Search
Close this search box.

Batiste Droogshampoo voor donker haar

 photo Droog3_zps6787ee1f.png

Droogshampoo is echt ontzettend handig, ik gebruik het dan ook regelmatig. Maar ik kan me voorstellen dat je als brunette of zwartharige er niet erg blij mee bent. Want droogshampoo is eigenlijk altijd een witte poeder wat je daarna moet uitkammen en daarna heb je weer schone lokken. Alleen bij donkerharigen kan er nog wel eens een witte waas overblijven, maar dat is vanaf nu verleden tijd!

 photo Droog4_zps129358d2.png

Ik was elke dag mijn haren, straks zul je zien waarom. Mijn haar is ontzettend snel vet en soms red ik de avond niet eens schoon, dan wil er nog wel eens een droogshampoo overheen gaan. Omdat mijn eigen haarkleur donkerblond is vind ik ook wel eens een lichte waas terug, daarom is deze droogshampoo met een kleurtje ideaal! Ze zijn er in twee varianten: medium & brunette en drak & brunette (ook geschikt voor zwartharigen). De een is wat donkerder van kleur dan de andere.

 photo Droog5_zps653ee763.png

Een droogshampoo is dus ontzettend handig voor tussen de wasbeurten door om je haar eventjes op te frissen, of als je gewoon geen tijd of zin hebt om je haren goed te wassen. Ook kun je het gebruiken om wat meer volume aan je haar te geven, dat het er dan schoner uitziet is een mooie bijkomstigheid.

 photo Droog6_zpsed459111.png

Hoe gebruik je de droogshampoo? Schud de bus eerst goed en houd het 30 centimeter van je hoofd af en spray dan wat droogshampoo op de plekken op het haar die je schoner wilt hebben. Masseer het dan goed uit of gebruik een borstel. Persoonlijk vind ik het fijner om je handen gewoon te gebruiken. Na het inmasseren heb je prachtige schone lokken die ook nog eens lekker ruiken, want de producten van Batiste hebben ook nog eens een erg prettige geur vind ik zelf.

 photo Droog7_zpsa6c30332.png

Zoals je aan het spuitmondje kan zien zit er inderdaad een kleurtje aan de droogshampoo. Door het inmasseren van de droogshampoo in het haar kunnen je vingers daardoor ook een bruine kleur krijgen maar hier had ik zelf geen last van. Heb je dit wel kun je het heel makkelijk weer verwijderen door je handen eventjes te wassen!

 photo Droog_zps25f71dc3.png

Zo ziet mijn haar er na 1 dag uit, gewoon vette slierten, bah! Daarom ga ik elke dag onder de douche – maar ik heb vandaag daar eventjes geen tijd voor -! Tijd voor een opfrisbeurt met Batiste!

 photo Droog1_zps62f28f09.png

Ik gebruik de droogshampoo voor lichtbruin haar, zoals je ziet heeft hij toch wel iets een witte waas, maar lang niet zo erg als de normale varianten. Ben benieuwd hoe het uit gaat pakken. Ik ben altijd al heel erg enthousiast over de droogshampoo’s van Batiste, dus ik denk dat het wel goed gaat komen!

 photo Droog2_zpsa8578186.png

En ja hoor, een prachtig schone haaraanzet zonder vette slierten ertussen. Ook heb ik totaal geen last van een wittige waas die je nog ziet. Mijn haar blijft zo de rest van de dag zitten zonder dat het weer vet wordt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je halverwege de dag ineens weer last hebt van vet haar. De stugheid van het haar vind ik trouwens ook heel erg meevallen. Ik heb wel eens een droogshampoo gehad dat mijn haar zo stug maakte dat je er nauwelijks met je vingers nog doorheen kon, maar dat is hier gelukkig niet het geval.

 photo Droog8_zps068ed3d3.png

De Batiste droogshampoo’s voor donkerharigen zijn wat mij betreft een schot in de roos, ik kan ze zeker aan je aanraden! Een bus van 200 ml – waar je echt een hele tijd mee doet – kost € 5,58 en het is onder andere te koop bij de Kruidvat, Trekpleister en DA drogisterijen.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Ik ben ook een brunette en ik heb ook zo’n extreem vet haar ( net zoals je zegt: soms red ik de avond nog niet ), ik ben tot nu toe heel tevreden met de andrelon droogshampoo, maar deze is zeker het proberen waard, want het lijkt inderdaad net alsof je geen droogshampoo gebruikt hebt!

  2. Ik gebruik deze ‘bruine’ variant ook altijd, ik vind alleen dat hij echt niet lekker ruikt! Dat vind ik super jammer, want hij doet z’n werk wel heel goed.

  3. Ik had idd ook last van een witte waas en stond soms echt minuten lang mijn hoofd te masseren haha, maar deze krijgen zeker weten een plekje in mijn kast!

  4. ik vind de Original versie van batiste geweldig! ik vind het echt een heel erg fijn product. ik ben blond dus die witte waas maakt bi mij haar zelf niets uit want dat zie je toch niet :P

  5. Super handig! Ik gebruik altijd de XXL volume van Batiste dus ben bang dat de bruine variant minder volume geeft. Voor de witte waas op mijn donkere haar zou dit wel stukke beter zijn inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *