Search
Close this search box.

Batiste Dry Shampoo

 photo Batiste_zps4d64f030.png

Droogshampoo is voor mij echt een uitkomst! Ik heb echt ontzettend snel vet haar en vind het dan zonde om daar eventjes voor onder de douche te springen als ik bijvoorbeeld een afspraak heb. Of ik ’s ochtends ga sporten en vette lokken heb maar na het sporten wil douchen is droogshampoo echt ideaal! Maar wat dacht je van het komende festival seizoen, dan heb je ook geen tijd om je haar te wassen. Deze droogshampoo’s maken je lokken helemaal vet vrij zonder een douche!

 photo Batiste2_zps48b23900.png

Het merk Batiste kende ik al een hele tijd, het was ook het eerste droogshampoo merk dat ik kende. Het werd bij de Kruidvat verkocht maar daar moest je er wel naar zoeken. Ze stonden altijd helemaal onderaan het schap en vaak ook nog eens in een hoekje verstopt. Maar waarom? Ik vind Batiste echt de beste droogshampoo die er is. En nu hebben ze hun verpakkingen vernieuwd en er ook nog eens een heerlijk geur aan toegevoegd. Ze zijn er in drie verschillende designs met verschillende geurtjes! Maar helaas zijn ze wel limited edition.

Ze zijn er in drie geuren:

Urban Edge: deze ruikt naar appel, wilde bessen, druiven, jasmijn, lelie, iris, musk, kokos, sandelhout en ceder.
Go Wild: deze ruikt heel stoer naar kokos, musk, vanille en hout
Pop your Cherry: hoe kan het ook anders,deze ruikt naar heerlijk kersen

 photo Batiste3_zpsbc5b0197.png

Droogshampoo, hoe gebruik je dat eigenlijk? het is echt ontzettend makkelijk. Zoek je vette lok op en spray daar wat droogshampoo op. Let wel op dat je het vanaf een goede afstand doet, ongeveer 30 centimeter, anders gaat het niet goed. Je masseert het eventjes in en daarna heb je weer schone en vet vrije lokken!

 photo Batiste4_zps0b11e042.png

De Batiste droogshampoo verpakkingen hebben een ontzettend handige sprayverpakking!

 photo Batiste5_zps4ac04e03.png

De haren rondom mijn oren zijn altijd heel snel vet, waarom weet ik niet maar misschien komt het omdat ik daar vaak aan zit om mijn haar achter mijn oren te doen. Niet echt charmant die slierten.

 photo Batiste6_zps582dd6a9.png

Even spuiten, alleen toen schrok ik wel! Met Andrélon heb ik de ervaring dat het ook wit blijft…

 photo Batiste7_zps8fefd6ca.png

Maar gelukkig was na het inwrijven er helemaal niks meer van over en heerlijke zachte en schone lokken. Ik vind deze zoveel beter dan de droogshampoo van Andrélon want hij gaat ontzettend stroef en vies aanvoelen en deze totaal niet, ruikt lekker en laat mijn haar schoon achter!

 photo Batiste1_zpsf98c94aa.png

De Batiste limited edition flessen zijn te koop voor € 4,57 bij de Kruidvat filialen. Natuurlijk kan je daarna voor de normale verpakkingen gaan.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

40 reacties

 1. Ja ik kende ze al! Ik ben er okk erg positief over. :-D Ik heb vooral bij mn scheiding snel vette lokken, bah! Dit is suppppper

 2. Klinkt goed! Ik heb nog geen ervaring met droogshampoo, maar ik wil het zeker een keer proberen! Zeker deze limited edition flacons zien er erg leuk uit!

 3. Oeh, normaal vindik Alleen de original lekker, maar die eerste ziet er tof uit! En die cherry lijkt op een nail art patroon!

 4. Wat een superleuke verpakkingen en lekker geuren lijkt me! Hij doet z’n werk ook prima volgens mij, nice!
  Ik zou alleen misschien het stukje ‘Maar wat dacht je van het komende festival seizoen, dan heb je ook geen tijd om je haar te wassen. Deze droogshampoo’s maken je lokken helemaal vet vrij zonder een douche!’ iets aanpassen of aanvullen, het lijkt nu namelijk net of de droogshampoo’s een wasbeurt vervangen en je haar ook echt schoonmaken. Dit is volgens mij niet het geval.

 5. Bij mij ging de witte waas er niet meer uit. Moest mijn haar dan toch wassen. Niet echt tijdbesparend moet ik zeggen :) Fijn dat de droogshampoo voor jou wel goed werkt.

