit. En dat catrice palletje heb ik er ook wat van weggesmeert :P

 • Reply
  Alexandra
  13 januari 2015 at 22:41

  Haha, wat leuk om te lezen zeg! Ik denk dat de tangle teezer er over een paar jaar ook wel tussen staat ;)

  xx Alex

 • Reply
  Andrea
  13 januari 2015 at 22:53

  Ik gebruik nog steeds regelmatig Konad! Ik had laatst een hele grote set in de sale kunnen kopen :)
  x

 • Reply
  Joika
  13 januari 2015 at 23:58

  OMG the good oldies!! :p

 • Reply
  amandasturm2014
  14 januari 2015 at 00:38

  Ohhhh ja Konad nail art! Geweldig!

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  14 januari 2015 at 10:44

  Grappig! Het 88-palette heb ik ergens nog hier thuis liggen. De eyeko cream stond lang op mijn wishlist, maar heb het nooit aanschaft..

 • Reply
  Kim
  14 januari 2015 at 11:31

  Echt heel herkenbaar. Ik wilde altijd alles hebben maar het meeste van de producten vond ik echt flop.

 • Reply
  Charlotte
  14 januari 2015 at 18:06

  Jaaaaa! Konad! Toevallig heb ik het de laatste maanden weer herontdekt en gebruik ik het nog regelmatig, net als m’n Beautyblender trouwens ;-) Oh, en China Glaze-lakjes blijven tof…. Grappig om alles zo weer terug te zien!

 • Reply
  cheyenne
  14 januari 2015 at 19:44

  Leuk artikel.
  Het catrice palette is nog steeds te koop.

  Xx chey

 • Reply
  Roos
  14 januari 2015 at 20:10

  Dat Eyeko potje heb ik zelfs nog liggen, haha.

 • Reply
  lisa
  15 januari 2015 at 23:26

  Ik heb misschien een rare vraag maar zou je die chi tang willen verkopen? Ik heb hem een paar jaar geleden gekocht en helaas is hij kapot gegaan. Ik heb meteen een nieuwe chi tang aangeschaft wat de ‘opvolger’ van de royal gold zou moeten zijn maar hij is echt niet fijn. Ik ben bereid om de volle prijs er voor te geven (200 euro) want hij is helaas nergens meer te koop.

 • Reply
  Fabienne
  16 januari 2015 at 15:23

  Leuk zo’n artikel! Van de Eyeko Cream heb ik nog nooit gehoord, haha. Waarschijnlijk voor mijn tijd ;)

 • Reply
  Priscilla
  16 januari 2015 at 23:42

  Leuk om te zien! Ik ben nog steeds een enorme fan van China Glaze en gebruik mijn nagellakjes ook nog met heel veel plezier. Een potje heb ik zelf bijna helemaal op gelakt, zo fijn vind ik hem. Ik gebruik mijn 88 palette ook nog steeds, voornamelijk met Carnaval, Halloween en themafeestjes. Al die felle kleurtjes zijn dan zo handig.

  Ik heb ook een Tweezerman en deze gebruik ik nog dagelijks met heel veel liefde. Ik heb nog nooit een beter pincet gehad dan een Tweezerman en als hij kapot zou gaan, dan zou ik direct een nieuwe kopen.

  Het All-round concealerpalette gebruik ik trouwens ook nog regelmatig maar is nu bijna op… zou hem best nog opnieuw willen kopen maar weet eigenlijk niet of hij nog in het assortiment zit.

 • Laat een reactie achter