Zoek
Sluit dit zoekvak.

Batiste XXL Volume Droogshampoo

 photo XXL_zps67934faa.png

Droogshampoo kennen we nu allemaal wel, maar je kan er tegenwoordig steeds meer en ze krijgen steeds meer varianten. Laatst liet ik jullie de nieuwe Batiste droogshampoo’s zien speciaal voor donker haar, maar ze hebben weer een nieuwe variant, voor heel veel volume! Ik testte dit maar wat graag uit met mijn snel vet wordend haar zonder volume.

 photo XXL1_zpsc4891368.png

Turn Up The Volume, dat is wat Batiste over deze droogshampoo zegt. Het maakt dus niet alleen je haar weer vet vrij en fris maar zorgt ook nog eens voor een flinke dosis volume waar je zeker niet omheen kan. Batiste geeft volume en versteviging aan saai en futloos haar zonder je haren daarmee te verzwaren.

 photo XXL3_zps686cbea3.png

Met deze droogshampoo heb je heel gemakkelijk volume in je haar en je hoeft er niet eens vette lokken voor te hebben. Binnen een paar seconden heb jij groot en poofy haar. Aanbrengen is echt appeltje eitje.

 photo XXL4_zpse64021d9.png

Spray tussen de haren door op een afstand van 30 cm en masseer het daarna goed in. Wat je daarna overhoud is heel veel volume en lekker vet vrij haar! Laten we naar de voor en na foto’s kijken.

 photo XXL5_zps48211c8d.png

Zie hier mijn vette lokken, dit is van één dag, tsja mijn haar wordt nou eenmaal heel erg snel vet… Maar gelukkig is er droogshampoo uitgevonden!

 photo XXL6_zpsc0b5bede.png

Even sprayen en inmasseren en mijn haar ziet er weer fris uit, alsof het net gewassen is. Wel jammer vind ik dat het weer een witte poeder is dat je in je haar sprayt zodat het toch wel een klein beetje een witte waas achterlaat. Maar als je voldoende afstand houdt en het goed inwrijft zie je er niks meer van terug.

 photo XXL7_zpsc15ab7df.png

Mijn haar is erg stug geworden waardoor ik veel volume in mijn haar kan creëren. Je haar is stug maar niet zo stug dat je je vingers niet meer door je haar heen kan halen. Het is niet het fijnste gevoel qua haarstructuur, maar als je veel volume in je haar wilt hebben leert de ervaring dat het gewoon zo stug moet zijn wil je dat effect bereiken.

 photo XXL2_zps7886773d.png

Ik vind deze Batiste XXL Volume Droogshampoo echt ideaal voor een feestje. Even snel je haren opfrissen en veel volume creëren waar je meteen ook een tof kapsel mee kan maken. Door de stugheid van je haar zal een updo ook veel langer blijven zitten. De droogshampoo is te koop bij onder andere Kruidvat voor de adviesprijs van € 5,58 per fles.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Ik ben gek op de droogshampoo’s van Batise! Ik heb net als jij last van haar dat snel vet word, dus gebruik het vaak! Ik ben benieuwd naar deze nieuwe variant! :-)

  2. Ik ben fan van Batiste droogshampoo’s maar ik heb tot nu toe enkel de gewone varianten geprobeerd. Mijn favoriet is de Blush droogshampoo. Deze ziet er wel fijn uit, zoals je zei voor een avondje uit.

  3. ik heb deze ook, maar vind het niet zo leuk omdat het mijn haar stug maakt. Als ik droogshampoo gebruik maak ik mijn haar meestal toch nog vast in een staart en door het stug gevoel vind ik dat niet zo fijn. Deze is ideaal als je je haar los draagt nadien. De andere droogshampoo’s gebruik ik met heel veel plezier !

  4. Ah jouw haar wordt wel heel snel vet zeg, wow! Ik zou het als ik jou was echt proberen wat af te bouwen, wel zo handig. Maar droogshampoo’s zijn dan echt ideaal, ik wil er ook nog steeds eentje!

  5. De droogshampoos van Batiste zijn echt toppertjes :-) Deze variant lijkt me fijn, maar jammer van de lichtelijke witte waas. Ik gebruik de variant voor bruin haar. Het enige nadeel is dat die maar liefst één euro duurder is dan de andere varianten. En, ik vind Batiste al niet heel goedkoop :-(

  6. Ik heb deze ook en ik vind hem erg fijn. Ik gebruik hem soms als haarspray zodat ik wel volume krijg maar het niet meteen zo vettig wordt. Alleen jammer dat je heel snel zo’n witte waas krijgt.

  7. Ik ben nog geen fan van droogshampoo. Maar misschien is dit wel te tijd om te blijven proberen. Deze klinkt namelijk erg fijn. Alleen jammer inderdaad van de witte waas.. Misschien verholpen met een beetje haarlak na de tijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *