Zoek
Sluit dit zoekvak.

Battle: Scrub

Ik heb iets nieuws bedacht om iets te revieuwen. Ik ga 2 vergelijkbare producten met elkaar vergelijken. En kijken welke eigenlijk het beste is. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Deze keer ga ik 2 gezichts scrub’s met elkaar vergelijken. Namelijk Bourjois Radiance Boosting en Freeman Facial Creamy Scrub.


 

We beginnen met Bourjois Radiance Boosting.

Inhoud: 75 ml
Geur: Mandarijn
Prijs: € 6,39
Wat belooft het?: Een zachte en vernieuwende huid.

Freeman Facial Creamy Scrub

Inhoud:  150 ml
Geur: Abrikoos
Prijs: € 4,95
Wat belooft het?: Verwijderd de droge en ruwe plekken op je gezicht. En zorgt voor een glade egale huid.

Wat het eerste opvalt is dat de tube van Freeman het dubbele aan inhoud heeft en goedkoper is dan die van Bourjois. En dat voor het dubbele inhoud. Op het eerste gezicht wint Freeman dus. Allebij hebben een redelijk aantrekkelijke verpakking. Freeman een opvallende roze verpakking met een abrikoos erop. En Bourjois een Oranje achtige verpakking met daarop een mandarijn. De geur van allebei de producten is fruitig. Bourjois ruikt naar mandarijn (nouja poging tot) en Freeman naar abrikoos. Bijde producten zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Freeman hebben ze bij de Tuinen, Etos, V&D en Jumbo heb ik het ook gezien. Bourjois kun je kopen bij de dogisterijen.

Maar werkt het? Ik heb hier een duidelijke mening over. Zoals je op de foto’s kan zien heeft Freeman (links) veel meer ‘scrub deeltjes’ dan die van Bourjois (rechts). Als ik mijn gezicht wil scrubben voel ik nauwelijks wat van de Bourjois scrub, ik moet echt zoeken naar iets wat mijn gezicht kan scrubben. Maar Freeman heeft er juist veel en dat geeft voor mij een gevoel dat het wel werkt! Als ik klaar ben met scrubben voel ik met Bourjois geen enkel verschil alleen dat mijn huid verschrikkelijk is uitgedroogd en overal losse stukjes huid hangen. Iets wat een scrub juist moet oplossen en niet erger moet maken lijkt mij. Erg jammer van Bourjois! Freeman geeft mij gelukkig een hele zachte en egale huid zonder allemaal schilvertjes. En het ruikt ook nog eens heerlijk!Volgens mij is dus Freeman een echte winnaar! En ook lekker meegenomen dat het veel voor weinig is!

Ik raad jullie echt de Freeman gezichts scrub aan! En de scrub van Bourjois mag je echt in het schap laten staan.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Hihi, ik heb die van Bourjois maar vind hem niet echt veel doen.
    Als hij op is zal ik eens naar die van Freeman opzoek gaan. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *