Battle: Glans Serum

Vandaag eindelijk weer een battle, de vorige was alweer een hele tijd geleden. Vandaag gaan de Calmare Sunshine Care en de Guhl Pure Glans met elkaar strijden. Twee producten die je haar een prachtige glans boost moeten geven, maar doen ze dit ook en welke is de beste? Je ziet het als je verder leest!

We beginnen met de Guhl Pure Glans. Een handig pompflesje met 50 ml er in. Guhl beloofd springerig en pluizig haar glad te maken, je haar glad te maken en een prachtige glans achter te laten. Klinkt goed, niet waar? Maar of hij dit ook echt doet.. Ik vind het deels. Hij maakt mijn haar niet heel erg pluizig en springerig en ook maakt hij maar haar glad, maar naar die glans moet ik best wel zoeken om eerlijk te zijn, wat ik best wel jammer vind waar daar is dit product eigenlijk voor, want het product heet niet voor niets Pure Glans. Erg jammer! En met een prijs van € 6,95 had je beter iets anders kunnen kopen denk ik. Wel kan je dit product makkelijk overal krijgen. De Guhl heeft een soort gel substantie, dat kan je verder in het artikel zien, het is het linkse bolletje op de foto.

En dan de Calmare Sunshine Care. Ik denk niet dat veel van jullie dit merk kennen, maar het is een kappersmerk wat je alleen maar bij de kapper kan kopen. Dus dat is al het eerste minpuntje aan dit product, namelijk de verkrijgbaarheid. Het product beloofd om het haar te beschermen en het te laten glanzen en het zijdezacht maakt. En dit maakt hij echt waar! Mijn haar voelt heerlijk zacht, pluist absoluut niet (dit geeft hij niet aan op de verpakking maar hij doet het dus blijkbaar wel) In de verpakking zit maar 30 ml dus een stuk minder dan die van Guhl en hij is ook een stuk duurder omdat het een kappersmerk is. Ik weet niet precies de prijs meer maar op webshops ligt de prijs rond de € 13,-. Wat een behoorlijk bedrag is voor een flesje van 30 ml. De Calmare is echt een soort olie het is heel erg vloeibaar.

Rechts Guhl, Links Calmare

Maar welke is nou het beste? Ik kies zeker voor Calmare. Ik heb aan de ene kant van mijn haar Calmare gedaan en de andere kant Guhl en het resultaat zie je meteen! Calmare is mooi glanzend super zacht en pluist haast niet. Terwijl die van Guhl mijn haar wel minder pluizend maakt maar niet zo glad als Calmare. Ook zie je duidelijk dat mijn haar glanst en bij Guhl wat minder. Ik ben heel erg blij met mijn Calmare Sunshine en het is echt een aanrader, alleen wel moeilijk te krijgen en behoorlijk duur, dat moet je er dan wel voor over hebben.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Tatjana
  23 januari 2011 at 11:43

  De Calmare klinkt ook erg fijn! :)

 • Reply
  Charlotte
  23 januari 2011 at 17:04

  Mijn zusje heeft die calmare gehad omdat ze ongelofelijk pluizig en moeilijk doorkambaar haar had – echt wonderspul! Heb er af en toe ook gebruik van gemaakt, mjamjamjam wat ruikt dat spul lekker! En je haar wordt er zooooooo zacht van ^_^

 • Reply
  Silva
  23 januari 2011 at 21:24

  Klinkt echt geweldig, die van Calmare!

 • Laat een reactie achter