Battle: Chanel en Catrice

Toen ik van de week bij de Kruidvat een nagellakjes kocht had ik gewoon wat in mijn mandje gedaan wat me wel een leuke kleur leek. Eenmaal thuis gekomen zag ik dat ik bijna een exacte dupe van Chanel Mistral had gekocht, niet echt handig dus. Maar wel leuk om te vergelijken voor mijn site. Welke vind ik nou fijner en is het een exacte dupe? Wil je daar antwoord op lees dan snel verder!

Het lakje van Catrice heet Miss Piggy Reloaded. Het is een mooie roze nagellak met roze en blauwe glitter deeltjes erin. De lak kost € 2,49 en lakt erg fijn. Gewoon wat we gewend zijn van Catrice en dekt met 2 laagjes helemaal. Het flesje heeft trouwens een inhoud van 10 ml.

En dan hebben we Chanel Mistral een prachtige LE nagellak uit de vorige zomer collectie van Chanel, ik heb er toen € 22,00 voor betaald, wat een enorme klap geld is vergeleken met die van Catrice. Deze lak dekt ook in 2 lagen en heeft een fijne lak structuur alleen wel een dun kwastje, daar moet je mee overweg kunnen. Deze lak heeft 13 ml inhoud.

Als eerst de kleur, zoals je ziet is die van Catrice nét iets donkerder dan die van Chanel. Maar als je ze niet naast elkaar houdt ziet niemand het verschil denk ik.

En dan de glitters, ik heb ze helaas niet duidelijk op de foto kunnen krijgen maar ik vind dat de glitters er bij de Catrice nagellak iets beter uitkomen dan die van Chanel maar dat is persoonlijk en misschien ook wel toeval, want het verschil is echt minimaal.

De conclusie die ik hieruit kan trekken is dat het dus echt een dupe is van Chanel Mistral. Ik vond dit altijd een prachtige kleur en had hem daarom ook gekocht. Hij was wel LE en heb je altijd zoiets gehad van die moet ik hebben en vond hem altijd veelste duur dan kan je nu Catrice Miss Piggy Reloaded kopen, ik vind hem eerlijk gezegd nog fijner en een stuk goedkoper!

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  maccia
  2 mei 2011 at 09:02

  ik zie het verschil niet echt, goede dupe :)

 • Reply
  Jeanine
  2 mei 2011 at 09:44

  Ik zie ook geen verschil, nou ja misschien ene heel klein beetje. ;-)

 • Reply
  Esmay
  2 mei 2011 at 10:11

  Ik zie niet echt verschil!
  Goede dupe gevonden dus :D

 • Reply
  Mariska
  2 mei 2011 at 10:21

  Vind het een hele mooie kleur maar ik zie geen verschil! Ja in het bedrag :p

 • Reply
  Pauline
  2 mei 2011 at 12:28

  Leuk dat je ‘m vergeleken hebt^^ Zie idd echt geen verschil zo!
  Moet wel rot zijn, heb je zoiets duurs gekocht… komt er een goedkope variant van haha. Wel tof dat je eerlijk toegeeft dat je die van Catrice fijner vindt:)

 • Reply
  Miss MATC
  2 mei 2011 at 15:01

  Zo’n mooi roos lakje :shock:

 • Reply
  Silva
  2 mei 2011 at 15:58

  Het ziet er erg leuk uit allebei, zelf zou ik ook eerder voor de Catrice gaan.

 • Reply
  Rowan
  2 mei 2011 at 18:05

  Op de eerste foto dacht ik ‘huh, die lijken toch helemaal niet op elkaar?’, maar na je swatches ben ik overtuigd, echt een dupe ja!

 • Reply
  nail fever
  2 mei 2011 at 19:27

  Ik zie ook niet echt verschil! Ontzettend mooi kleurtje dat rose.

 • Reply
  silke
  2 mei 2011 at 19:33

  Ik zie echt totaal geen verschil ;)
  Wel jammer dat je zoveel geld hebt uitgegeven aan die van Chanel maar wel een hele mooie kleur !

 • Reply
  Saskia
  2 mei 2011 at 19:34

  Ik zie ook echt geen verschil nee! En het verschil dat er misschien mag zijn in kwaliteit of iets dergelijks, wordt weer driedubbel goedgemaakt door de prijs/kwaliteit verhouding dan!

 • Reply
  roos
  2 mei 2011 at 19:50

  Echt een goede dupe, ik zie bijna geen verschil.
  Ik denk dat ik deze van Catrice binnenkort ook maar eens ga kopen.

 • Reply
  Sharon
  2 mei 2011 at 20:22

  Hele goede dupe!

 • Reply
  Nagellakverkoop
  2 mei 2011 at 21:43

  Wow je ziet haast geen verschil!
  Ik heb Mistral ook en ik vind het echt een geweldig kleurtje!

 • Reply
  Melissa
  3 mei 2011 at 16:40

  Is inderdaad precies hetzelfde!
  Als je het niet weet zie je het gewoon niet! :shock:

 • Reply
  Jennifer
  4 mei 2011 at 11:46

  Ik dacht al dat toen ik Miss Piggy Reloaded kocht ik hem herkende, die lichte glitters erin. Maar nu ik jouw post zie verklaard dat alles.
  Chanel nagellak, nooit aan beginnen, heb ik geleerd.

 • Laat een reactie achter