Zoek
Sluit dit zoekvak.

Battle: Chanel en Catrice

Toen ik van de week bij de Kruidvat een nagellakjes kocht had ik gewoon wat in mijn mandje gedaan wat me wel een leuke kleur leek. Eenmaal thuis gekomen zag ik dat ik bijna een exacte dupe van Chanel Mistral had gekocht, niet echt handig dus. Maar wel leuk om te vergelijken voor mijn site. Welke vind ik nou fijner en is het een exacte dupe? Wil je daar antwoord op lees dan snel verder!

Het lakje van Catrice heet Miss Piggy Reloaded. Het is een mooie roze nagellak met roze en blauwe glitter deeltjes erin. De lak kost € 2,49 en lakt erg fijn. Gewoon wat we gewend zijn van Catrice en dekt met 2 laagjes helemaal. Het flesje heeft trouwens een inhoud van 10 ml.

En dan hebben we Chanel Mistral een prachtige LE nagellak uit de vorige zomer collectie van Chanel, ik heb er toen € 22,00 voor betaald, wat een enorme klap geld is vergeleken met die van Catrice. Deze lak dekt ook in 2 lagen en heeft een fijne lak structuur alleen wel een dun kwastje, daar moet je mee overweg kunnen. Deze lak heeft 13 ml inhoud.

Als eerst de kleur, zoals je ziet is die van Catrice nét iets donkerder dan die van Chanel. Maar als je ze niet naast elkaar houdt ziet niemand het verschil denk ik.

En dan de glitters, ik heb ze helaas niet duidelijk op de foto kunnen krijgen maar ik vind dat de glitters er bij de Catrice nagellak iets beter uitkomen dan die van Chanel maar dat is persoonlijk en misschien ook wel toeval, want het verschil is echt minimaal.

De conclusie die ik hieruit kan trekken is dat het dus echt een dupe is van Chanel Mistral. Ik vond dit altijd een prachtige kleur en had hem daarom ook gekocht. Hij was wel LE en heb je altijd zoiets gehad van die moet ik hebben en vond hem altijd veelste duur dan kan je nu Catrice Miss Piggy Reloaded kopen, ik vind hem eerlijk gezegd nog fijner en een stuk goedkoper!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

 1. Leuk dat je ‘m vergeleken hebt^^ Zie idd echt geen verschil zo!
  Moet wel rot zijn, heb je zoiets duurs gekocht… komt er een goedkope variant van haha. Wel tof dat je eerlijk toegeeft dat je die van Catrice fijner vindt:)

 2. Op de eerste foto dacht ik ‘huh, die lijken toch helemaal niet op elkaar?’, maar na je swatches ben ik overtuigd, echt een dupe ja!

 3. Ik zie echt totaal geen verschil ;)
  Wel jammer dat je zoveel geld hebt uitgegeven aan die van Chanel maar wel een hele mooie kleur !

 4. Ik zie ook echt geen verschil nee! En het verschil dat er misschien mag zijn in kwaliteit of iets dergelijks, wordt weer driedubbel goedgemaakt door de prijs/kwaliteit verhouding dan!

 5. Ik dacht al dat toen ik Miss Piggy Reloaded kocht ik hem herkende, die lichte glitters erin. Maar nu ik jouw post zie verklaard dat alles.
  Chanel nagellak, nooit aan beginnen, heb ik geleerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *