Zoek
Sluit dit zoekvak.

BBQ Chicken Naanbrood

 photo BBQ-Chicken-Naan19_zpsc49e3a10.png

Zin in een lekker en simpel broodje tussen de middag die net even iets anders is dan je saaie boterham met kaas? Dan heb ik een hele lekkere tip voor je! Een lekker naanbrood met barbecuesaus, kip en kaas! Je maakt het echt in een handomdraai en ik weet zeker dat iedereen er van zal gaan smullen!

 photo BBQ-Chicken-Naan_zps54cc9da8.png

Wat heb je nodig?

– naanbrood
– knoflook poeder
– cheddar kaas
– uitje
– barbecue saus
– gerookte kip

Ik koos voor kleine naanbroodjes, maar je hebt ook grote. Voor de lunch vonden wij deze meer geschikt. Heb je grote honger dan kan je prima grote gebruiken!

 photo BBQ-Chicken-Naan1_zps9a9b01e9.png

Verwarm als eerst de oven voor op 175 graden. Nu gaan we aan de slag met de broodjes. Leg ze allemaal op een bakplaat.

 photo BBQ-Chicken-Naan2_zpsf14727dd.png

Besmeer daarna de broodjes met de barbecue saus. Ik doe het niet al te dik omdat de barbecue saus best pittig is en ik daar in grote mate niet echt van hou. Strooi daarna wat knoflook poeder over de saus heen.

 photo BBQ-Chicken-Naan3_zpsa8a52a88.png

Snij de kip en ui in stukjes en bedek het naanbrood daar ook royaal mee. Grotere stukken mag best, dat vind ik zelf erg lekker.

 photo BBQ-Chicken-Naan4_zps74ffd565.png

Maak het af met een plakje of meerdere plakken cheddar kaas en dan kan het voor 10 tot 15 minuten de oven in. Kijk even wanneer de kaas lekker gesmolten is.

 photo BBQ-Chicken-Naan6_zpsa766f4c6.png

En klaar is je naanbrood met barbecue saus, makkelijk niet? En het leuke is dat het echt binnen een paar minuten op tafel staat.

 photo BBQ-Chicken-Naan5_zps7402f246.png

 photo BBQ-Chicken-Naan7_zpsc2869ef7.png

Echt gezond is het recept natuurlijk niet, maar zeker wel heel erg lekker! De kip heeft een heerlijke smaak en in combinatie met het heerlijke brood en kaas is dit echt een smaaksensatie!

 photo BBQ-Chicken-Naan8_zpsda50c3a1.png

 photo BBQ-Chicken-Naan9_zps640176f1.png

Succes met dit lekkere lunch gerecht, maar misschien kan je de grote broodjes ook wel gebruiken als snelle hap voor het avondeten! Ik zeg in ieder geval, eetsmakelijk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Naanbrood is zo lekker dus elke variatie die ik er mee kan vinden is welkom. Zelf zou ik het ui weglaten, maar dat is puur omdat ik er niet zo van houd. Erg lekker recept, ik ga dit zeker een keer maken. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *