Battle: Scrub

Ik heb iets nieuws bedacht om iets te revieuwen. Ik ga 2 vergelijkbare producten met elkaar vergelijken. En kijken welke eigenlijk het beste is. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Deze keer ga ik 2 gezichts scrub’s met elkaar vergelijken. Namelijk Bourjois Radiance Boosting en Freeman Facial Creamy Scrub.


 

We beginnen met Bourjois Radiance Boosting.

Inhoud: 75 ml
Geur: Mandarijn
Prijs: € 6,39
Wat belooft het?: Een zachte en vernieuwende huid.

Freeman Facial Creamy Scrub

Inhoud:  150 ml
Geur: Abrikoos
Prijs: € 4,95
Wat belooft het?: Verwijderd de droge en ruwe plekken op je gezicht. En zorgt voor een glade egale huid.

Wat het eerste opvalt is dat de tube van Freeman het dubbele aan inhoud heeft en goedkoper is dan die van Bourjois. En dat voor het dubbele inhoud. Op het eerste gezicht wint Freeman dus. Allebij hebben een redelijk aantrekkelijke verpakking. Freeman een opvallende roze verpakking met een abrikoos erop. En Bourjois een Oranje achtige verpakking met daarop een mandarijn. De geur van allebei de producten is fruitig. Bourjois ruikt naar mandarijn (nouja poging tot) en Freeman naar abrikoos. Bijde producten zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Freeman hebben ze bij de Tuinen, Etos, V&D en Jumbo heb ik het ook gezien. Bourjois kun je kopen bij de dogisterijen.

Maar werkt het? Ik heb hier een duidelijke mening over. Zoals je op de foto’s kan zien heeft Freeman (links) veel meer ‘scrub deeltjes’ dan die van Bourjois (rechts). Als ik mijn gezicht wil scrubben voel ik nauwelijks wat van de Bourjois scrub, ik moet echt zoeken naar iets wat mijn gezicht kan scrubben. Maar Freeman heeft er juist veel en dat geeft voor mij een gevoel dat het wel werkt! Als ik klaar ben met scrubben voel ik met Bourjois geen enkel verschil alleen dat mijn huid verschrikkelijk is uitgedroogd en overal losse stukjes huid hangen. Iets wat een scrub juist moet oplossen en niet erger moet maken lijkt mij. Erg jammer van Bourjois! Freeman geeft mij gelukkig een hele zachte en egale huid zonder allemaal schilvertjes. En het ruikt ook nog eens heerlijk!Volgens mij is dus Freeman een echte winnaar! En ook lekker meegenomen dat het veel voor weinig is!

Ik raad jullie echt de Freeman gezichts scrub aan! En de scrub van Bourjois mag je echt in het schap laten staan.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Claudia
  26 oktober 2010 at 21:08

  Ik had van die van Freeman een tester en die was zo fijn!! <3

 • Reply
  Tatjana
  27 oktober 2010 at 16:44

  Hihi, ik heb die van Bourjois maar vind hem niet echt veel doen.
  Als hij op is zal ik eens naar die van Freeman opzoek gaan. :D

 • Reply
  Britt
  27 oktober 2010 at 18:31

  Waar is die van Freeman te koop?

  • Reply
   Aranka
   27 oktober 2010 at 18:55

   Tuinen, V&D en Jumbo heb ik hem gezien. Ik heb hem zelf bij de Tuinen gekocht.

 • Reply
  Jessica
  31 oktober 2010 at 18:59

  Voor mij hoeven die verpakkingen van Freeman echt niet zo groot te zijn.

 • Laat een reactie achter