Search
Close this search box.

BE Creative Make Up

 photo BE_zpse86e5700.png

Jullie hebben de vlog al kunnen zien, binnenkort is er weer een nieuw make-up merk in Nederland. Namelijk BE Creative Make Up. Een mid-price merk dat alleen bij de ICI Paris XL verkocht gaat worden. Ik ga jullie vandaag iets meer over het merk vertellen en er natuurlijk zelfgemaakte foto’s van laten zien.

 photo BE1_zps74639ed8.png

De hedendaagse vrouw is een mama, een working girl, een verlijdelijke Lolita of een sophisticated lady. Ze verwacht van haar make-up dat die uiting kan geven aan al die verschillende facetten van haar persoonlijkheid. Met haar make-up palet wil ze een expressief gezicht creëren dat haar emoties laat tonen. En voor al deze vrouwen is er nu een nieuwe make-up lijn: BE Creative Make Up! Aldus het merk.

BE staat voor de volgende vier dingen:

– Embrace the new
– You are wonderfully unique
– Make trends your own
– Express yourself with make-up

 photo BE2_zpsed6ef8e8.png

De verpakkingen van de make-up producten zien er luxe uit, dat is het eerste wat me meteen opvalt, maar wat me ook opvalt is dat de verpakkingen veel lijken op andere merken, ze zijn dus niet echt uniek met hun verpakking. Voor de rest ziet het er erg mooi uit, simpel maar zeker niet lelijk.

 photo BE3_zps946525c0.png

Alleen de doosjes vind ik iets minder handig, de oogschaduw zit zo strak in de doosjes verpakt dat ik ze er met geen mogelijkheid uit kreeg. Ik heb dus beide doosjes helemaal kapot moeten scheuren, zonde! Ik had ze toch weggegooid, maar het was wel eventjes een ergernis dat ik hem na 5 minuten nog niet uit de verpakking had.

 photo BE4_zps5e54493c.png

Hier zie je de twee kleuren Party en Aubergine. In totaal zijn er veertig tinten oogschaduw verkrijgbaar! Voor de rest zijn er nog 4 oogschaduw quad’s in het assortiment.

 photo BE5_zps4e01bfe3.png

De The Photo Perfecting Primer is heerlijk zacht en heeft een subtiel glittertje dit komt door de minerale microparels die imperfecties egaliseert en uitvlakt.

 photo BE6_zpsfc1b7c4f.png

De primer is heel erg dun en laat een heerlijk zacht laagje huid achter, hij ruikt ook nog eens heel erg prettig. Ik ben voor de rest niet heel erg onder de indruk van het product, het is leuk maar ik zie geen verschil of merk iets van wat het product doet. Mijn huid voelt alleen zacht aan, maar dat doet het ook met een dagcrème. Ook blijft mijn make-up er niet beter en langer door zitten.

 photo BE7_zpsba4176f1.png

Swatches van de oogschaduw’s, grappig is dat deze beide wel heel erg goed gepigmenteerd zijn. Toen ik swatches maakte op het event was ik een beetje teleurgesteld, het was niet echt om super enthousiast over te zijn. Ik raad je dus aan als je een oogschaduw wilt kopen hem eerst eventjes te swatchen of hij wel goed gepigmenteerd is, het zou zonde zijn als je een oogschaduw koopt die niet zo goed gepigmenteerd is. Maar deze zijn dus wel goed gepigmenteerd!

BE Creative Make Up krijgt een heel schap in de winkel met onder andere foundations, lipsticks, blush, lipgloss, poeders, nagellakjes, oogschaduw, concealers en hele fijne kwasten. Prijzen van de producten liggen tussen de 8 en 18 euro. Kwasten zijn wel iets duurder, die liggen rond de 15 euro.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Altijd leuk om te zien dat er een nieuw merk wordt verkocht in Nederland. Gelukkig zijn deze oogschaduws wel goed gepigmenteerd! Ik vind de ICI Paris nooit zo’n hele fijne winkel omdat je niet echt de ruimte kijkt om zelf tussen de producten te kijken (vind de Douglas veel fijner) maar hiervoor neem ik wel een keer een kijkje als het in de winkel ligt!

  2. Swatches zien er erg goed uit! Wel typisch dat je dan twee oogschaduws mee krijgt die wel goed gepigmenteerd zijn ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *