Search
Close this search box.

Battle: Chanel Paradoxal vs. Essence Love, Peace And Purple

Veel van jullie vroegen het af en ik eigenlijk ook, is Essence Love, Peace and Purple een exacte dupe van Paradoxal? Ik had zelf het Essence lakje niet gekocht omdat ik hem erg veel op Paradoxal vond lijken, die ik zelf al had. Maar een vriendinnetje van mij had hem wel gekocht dus ik heb die eventjes geleend om te kijken of het nou echt een dupe is van Paradoxal. Zijn jullie net zo benieuwd als mij? Kijk dan snel eventjes verder!

Als eerst een paar gegevens:
Chanel Paradoxal: 13 ml en kost € 22,00
Essence Love Peace and Purple: 7 ml en kost € 1,49

Met andere woorden, voor dat geld van Chanel had je heel wat nagellak potjes kunnen kopen en nu al helemaal omdat alle nagellak ook nog eens 1 + 1 gratis is.

Maar nu het echte werk, is het een dupe van Chanel Paradoxal? Als eerst wil me eventjes verontschuldigen voor mijn lak kunsten, ik was net wakker en wou toch eventjes aan de site werken en had enorm last van een dibberhand. En ik heb examens dus veel tijd om het helemaal perfect te doen heb ik niet, maar wil wel graag voor jullie artikels klaar hebben staan.

De bovenste foto is gemaakt zonder zonlicht, hier valt het niet zoveel op alleen dat de kleur hetzelfde is.

Maar dan nu de echte bewijzende foto’s. Ik heb er maar eventjes een C van Chanel bijgezet en een E van Essnce. Zoals je kan zien helemaal geen verschil. Klein baal momentje voor mij maar misschien een groot geluk voor jullie als jullie een goedkopere versie van Paradoxal zou willen hebben, dan kan dat nu!

Nog eventjes een close-up, en echt ik zie het verschil niet.

En wat vinden jullie van deze dupe? Gaan jullie hem aanschaffen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. Ik zag het verschil ook echt niet! Zelfs na goed kijken zie ik het nog niet! ;) Verder ben ik eigenlijk wel benieuwd welke nu fijner lakt en minder snel chipt? ;)

 2. Catrice heeft ook een dupe, maar kan hem nu niet vinden! Echt jammer, maarja. Vind het ook meer een kleur voor in de herfst en winter, niet voor in de lente. Ietsje te donker, maar wel heel mooi! :D

 3. Wooohoooo daar is gewoon echt géén verschil in te vinden. Daarom ben ik ook niet zo’n fan van de hele dure lakjes, overal is wel een dupe van te vinden.

 4. Wauw, je ziet inderdaad geen verschil! Alhoewel ik de lakjes van Chanel er wel veel mooier uit vind zien is dit wel een goede dupe. :) Misschien dat ik hem toch nog koop. :) Had hem al in mijn handen maar zat enorm te twijfelen, haha.
  x

 5. wauw mooie nagels! en echt de perfecte dupe, maar het hebben van een Chanel lakje is toch leuker dan van Essence. :oops:

  1. Chanel heeft jammer genoeg niet een geweldige kwaliteit. Maar ik heb nooit last van chippen welke nagellak ik ook draag dus ik heb echt geen idee.

 6. nou arank ik ben toch echt wel blij dat ik de essence heb gekocht en niet die van chanel:P scheelt me toch ongeveer 20 euro!

 7. WOW! Ik dacht het al!! Maar je ziet écht totaal geen verschil! Heb hem 2 weken geleden gekocht (die van essence) :mrgreen:

 8. haha ik was hier echt benieuwd naar, toen je vertelde bij je schoplog dat deze zo op elkaar leken.
  Maar ze lijken wel echt heel erg veel op elkaar zeg! Ik zie geen verschil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *