Zoek
Sluit dit zoekvak.

BE Creative Matte Lipstick

ICI Paris XL Only You Oogschaduw Palette

Vorige week vertelde ik jullie al over het prachtige oogschaduw palet van BE Creative waarmee ze kwamen voor de feestdagen. Maar dat is niet het enige, deze prachtige matte lipsticks horen daar ook bij! De matte trend is nog in volle glorie aanwezig en daar kan dit merk dan natuurlijk niet onderuit. Zoals ik al aangaf ben ik erg enthousiast over dit merk en kan dan ook niet wachten deze prachtige matte lipsticks te testen.

ICI Paris XL Only You Oogschaduw Palette

De matte lipsticks zitten niet in een speciaal jasje, maar dat komt omdat deze matte schatjes in het vaste assortiment worden opgenomen. In totaal komen er trouwens vijf kleuren:

  • Hope – nude
  • Rumour – oud roze
  • Forever – fel roze
  • Darling – donkerrood
  • Playboy – bessenrood

De kleuren zijn erg gangbaar en variëren van roze tot rood en nude. Ik vind de hulzen er erg mooi en chique uitzien, ook hebben ze een rubberen touch wat ik altijd erg lekker vind aanvoelen. Het nadeel is alleen wel dat dat heel snel smerig wordt.

ICI Paris XL Only You Oogschaduw Palette

En dit zijn mijn kleuren! Ik heb de kleuren Rumour, Forever en Darling, drie prachtige kleuren. Ook in de huls zien ze er erg mooi uit. De lipsticks beloven natuurlijk een matte finish te geven maar belooft ook makkelijk aan te brengen door de zachte formule die de lippen ook nog eens voller laat lijken.

ICI Paris XL Only You Oogschaduw Palette

De lipsticks zien er niet alleen prachtig uit, dat zijn ze ook. Ze smelten meteen samen met de huid en laten een prachtige en intense kleur achter. Wel vind ik het gevaar altijd met romige matte lipsticks dat ze niet echt matte zijn, ook deze lipsticks hebben daar wel een beetje last van.

ICI Paris XL Only You Oogschaduw Palette

Maar als ik deze prachtige kleuren zie ben ik dat als sneeuw voor de zon vergeten. Maar mocht je toch echt opzoek zijn naar een echte matte lipstick zit je hier niet aan het goede adres. De lipsticks vind ik meer semi matte, maar wel héél erg mooi!

ICI Paris XL Only You Oogschaduw Palette

Rumour

Dit is natuurlijk mijn favoriete kleur, het kan ook niet anders. Dit is een prachtige oud roze kleur die iedereen denk ik erg mooi staat.

ICI Paris XL Only You Oogschaduw Palette

Forever

Wil je toch iets meer opvallen met een knallende kleur dan is Forever echt iets voor jou. Hij lijkt alleen in de huls heftiger dan hij in het echt is. Deze vind ik ook erg mooi!

ICI Paris XL Only You Oogschaduw Palette

Darling

En een rode kleur kan natuurlijk niet ontbreken in dit matte lipstick rijtje. Hij is mooi en klassiek, zo zien we het graag.

ICI Paris XL Only You Oogschaduw Palette

Deze matte lipsticks zijn echt ontzettend fijn en hebben een goede kwaliteit. Ik kan dit toch wel één van de fijnste matte lipsticks noemen die ik heb. Ze komen zeker in het rijtje MAC en Urban Decay, maar dan een stuk goedkoper! Natuurlijk zijn er niet zoveel kleur keuzes, maar de standaard kleuren hebben ze. De BE Creative Matte Lipsticks kosten € 13,45 en zijn exclusief te koop bij de ICI Paris XL. Wat vinden jullie er van?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Rumour vind ik een hele mooie kleur, die doet ook echt wat met je gezicht zie ik wel. Hoe lang blijven de lipsticks ongeveer zitten?

  2. Wat een beauty’s! Vooral de tinten Forever en Darling springen er voor mij uit. Mooie matte finish ook. Ideal dat ze zo een zacht prijsje hebben, ik ga er zeker eens eentje aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *