Zoek
Sluit dit zoekvak.

Battle: OPI Wipe-Off vs. DA Wipe & Gone

 photo Nagellak-Remover-Wipes_zps3c484d8f.png

Ik vind het altijd leuk twee vergelijkbare producten tegenover elkaar te zetten, helemaal als er ook nog eens behoorlijk prijsverschil in zit. Zo heb ik deze twee producten al een tijdje in huis en vond ik het eens tijd worden ze met elkaar te vergelijken. Ik heb het over de handige OPI Wipe-Off doekjes en de DA Wipe & Gone pads. Beiden zijn ze makkelijk mee te nemen en beloven je nagellak weg te halen zonder zo een lompe fles remover en wattenschijfjes. Tijd voor een battle vinden jullie ook niet?

 photo Nagellak-Remover-Wipes2_zps5c6c4f63.png

OPI Wipe-Off! – € 9,95

We beginnen bij de OPI Wipe-Off doekjes die in een prachtige kartonnen verpakking zitten. Wel even iets groter dan het DA doosje waar de pads in verpakt zitten. Qua verpakking wint deze het natuurlijk meteen, het ziet er veel mooier uit. Maar laten we verder kijken dan alleen het uiterlijk.

 photo Nagellak-Remover-Wipes3_zps0438b369.png

Het is ideaal om mee te nemen claimt OPI, in de verpakking vind je 10 voorverpakte doekjes waarmee je je 10 nagels schoon kan maken. Dit kan bijvoorbeeld onderweg, op vakantie of gewoon thuis als je dit handig vind. Ik vind het een ideale oplossing. Ben je even niet thuis kun je toch gemakkelijk je nagellak verwijderen zonder een lompe fles mee te nemen en wattenschijfjes.

 photo Nagellak-Remover-Wipes12_zps0a581b9a.png

Ingrediënten.

 photo Nagellak-Remover-Wipes4_zps7cafb53a.png

De doekjes zitten allemaal mooi verpakt in losse zakjes die je bijvoorbeeld gemakkelijk in je tas kan stoppen.

 photo Nagellak-Remover-Wipes10_zps709fb11c.png

En in die verpakking zit dan een groot doekje waarmee je al je nagels kan ontdoen van nagellak!

 photo Nagellak-Remover-Wipes5_zpsd3021090.png

DA Wipe & Gone – € 1,59

Een iets andere naam maar het pincipe is precies hetzelfde als die van OPI. Een handig klein doosje met nagellak remover pads die je overal mee naar toe kan nemen. Deze zijn natuurlijk niet zo handig als die van OPI omdat ze niet per stuk verpakt zitten maar dat scheelt natuurlijk ook behoorlijk in de prijs.

 photo Nagellak-Remover-Wipes6_zps9cfdc3db.png

Deze pads zijn doordrenkt met nagellakremover en heeft een subtiele meloen geur die ik zelf heel erg lekker vind. OPI heeft een lavendel geur, het is dus maar net wat je prettig vind. Ook in deze pads zitten geen aceton.

 photo Nagellak-Remover-Wipes7_zps992e243c.png

De pads zitten verpakt in een klein plastic doosje waar je 25 stuks vind.

 photo Nagellak-Remover-Wipes8_zps323c1aa9.png

Ze zijn heel wat kleiner dan de OPI doekjes dus hiermee doe je ongeveer 3 nagels.

 photo Nagellak-Remover-Wipes9_zpse1436266.png

Laten we aan de test beginnen, dit is een gellak met twee lagen nagellak en een dikke laag topcoat, ben benieuwd wat de doekjes hier mee doen. Eerst even wat informatie op een rijtje:

OPI Wipe-Off!

Zonder aceton: Ja
Aantal stuks: 10
Aantal nagels: 10
Geur: Lavendel
Per stuk verpakt: Ja
Prijs: € 9,95

DA Wipe & Gone

Zonder aceton: Ja
Aantal stuks: 25
Aantal nagels: 3
Geur: Meloen
Per stuk verpakt: Nee
Prijs: € 1,59

Als je naar de ingredienten kijkt van beide producten komen deze vrijwel met elkaar overeen, ik denk niet dat ik veel verschil tussen beide ga merken.

 photo Nagellak-Remover-Wipes11_zpsae3563c6.png

En inderdaad, met het verwijderen merk ik helemaal geen verschil. De ene is een groot doekje en de andere een kleinere pad. Beiden vind ik perfect de nagellak verwijderen. De linker twee zijn gedaan met OPI en de rechter twee zijn gedaan met DA. Beiden maken ze het goed schoon en laten ze wel een vettig laagje achter. Als dit laagje is verdwenen laat DA een hele kleine witte waas achter terwijl OPI mijn nagels ongeveer compleet wit achterlaat, niet echt prettig! Daarna verzorg ik ze dus goed met een handcrème!

 photo Nagellak-Remover-Wipes1_zpsf3f05047.png

Qua verpakking wint OPI het van de DA, dat is toch echt wel een stuk handiger meenemen. En de geur is natuurlijk persoonlijk. Maar qua prijsverhouding is die van DA vele malen goedkoper en in verhouding krijg je er bij OPI niet veel meer voor terug. Daar komt ook nog bij dat OPI mijn nagels best wel uitdroogt. De conclusie is dus heel makkelijk, DA is een echte winnaar voor mij!

De DA Wipe & Gone pads zijn te koop voor € 1,59 bij de DA en de OPI Wipe-Off! zijn te koop voor € 9,95 bij de aangesloten OPI salons en parfumerieën. Welke kies jij?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Die remover pads heb ik vaker gehad. Dat vettige laagje blijft bij mij heel lang zitten. Na lang handen wassen krijg ik het er niet af en daardoor blijft er dus een laagje op mijn vingers waarmee ik allemaal tekst van make-up producten enzo eraf haal als je begrijpt wat ik bedoel. Ben benieuwd of dat bij deze ook zo is, want de verpakking ziet er al vernieuwd uit.

  2. Toch ben ik nog altijd verslaafd aan de potjes waar je je vinger in doopt, even ronddraait en klaar, nagellak er af. Ook nog altijd handig om mee te nemen. Pads en doekjes, tjah voor mij geen toevoeging, maar stiekem ben ik wel blij te zien dat de budgettopper zo goed uit de bus komt. xxx Lucinda

  3. Ik ben fan van nagellakremover pads! Ik heb er nu van het huismerk van de supermarkt hier en die werken prima. Ze ruiken ook aangenaam.

  4. Dit is heel handig voor op reis! Ik zag dat de HM ook van zulke pads had. Binnenkort op stedentrip dus dan ga ik wel even kijken welke ik koop :)

  5. Wat leuk, ik ga sowieso voor de DA vind die zelfs qua verpakking handiger, oke misschien niet om mee te nemen maar dat ga ik toch niet doen. Bovendien ook beter voor het milieu, ik word nooit zo blij van al die verpakkingen in verpakkingen. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *