Zoek
Sluit dit zoekvak.

BE Creative Backstage Eyeshadow Palette

BE Creative Backstage Eyeshadow Palette

Een paar maand geleden was ik op het ICI Paris XL event met daar al hun exclusieve merken die daar hun nieuwe collecties lieten zien. BE Creative is daar ook een merk van. Hele veel mensen zegt het merk niet echt wat, wat ik echt zonde vind want ze hebben echt prachtige make-up producten van hele goede kwaliteit. Ik werd toen al lekker gemaakt met de kerstcollectie en nu kan ik hem eindelijk aan jullie laten zien. We beginnen met dit prachtige oogschaduw palette.

BE Creative Backstage Eyeshadow Palette

BE Creative kan natuurlijk ook niet achterblijven met een fantastische kerstcollectie. De kerstcollectie heeft een toepasselijke naam: Be Sparkling! Je ziet meteen dat het merk dat thema heeft meegenomen in de verpakking. De producten zitten namelijk altijd in mooie doosjes verpakt maar deze heeft een glinsterend detail, heel erg leuk gedaan!

BE Creative Backstage Eyeshadow Palette

Op de achterkant vinden we zoals gewoonlijk meer informatie over het product en wat uitleg. Het is een oogschaduw palette met 12 verschillende kleuren oogschaduw en een dubbele kwast om de kleuren te kunnen aanbrengen. Op het plaatje ziet het er al heel erg mooi uit.

BE Creative Backstage Eyeshadow Palette

En het doosje zelf is ook een grote verrassing. Het is absoluut geen standaard verpakking maar dat vind ik juist leuk. Het is een hele stoere en vooral mooie verpakking met een krokodillen print. Ik vind het echt heel erg gaaf! Hij sluit trouwens met een magnetische sluiting die stevig is. Het palette is zelf wel wat lomper dan een normale verpakking, maar dat heb ik er wel voor over!

BE Creative Backstage Eyeshadow Palette

En de binnenkant is ook echt prachtig. Je vind hier dus 12 verschillende kleuren oogschaduw waar je een prachtige look mee kunt maken. Ook vind ik het leuk dat ze voor verschillende kleuren hebben gekozen die je ook perfect met elkaar kunt combineren.

BE Creative Backstage Eyeshadow Palette

De oogschaduws zijn allemaal bijna glanzend behalve de eerste twee kleuren hebben een matte finish. De kleuren hebben een hele zachte en romige structuur die heel prettig aanvoelt. De kleuren geven ook erg veel pigment af. Ik kan niet wachten om met dit palette aan de slag te gaan.

BE Creative Backstage Eyeshadow Palette

Ook zit er nog een dubbele kwast in waarmee je de oogschaduw kan aanbrengen. Ik moet toegeven dat deze kwast best prettig is om te gebruiken. Handig om even een snelle touch up te doen als je bijvoorbeeld onderweg bent of voor een weekendje weg als je geen kwasten mee wilt nemen.

BE Creative Backstage Eyeshadow Palette

BE Creative Backstage Eyeshadow Palette

En ik wist het eigenlijk al van te voren, de swatches van het palette zien er fantastisch uit! Ik vind BE Creative altijd een heel prettig en kwalitatief goed merk en dat bewijst zich nogmaals. De kleuren hebben een goede pigmentatie en brengen ook prettig aan zonder kleur te verliezen tijdens het blenden.

BE Creative Backstage Eyeshadow Palette

BE Creative Backstage Eyeshadow Palette

Een look is ook zo gemaakt met dit palette. De kleuren brengen zoals ik al zei prettig aan en blenden gaat heel simpel zonder kleur en intensiteit te verliezen. Ik ben enthousiast!

BE Creative Backstage Eyeshadow Palette

Ik vind het BE Creative Backstage Eyeshadow Palette echt een pareltje met prachtige kwaliteit. Het BE Creative Backstage Eyeshadow Palette kost € 29,66 en is als limited edition exclusief te koop bij de ICI Paris XL en natuurlijk in hun webshop. Kennen jullie het merk BE Creative en wat vinden jullie van de producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Ik ken het merk wel, maar heb het nog nooit gekocht of gebruikt. Ziet er wel erg mooi uit dit palette, kleuren passen in ieder geval helemaal bij mij.

  2. Ik ken dit merk (wederom) niet, maar het ziet er prachtig uit! Goede pigmentatie en je hebt ook een mooie look gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *