Beautyblender

Foundation, het blijft een gevoelig onderwerp bij mij. Ik vind het altijd maar eng om te gebruiken. Ik vind het effect heel mooi als je het goed doet, maar als je het fout doet o zo lelijk. En dan heb ik het nu niet over de kleur maar over het aanbrengen zodat het bijvoorbeeld als een masker op je gezicht zit of dat de foundation overal achter blijft zitten. Ik heb heel erg last van velletjes en daar blijft altijd mijn foundation achter hangen en dat vind ik zo een lelijk effect hebben. Maar met de beautyblender zou dat verleden tijd moeten zijn, nou dat testte ik uit!

De beautyblender is een mooi fel roze eitje, die niet heel erg groot is maar groot genoeg is dat hij fijn in de hand ligt om je make-up mee aan te brengen. Hij kan zelfs al je kwasten vervangen door de vorm van de beautyblender, een platte onderkant en een spitse bovenkant voor het preciezere werk. Concealer kan je dus heel makkelijk met de bovenkant aanbrengen in de hoekjes rond de neus en onder de ogen en de onderkant voor je hele gezicht. Ik ga de beautyblender alleen voor mijn foundation gebruiken denk ik omdat ik voor het andere liever mijn kwasten gebruik.

Voorheen gebruikte ik een bufferkwast om mijn foundation aan de brengen, dat was al wel beter dan met de handen maar nog zeker niet het effect wat ik wou hebben, een mooi egale huid met de hulp van foundation. Ik had al veel over de beautyblender gelezen dus het werd maar eens tijd na al die goede verhalen er zelf eentje aan te gaan schaffen. De beautyblender is dus een siliconen spons waarmee je je foundation geairbrushed kan aanbrengen. Ik geloofde het eigenlijk eerst niet, maar het is toch echt zo het ziet er echt een stuk beter uit en natuurlijker.

Het is en blijft natuurlijk een spons en sponzen nemen vloeibare producten op, dus de beautyblender zuigt ook wel wat foundation naar binnen dus hij is niet echt zuinig in gebruik. Je dure foundation word dus zeker wel deels in de beautyblender gezogen. Ik heb daar niet zo een probleem mee, maar ik kan me voorstellen dat je dat wel zonde vind. Je zou hem daarom ook nat kunnen maken om dat deels tegen te gaan, als je de beautyblender nat maakt wordt hij ook een stuk groter.

Zoals je kan zien is hij dus lekker compact (5 cm lang) en ligt hij makkelijk in de hand, perfecte afmetingen dus!

En als je goed kijkt zie je dus wel duidelijk verschil tussen een buffer kwast en de beautyblender. Dit is een stukje egaal huid zonder velletjes enzo dus je kan het wel minimaal zien, maar toch zie ik wel duidelijk.

Ik ben zeker heel erg blij met mijn beautyblender, ik breng nu voortaan mijn foundation hier mee aan. Je kan hem kopen voor € 12,99 bij Boozyshop

Hebben jullie trouwens mijn nieuwe header gezien! Hij is zo mooi en lieve Jessica heeft hem voor mij gemaakt! Ik ben er zo blij mee.

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Paola
  16 juni 2011 at 08:03

  Dit word volgende maand een musthave!

 • Reply
  Silva
  16 juni 2011 at 08:14

  Wow, dat ziet er mooi uit! Vraagje: kost het je veel meer tijd om het aan te brengen dan normaal?

 • Reply
  maccia
  16 juni 2011 at 08:58

  Ziet er mooi uit! Ik vraag me alleen wel af of hij dan ook niet lichter dekt, omdat hij vloeistof absorbeert? Ik heb meestal wel watmeer dekking nodig.

 • Reply
  Melissa
  16 juni 2011 at 10:06

  Ik ga hem ook aanschaffen en ben er heel benieuwd naar!
  Waar maak jij hem eigenlijk mee schoon? Met die reiniger die erbij zit of gewoon met water?

  • Reply
   Aranka
   16 juni 2011 at 10:38

   Ik heb de versie gekocht zonder cleanser erbij dus ik ga hem denk ik schoon maken met baby shampoo?

   • Reply
    Marieke
    16 juni 2011 at 14:58

    goed idee, want shamppo/zeep werkt beter als de cleanser die erbij zit ;) ( vind ik dan )

 • Reply
  Alyssa
  16 juni 2011 at 10:20

  Ik heb er al veel over gelezen, nog nooit geprobeerd. Ik gebruik vaker een soort theater-sponsje. Dit werkt volgens mij ongeveer hetzelfde..

 • Reply
  Jeanine
  16 juni 2011 at 13:10

  Op welke site had je eigenlijk die Mood Polish gekocht?

 • Reply
  Bibi
  16 juni 2011 at 13:14

  Ik wil die ook al heel lang maar vindt hem
  Toch te duur

 • Reply
  Sharon
  16 juni 2011 at 13:54

  Ik heb hem ook, fijn ding :)

 • Reply
  Roos
  16 juni 2011 at 15:20

  Hij lijkt me wel fijn, maar ik weet niet.

 • Reply
  Evelien
  16 juni 2011 at 15:23

  Mooie foto’s! Die staat ook zeker nog op m’n wishlist.

 • Reply
  Joan
  16 juni 2011 at 16:33

  Ik wil dit product ook zo graag uit gaan proberen, nu nog wachten op het moment dat ik hem ga bestellen. :P
  Ik heb best een moeilijke huid, gemend/droog en hier en daar van die droge velletjes (waar scrubben grotendeels niet tegen helpt). De beste manier voor mij om foundation aan te brengen is met mijn vingers en ik heb het ook met een kwast en spons geprobeerd. Dus zou wel eens willen kijken of dit misschien een nóg fijnere/betere manier is. :)

 • Reply
  LottedeJ
  16 juni 2011 at 19:06

  Deze lijkt me zo leuk (en fijn!) En je header is erg mooi!

 • Reply
  Elien
  17 juni 2011 at 13:01

  dit lijkt me erg handig!!
  en mooie header! (:

 • Reply
  Nadia
  19 juni 2011 at 14:59

  Sinds gister heb ik hem ook, maar heb hem nog niet uitgeprobeerd.

 • Laat een reactie achter