 6. Ik vind de droogshampoos van Batiste de beste :-) Ik heb al allerlei merken gebruikt, maar deze blijf ik steeds opnieuw kopen. Ik gebruik er eentje voor (donker)bruine haren. Deze is niet wit zodra je ‘m in je haren spuit, maar bruin. Je hoeft dan ook niet bang te zijn voor een witte waas. Het enige nadeel is dat deze maar liefst een euro duurder is dan de andere droogshampoos van Batiste :-(

   1. Ja die zijn er zeker, je hebt voor lichtbruin haar en voor donker haar. Ik heb ze beide gebruikt, en ze laten minder een witte waas achter. Die zijn idd duurder, maar werken (voor mij) wel beter.

 7. Ik gebruik altijd die van Schwarzkopff. Die is goedkoper (€3.29 dacht ik) en werkt ook echt goed! (: Ik heb nog een mini staan van Batiste en ze werken inderdaad fijn (:

 8. Ik ben ook altijd enthousiast over de Batiste droogshampoo’s. Ik ben heel erg benieuwd naar die met kersengeur!

 9. Voor onze blondines zijn er niet veel droogshampoos die geen grijze waas achter laten. Daarom is deze echt fijn!

 10. Ook mijn ervaring is dat deze veel beter werkt dan die van Andrelon: daarvan krijg ik aan het eind van de dag echt jeuk op mijn hoofd, omdat ik het gevoel heb dat er een poederlaag zit (en dat is dan ook zo). Die van batiste is veel beter de doseren en te verspreiden, laat geen laag en geen witte waas achter. Superspul!

 11. Ik ken droog shampoo helemaal niet, maar dit is zeker ideaal voor mijn vette lokken. De verpakkingen zien er goed uit! Binnenkort maar eens een kijkje nemen in de Kruidvat en op zoek gaan naar deze producten :)

 12. Klinkt goed en het verschil is duidelijk zichtbaar. Ik hebnog nooit droogshampoo gebruikt, heb van mezelf nogal droog haar. Toch wil ik die voor bruin haar een keer gaan proberen en kijken wat het voor me doet.

 13. wat een mooie verpakkingen! ik geloof dat ze het in België niet verkopen in Kruidvat, weet jij dat misschien? ik ben ze alleszins nog nooit tegengekomen en baal er wel een beetje van :(

  1. Kruidvat verkoop Batiste in België hoor.
   Dat staat echt op de onderste rij en meestal in een hoekje.
   Of ze deze LE gaan hebben, weet ik niet.

 14. ik heb zelf de andrelon droogshampoo. Ik doe het vaak s avonds voor t slapen in mn haar en s ochtends is dan van die witte waas niks meer over. Maar ik ben nu ook wel nieuwsgierig naar deze. toch eens proberen binnenkort

 15. Deze handige verpakkingen lijken mij erg fijn om mee te nemen in je tas als je bijvoorbeeld van huis bent. Ik had tot nu toe een flinke grote fles in mijn tas haha, geen pretje

 16. Nog nooit gezien bij Kruidvat! Ik ga ze ook zeker proberen, want die droogshampoo van Andrelon vind ik heel apart ruiken…. Ik gebruik het alleen niet vaak, want ik heb niet snel vet haar, maar altijd handig om in huis te hebben als je het wel een keertje hebt!

 17. Vind ze erg fijn! Alleen gebruik ik wel die voor bruin haar, om dat witte te voorkomen! Alhoewel ik niet weet of ze die ook in kleine verpakking hebben

 18. Heerlijke geurtjes! Droogshampoo is altijd erg handig. heb dit merk nog niet geprobeerd, ookal is het misschien wel het meest bekend merk. Ga ik snel een keertje doen!

 19. Die van Batiste heb ik zelf nog niet geprobeert maar ik vind het wel fijn dat deze in verschillende geurtjes komt want meestal vind ik droogshampoo niet zo erg aangenaam in geur. Droogshampoo is mijn redder in nood en heb dan ook altijd een fles in huis!

 20. Leuk artikel! Ik gebruik al heel lang de orginele. In plaats van het in te masseren laat ik het altijd 5 minuutjes inwerken. vervolgens schud ik het er zachtjes uit met een handdoek!

 21. As an illustration agency we are always seeking to bring to you the best in illustration artists and their unique take on the
  world around them. 12 weeks after hatching, the
  young parrots leave the nest. The ability to talk in many respects depends on the parrot breed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *