Zoeken
Sluit dit zoekvak.

BE Creative Make Up Lente

 photo BE-Creative-Summer8_zps4cc892fc.png

Speciaal voor elk seizoen heeft BE Creative Make Up een limited edition collectie, van de week kreeg ik die van de lente binnen. Het is dan al wel bijna zomer, maar toch wilde ik je dit vrolijke palette met pastel kleurtjes niet onhouden! Ook laat ik je een speciale lipstick zien ter ere van de verjaardag van BE in de best verkochte kleur Chance. Kijken jullie mee?

 photo BE-Creative-Summer_zps32f209d2.png

Het oogschaduw palette en de nagellak komen uit de voorjaarscollectie van BE Creative Make Up die nog steeds te koop is bij de ICI PARIS XL. De lipstick is ter ere van hun verjaardag en is de best verkochte kleur in een hele chique huls gestopt die helemaal van glanzend metaal is waardoor hij ook behoorlijk zwaar is! Deze is ook nog steeds te koop en zo niet vind je hem in een gewone huls gewoon in het schap.

 photo BE-Creative-Summer4_zpsecc4c225.png

BE Creative Make Up Nail Lacquer Oxygen – € 8,99

Deze vrolijke blauwe nagellak is perfect voor met dit lekkere weer. Ik vind de flesjes een leuke en vrolijke vorm hebben en zien er luxe uit. Toen ik hem voor het eerst wilde open maken draaide ik me een ongeluk aan het dopje, tot ik erachter kwam het het een klik dop is die over de echte dop heen zit. Die moet je er dus eerst even aftrekken. Daarna blijft er een kleine en ronde dop over. Het kwastje van de lak is erg klein en dun, persoonlijk vind ik dat niet zo fijn meer, waardoor ik de lak moeilijker vind lakken.

 photo BE-Creative-Summer12_zpse429da97.png

De lak Oxygen dekt perfect in twee laagjes maar vind ik niet echt heel erg fijn lakken. Maar de kleur is wel heel erg vrolijk voor de lente en zomer!

 photo BE-Creative-Summer2_zpse722c636.png

BE Creative Make Up Intense Lipstick Chance – € 19,95

Speciaal voor de eerste verjaardag van BE Creative Make Up in Nederland is deze prachtige lipstick er. Ik vind de huls echt geweldig en heel luxe ogen. De huls is gemaakt van zwaar metaal waardoor hij er erg mooi uitziet, maar ook heel zwaar aanvoelt. De dop sluit met een magnetische sluiting. De dop functioneert ook nog eens als spiegeltje, mocht je er geen bij de hand hebben. De lipstick ziet er prachtig roze uit en heeft een tikje fuchsia meegekregen in de kleur.

 photo BE-Creative-Summer3_zps115d511f.png

BE Creative Make Up heeft verschillende soorten lipsticks waar de Intense Lipstick er ook eentje van is. Deze moeten veel kleur aan de lippen afgeven. Dit is kleur 018 Chance, de best verkochte lipstick kleur van BE. Mocht deze prachtige huls niet meer te koop zijn, geen paniek. Chance vind je ook in het gewone schap met een normale huls voor € 12,99.

 photo BE-Creative-Summer11_zpsd8b1ef9a.png

Swatch, het is een prachtige fuchsia roze kleur die perfect staat in de zomer. Hij heeft een medium dekking en een prachtige glans. Hij voelt heel erg comfortabel aan op je lippen, alsof je een lippen balsem op hebt. Hij is trouwens zo zacht dat hij helaas een lunch niet overleeft, je moet hem dus zeker wel een paar keer bijwerken op een dag.

 photo BE-Creative-Summer1_zps6fd79ab9.png

BE Creative Make Up Eyeshadow Quad Daydream – € 17,99

Klaar voor een look waar je echt bij kan wegdromen, vanaf nu hoef je daarvoor alleen maar naar je ogen te kijken. BE heeft verschillende soorten ooschaduw paletten in hun assortiment en speciaal voor de lente komen ze met een oogschaduw palette met prachtige pasteltinten. Ik ben erg benieuwd of deze nog een beetje goed gepigmenteerd zijn. Vaak laten pastelkleurtjes me in de steek.

 photo BE-Creative-Summer5_zps9dc6878a.png

Heel toepasselijk heet het palette Daydream, logische keuze. Ik vind de kleuren echt om van weg te dromen, lekker subtiel, kleurrijk en vrolijk. Ook passen de kleuren perfect bij elkaar. Goede keuze!

 photo BE-Creative-Summer6_zps1fa78b3e.png

Het quad heeft een lekker groot formaat waardoor je er zeker heel lang mee zou kunnen doen. Het is makkelijk afgesloten met een stevige verpakking. Ik vind de verpakkingen van BE er altijd erg mooi uitzien en zo ook dit quad.

 photo BE-Creative-Summer7_zps73d48b9d.png

De kleuren, bedenk je toch een mooie heldere sterrenhemel bij met subtiele avondkleuren. Ik vind het leuk dat er een donkerblauwe kleur tussen zit om even wat meer karakter aan het palette te geven.

 photo BE-Creative-Summer10_zps9d100fdd.png

Swatches, deze zijn oké maar blazen me niet omver. Ook zijn de oogschaduws wat poederig waardoor ze wat sneller fall-out veroorzaken en makkelijker vervagen met het blenden.

 photo BE-Creative-Summer14_zps61cb9864.png

Look met het oogschaduw palette. De pigmentatie op het ook vind ik prima in orde en ze blenden makkelijk met elkaar. Wel heb ik de lichtblauwe kleur nog een keer aangebracht omdat je door het blenden er nog maar weinig van terug zag. De gouden kleur zit trouwens in mijn ooghoek voor als je het niet zo goed kan zien, de rest spreekt voor zich.

 photo BE-Creative-Summer13_zpseab7c500.png

Look met de lipstick er ook bij! Ik vind de lipstick er mooi en zomers staan. Jammer dat hij zo snel weg was na het eten van een broodje.

 photo BE-Creative-Summer9_zpsd2ca8ff0.png

Ik vind de producten van BE Creative Make-Up erg leuk! Het palette heeft een betere pigmentatie dan bijvoorbeeld de pastelkleurige paletten van Essence en Catrice, maar je betaald er natuurlijk ook wel een stukje meer voor. Voor de rest ben ik fan van de prachtige kleur lipstick! De nagellak heeft een leuke kleur, maar het dunne en kleine kwastje vind ik dan weer niets. BE Creative Make Up is te koop bij de ICI PARIS XL!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Leuke producten! Hoewel het een LE edition huls is, vind ik de lipstick vind ik wel wat te duur. Ik zou dan de gewone versie kopen, haha. Het palette vind ik wel echt heel tof, zeker een betere dan die van Essence denk ik :)

  2. Voor een huismerk vind ik alles flink aan de prijs! Dus ik zal het niet zo snel kopen! Je hebt er trouwens een leuke ooglook met dat palette gemaakt :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *