Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Unboxing: Beauté et Vogue Summerbox 2020

Automatische concepten

De zomer is in volle glorie aanwezig (hallo heerlijke temperaturen deze week)! Tijd voor een nieuwe Beauté et Vogue Box dus. Dit keer is het thema natuurlijk zomer en daar zitten heel wat fijne producten voor in. De box heeft een totale waarde van € 275,- en je koopt hem voor € 72,50. Ik laat je graag zien wat er in de box zit.

Automatische concepten
Automatische concepten

Jullie kennen inmiddels vast allemaal wel de Beauté et Vogue box. Een prachtige box die vier keer per jaar uitkomt met daarin de mooiste en nieuwe full size beauty producten. Het leuke aan deze box vind ik dat er echt A-merken in zitten en ook allemaal nieuwe lanceringen. Dus niet oude lijnen waar merken vanaf moeten wat je ook vaak zag bij andere boxen.

Dit keer is hij weer goed gevuld met veel mooie producten. Het fijne is ook dat alle producten te gebruiken zijn voor iedereen en je er ook echt iets mee kunt. Ik zie in ieder geval alweer veel mooie spullen liggen. Ik ga ze allemaal één voor één bij langs.

Automatische concepten

Andrélon Klei Fris & Zuiver Shampoo, Conditioner en Droogshampoo

Hier was ik oprecht heel erg benieuwd naar. Dit is de nieuwe lijn van Andrélon die je (vette) haar langer fris moet houden door toegevoegde klei. Ik moet helaas mijn haar elke dag wassen omdat het anders vet is, dus ik ben heel benieuwd of deze lijn ook echt werkt. Ik wil er zeker een review over gaan schrijven dus houd mijn blog in de gaten!

Automatische concepten

Bio-Oil Droge Huid Gel

De Bio-Oil droge huid gel heb ik al een tijdje in gebruik en hij is echt ontzettend fijn voor droge plekken of gewoon op grote oppervlaktes. De gel voelt in het begin een beetje gek aan, maar het hydrateert de huid echt goed zonder te plakken. Wat mijn betreft echt een aanrader!

Inecto Coconut Body Scrub

Inecto is een fijn en prima merk. De producten hebben vaak een kokosgeur (waar ik van hou) en deze ook. Het is een body scrub wat ik heel erg fijn in de zomer vind om je benen mee te scrubben (droge stukjes eraf) of de plakkerige zonnebrand mee te verwijderen.

Zarqa Sensitive Body Butter

In de zomer heb ik vaak last van droge en schilferige benen. Natuurlijk scrub ik ze wel, maar insmeren blijft ook een must. Daar kun je deze body butter goed voor gebruiken die ook nog eens geschikt is voor de gevoelige huid.

Dove Powered by Plants Oil Body Wash

Ook Dove maakt de switch naar natuurlijke producten (welk merk niet tegenwoordig). Ik ben hier best benieuwd naar en ga hem dan ook zeker binnenkort testen.

Automatische concepten

DA Water Spray

Eigenlijk is het een super simpel product, maar in de zomer echt heel erg lekker. Het is een verfrissende water spray die je over je gezicht heen kan sprayen op warme dagen voor verkoeling. Tipje, bewaar hem in de koelkast voor extra verkoeling.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

DA Natural Cleanser 3 in 1

Ook DA heeft een eigen natuurlijke lijn. Deze cleanser heeft een 3 in 1 functie en reinigt, verzorgt en hydrateert de huid. Ben benieuwd!

Jorgobé Hydrating Glow Serum

Dit is een van de belangrijkste producten uit de box. Het serum kost maar liefst € 40,- en ik hoor er allemaal goede verhalen over. Het serum belooft de huid intensief te hydrateren en een glow te geven. Ik ben heel benieuwd, ook of het niet vettig is.

Automatische concepten

NIVEA Naturally Good Dag- en Nachtcrème

Een paar weken geleden schreef ik al een review over de NIVEA Naturally Good producten. Het fijn zijne basic producten die zowat helemaal uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Heel eerlijk gezegd vind ik ze niet heel bijzonder, maar ze doen hun werk prima. Een basic product dus gericht op natuurlijke ingrediënten.

Olaz Cleanse Detox & Glow Scrub

Hier ben ik echt heel erg blij mee. Ik hoor ik veel positieve verhalen over en ik vind het fijn een scrub voor mijn gezicht te gebruiken. Ik heb een vette huid en merk dat hierdoor veel afval op mijn gezicht blijft plakken en een scrub haalt dat net even wat beter weg dan een cleanser. Ik heb deze nog niet eerder gehad dus ben benieuwd of die zijn is.

Automatische concepten

Therme Zero Cream Deodorant

Sinds ik bij Therme heb gewerkt ben ik echt groot fan van hun deodorant. Therme is natuurlijk ooit als deodorant merk begonnen dus qua deodorant hebben ze veel ervaring. Dit is een crème deodorant die je heel gemakkelijk aanbrengt onder je oksels zonder gekke toevoegingen. Ik heb hem natuurlijk al getest maar hij is echt heel fijn, ruikt heel fris en laat geen ongewenste geurtjes door. Aanrader.

Bondi Sands Coconut Beach Sunscreen Oil

Hier ben ik echt heel erg benieuwd naar. Ik ben groot fan van de Bondi Sands zelfbruiners, maar sinds kort hebben ze ook een zonnebrand collectie. Aangezien het deze week prachtig zomers weer is ga ik hem meteen testen. Willen jullie een review zien?

Kneipp Mini Foot Spa

Als je mooie voeten wilt hebben moet je ze goed verzorgen. Regelmatig eelt weghalen, goed insmeren, nagels bijhouden én natuurlijk af en toe en voetenbadje nemen. Kneipp heeft speciale zakjes waarbij je je voeten optimaal kan verzorgen, ideaal!

Automatische concepten

Jordan Green Clean Tandpasta en borstel

Ook Jordan gaat de groene kant op met verpakkingen en producten van gerecycled materiaal. Ik vind de lijn er heel stijlvol uitzien en de tandpasta is ook erg fijn!

Automatische concepten

Make-up Studio Mascara en Bronzer

MUS is natuurlijk een ontzettend bekend make-up merk waar een beste prijs aan hangt. De producten staan bekend om hun fijne werking en met een mascara en bronzer zit je in de zomer altijd goed.

Automatische concepten

IVY ketting

Een super leuk en zomers kettinkje van IVY zit erbij. Deze gouden ketting met schelpjes maakt je zomerse outfit helemaal af. Ik vind hem echt heel erg leuk en zal hem zeker gaan dragen.

Garnier SkinActive Hydra Bomb masker

Als laatst om lekker te ontspannen zit er ook nog een masker bij die je huid intensief hydrateert. Lekker verkoelend na een dagje zonnen of gewoon voor tussendoor. Ik vind dit soort sheetmaskers altijd erg fijn.

En dat was de box weer. Opvallend is dat er heel veel natuurlijke producten in zitten, leuk om te zien dat zoveel merken daar actief mee bezig zijn. Ik merk dat ik er ook steeds meer waarde aan begin te hechten. De box heeft een totale waarde van € 275,- en je koopt hem voor € 72,50 in de webshop. Wat vind je van deze beautybox?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

  1. Momenteel gebruik ik een elektrische tandenborstel, maar als ik een ‘gewone’ tandenborstel koop dan is het altijd deze van Jordan! Naar de tandpasta ben ik ook wel benieuwd. En ook de Bondi Sands zonnebrandcrème zou ik wel willen proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *