Search
Close this search box.

Battle: OPI Who The Shrek Are You vs. Essence Lime Up!

Laatst liet ik jullie het lakje Who The Shrek Are You van OPI zien, waar ik veel reacties op kreeg dat hij misschien wel heel erg veel op Essence Lime Up! leek. Laat ik nou allebei de lakjes in mijn bezit hebben. Dus kan ik het voor jullie gaan uitzoeken of ze echt een dupe van elkaar zijn. Ik had er eigenlijk niet aan gedacht, maar het resultaat verbaasde me, want in de potjes lijkt het niet echt een dupe.

In het potje is de lak van Essence veel meer geliger dan de lak van OPI, het ziet er dus niet echt heel erg uit als een dupe. Maar op de nagels toch zeker wel! Nou oké, om eerlijk te zijn is die van OPI iets donkerder dan die van Essence, maar het verschil is echt minimaal!

Ik vind OPI fijner lakken maar de lak van Essence dekt beter dan die van OPI. Alleen dat merk je alleen als je een laagje op brengt, na 2 lagen zie je er al niks meer van. Oordeel zelf, vinden jullie het een dupe of niet? Ik vind het zeker wel, en deze is zeker een stukje goedkoper en misschien nog belangrijker Essence is nog gewoon te koop, die van OPI niet meer omdat het een LE was.

Trouwens, als ik zo terug kijk vind ik mijn nagels echt té lang. Blij dat ik ze van de week afgeknipt heb.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

  1. Ik vind de kleur vreselijk haha, maar het is een goede dupe. En goede zet dat je je nagels hebt afgeknipt naar mijn idee :) Vind dit ook echt te lang.

    Wel fijn dat ze zo sterk blijven zeg :shock:

  2. Vind die van Essence qua kleur mooier, maar die potjes van O.P.I. zijn echt zo mooi! Alleen is dit niet een kleur die ik vaak zal dragen dus die van Essence is wat handiger dan om te kopen!

  3. Ohhhh ik hou van dupes! En de OPI versie heb ik alleen maar in ’t mini, dus ik denk dat ik die van Essence er toch nog even bij ga kopen <3

  4. Leuk zeg, dit is zeker een dupe! Die wil ik ook wel, die van Essence. En goed dat je je nagels hebt geknipt, het lijkt mij ook zo vreselijk onhandig typen en smsen enzo..

  5. Idd een echte dupe, een heel leuk kleurtje trouwens, had ‘m nooit echt bekeken maar ik zie ‘m wel zitten voor zo in de vakantie :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *