Zoek
Sluit dit zoekvak.

Battle: W7 Lightly Toasted vs. Urban Decay Naked

 photo LightlyToastedvsNaked_zps9d06bc91.png

Van de week liet ik jullie al het nieuwe W7 In The Buff: Lightly Toasted palette zien, we moesten er even op wachten maar W7 heeft eindelijk een dupe van het eerste Naked palette, tenminste dat claimen ze. Of dat echt zo is moeten we natuurlijk nog maar afwachten, vandaag leg ik ze naast elkaar, is het een écht dupe of moet je een oogje dicht knijpen? Laten we snel gaan kijken!

 photo LightlyToastedvsNaked2_zps8a927085.png

Steeds meer merken komen met dupes van de dure en geliefde Urban Decay paletten. Je kon van MUA en Make-Up Revolution al een dupe van dit palette kopen en nu is W7 ook aan de beurt, fijn want deze kun je ook op veel plekken gemakkelijk krijgen en is te koop voor een leuke prijs.

 photo LightlyToastedvsNaked3_zps8b63af59.png

Als eerst de verpakking, dat is natuurlijk helemaal geen dupe, het eerste Naked palette zit in een prachtige verpakking die lekker zacht aanvoelt en helemaal niet van blik is gemaakt. W7 blijft in dezelfde range met zijn andere paletten en heeft daarom geen vergelijkbaar uiterlijk, jammer maar aan de andere kant vind ik dat wel weer beter bij het merk passen, een mooie eenheid van paletten!

 photo LightlyToastedvsNaked4_zps6a697937.png

Gelukkig is de binnenkant wel vrij gelijkwaardig aan elkaar als we het hebben over de grootte van de oogschaduw, die zijn namelijk even groot. Voor de rest heeft Urban Decay natuurlijk een veel mooier en luxer palette, maar dat verwacht je natuurlijk ook als je er bijna 50 euro voor neertelt. W7 doet het allemaal iets subtieler, maar daar betaal je dan ook maar € 7,99 voor, en uiteindelijk gaat het er natuurlijk om wat er in zit.

 photo LightlyToastedvsNaked5_zps35365f6a.png

Als we naar de kleuren in het palette kijken lijken ze wel verdacht veel op elkaar, wat zeg ik, ze zijn gewoon identiek aan elkaar. Ik heb het idee dat W7 heel erg zijn best op dit palette heeft gedaan. Bij de andere twee paletten zag je nog wel subtiel een verschil en dat is bij dit palette haast niet te ontdekken, ik ben ook echt heel erg benieuwd naar de swatches!

 photo LightlyToastedvsNaked6_zpsc04ff2dc.png

Qua structuur lijken de oogschaduws ook heel erg op elkaar. Urban Decay heeft hele romige en zachte oogschaduws waar ontzettend veel pigment vanaf komt, maar W7 doet daar niet veel aan onder. W7 heeft ook hele mooie en zachte oogschaduws die echt een explosie van kleur achterlaten. Laten we maar snel naar de swatches toe gaan.

 photo LightlyToastedvsNaked7_zps16c52e22.png

Van links naar rechts: Urban Decay Virgin, W7 Teddy Bear, Urban Decay Sin, W7 Wonderland, Urban Decay Naked en W7 Cracker. Wauw deze swatches zijn bijna niet van elkaar te onderscheiden!

 photo LightlyToastedvsNaked8_zps80298118.png

Van links naar rechts: Urban Decay Sidecar, W7 Happy, Urban Decay Buck, W7 Lady Luck, Urban Decay Half Baked en W7 Twister. Ook deze swatches lijken veel op elkaar. Lady Luck is alleen iets minder gepigmenteerd dan Buck.

 photo LightlyToastedvsNaked9_zps6d5ce140.png

Van links naar rechts: Urban Decay Smog, W7 Di Di, Urban Decay Darkhorse, W7 Delilah, Urban Decay Toasted en W7 Magic. De eerste twee kleuren zijn echt identiek, alleen Magic is niet zo mooi roze als Toasted, jammer want dit is mijn favoriete kleur.

 photo LightlyToastedvsNaked10_zpsa20c7470.png

Van links naar rechts: Urban Decay Hustle, W7 Its A Dream, Urban Decay Creep, W7 Up In Smoke, Urban Decay Gummetal en W7 Dwan. Grappig om te zien dat Up In Smoke beter gepigmenteerd is dan Creep, maar Gummetal is weer veel mooier dan Dwan, het is echt geven en nemen met dit palette.

 photo LightlyToastedvsNaked1_zps63b8a480.png

Als je het mij vraagt is dit het beste dupe palette van W7, de kleuren liggen echt ontzettend dicht bij elkaar en sommige zijn echt identiek aan elkaar, heel erg goed gedaan W7! Ik vind W7 kwalitatief echt een heel goed merk en vind het tof dat ze met zulke mooie dupes uitkomen. Voor een gat van meer dan 40 euro wist ik het wel, dan zal ik toch zeker voor het W7 palette gaan, want het verschil zie je echt niet terug op het oog. Maar als je net zoals ik echt een sucker bent voor het echte palette dan is dat ook zeker geen miskoop! Het W7 In The Buff: Lightly Toasted is onder andere te koop bij de Make-Up Musthaves voor € 7,99. Voor welk palette zouden jullie gaan?

Het W7 palette heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

 1. Dit valt mij zeker alles mee en de keuren lijken er ook echt gigantisch op. Ikzelf heb ooit voor het Naked 2 palette gekozen in plaats van de eerste, maar als ik dan nu de dupe in huis haal, hoef ik daar ook nooit meer over na te denken. W7 is goed bezig. xxx Lucinda

 2. Ik heb de mua variant al dus deze ga ik niet meer kopen,maar hij ziet er wel verrekte goed uit!! Denk indd dat dit de beste dupe van de 3 is.. wauw

 3. De kleuren liggen inderdaad heel erg dicht bij elkaar! Met deze budgetvariant heb je een goede dupe in handen van Urban Decay.

 4. Oh wauw, de kleuren komen erg goed overeen. Wat een prachtig palette. Het Naked 1 palette is de enige die ik niet heb, dus die van W7 lijkt mij een fijne budget variant om aan te schaffen!

 5. Yep, nu weet ik het zeker, deze week ga ik die van W7 zeker bestellen! Over de andere twee paletten was ik al super enthousiast, maar deze klinkt nog beter! Dankjewel voor deze leuke battle weer :) x

 6. Ik heb de andere twee wel maar deze laat ik liggen. Ik heb al een dupe van dit palette en dan heb ik alleen maar dezelfde kleuren. Ik vind hem er wel erg mooi uitzien!

 7. Deze kleuren liggen wel heel erg dicht bij elkaar, mooi zeg! Aangezien ik Naked al heb is het voor mij een beetje onzin om deze aan te schaffen, maar het is erg mooi.

 8. Voor een gat van ruim 40 euro zal ik zeker gaan voor het W7 palette want als je er een look mee maakt zouden maar weinig mensen het echte verschil zien!

 9. de kleuren zij idd prachtig, goed gedaan. alleen heb ik bij deze dupes nog altijd een raar gevoel. UD steekt er veel werk in om de perfecte kleuren te kiezen en andere merken doen ze dan gewoon achter, dat is een beetje profiteren van het grote succes van UD.
  ik heb zelf een dupe van Naked 1 van MUA, maar ik gebruik hem eigenlijk nooit :)
  wel leuk voor ons makeup addicts, dat er goedkopere alternatieven bestaan :)

  xx Martina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *