Batiste Droogshampoo Limited Editions

 photo Batiste Droogshampoo_zpsfimc9jo1.png

Speciaal voor de zomer heeft Batiste twee nieuwe droogshampoo’s op de markt gebracht. Oriental en Floral Essences, twee zomerse varianten die niet kunnen ontbreken in de koffer op vakantie of in je kast thuis. Vorig jaar vergat ik mijn droogshampoo mee op vakantie te nemen en nergens in het buitenland kende ze droogshampoo. Deze twee zomerse varianten gaan dus mee op vakantie volgende week en ik breng jullie alvast in de zomerse sferen.

 photo Batiste Droogshampoo2_zpsoiykcupj.png

Ik hou van schoon haar, daarom was ik elke dag mijn haar. Als ik iets vies vind zijn het vette sliertjes of pluisjes en stukjes in mijn haar. Het mag dan slecht zijn voor mijn haar, maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt zo over straat te gaan met vettig of vies haar. Maar soms heb ik geen tijd of zin om mijn haar te wassen, bijvoorbeeld op vakantie of als ik ’s ochtends heel vroeg moet werken. Dan is droogshampoo echt een uitkomst, maar dat hadden jullie inmiddels vast al begrepen.

 photo Batiste Droogshampoo1_zps7ntgygrw.png

Als het om droogshampoo gaat staat Batiste vrij hoog in mijn favorieten rijtje. Ze werken goed, gaan vrij lang mee en geven meestal ook nog eens lekker veel volume aan het haar. Deze twee limited edition varianten zien er niet alleen ontzettend zomers en vrolijk uit, zo ruiken ze ook. Ze hebben een lekkere warme en zomerse geur. Ik vertel jullie straks per flacon wat meer over de geur omdat deze verschillend zijn.

 photo Batiste Droogshampoo3_zpsvrczau9o.png

De droogshampoo is er natuurlijk voor om je haren een opfrisbeurt te geven. De spray zorgt ervoor dat je vette lokken als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar ook als we wat meer volume in je haar wilt hebben schijn je met deze droogshampoo aan het goede adres te zijn.

 photo Batiste Droogshampoo5_zpsgkaqnc3u.png

Het werkt echt super simpel, kind kan de was doen. Je tilt je haar een beetje op, spuit de droogshampoo in je haar, wrijft het even goed in en hallo schoner uitziend haar en volume! Zelf vind ik het wel belangrijk even goed door je haar heen te woelen, want anders heb je die niet zo mooi uitziende witte laag over je haar.

 photo Batiste Droogshampoo4_zpsmdy2f1e9.png

Batiste Dry Shampoo Oriental

Deze droogshampoo heeft een trendy en oriëntaalse geur, ik vind hem persoonlijk erg lekker fris maar toch ook warm. De geur is een mix van appel, wilde bessen en grapefruit. De bijnoten zijn jasmijn, kokosnoot, sandelhout en cederhout. Ik heb bijna het idee alsof het een hele parfum is. Maar het is maar een droogshampoo met een lekkere geur.

 photo Batiste Droogshampoo6_zps3kepkboy.png

Batiste Dry Shampoo Floral Essences

De naam verraad het natuurlijk al een beetje en als je naar de verpakking kijkt weet je ook al genoeg. De Floral Essences gaat natuurlijk over bloemen. De geur van deze droogshampoo is natuurlijk bloemig. Waterbloesem, meloen, sinaasappel en perzik ruik je terug in deze droogshampoo. Maar ook de noten van rozen, lelietjes van dalen en viooltjes. Ik vind deze ook heerlijk ruiken!

 photo Batiste Droogshampoo8_zpszeh6ammk.png

De Batiste droogshampoo’s werken erg fijn zoals ik eigenlijk gewend ben van het merk. Ze maken mijn vette lokken zonder enig probleem weer toonbaar. Wel vind ik het jammer dat je de witte waas toch nog behoorlijk blijft zien (zie hierboven de foto) en dat het volume ook niet echt aanwezig is. Ik heb wel eens droogshampoo’s gehad waar dat veel meer was.

 photo Batiste Droogshampoo7_zpsjdtw4phy.png

Als droogshampoo zelf werken deze twee limited edition varianten geweldig en hebben ook nog eens een prettige geur. Deze twee zijn pas vanaf week 29 te koop, dus we moeten er nog even op wachten. Ze kosten € 4,79 per stuk en zijn uitsluitend te koop bij Kruidvat in de weken 29 tot en met 32. Welke lijkt jou het lekkerst?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

37 reacties

 • Reply
  lucindainwonderland
  28 mei 2015 at 06:28

  Die witte waas is wat mij toch nog het meeste stoort. Als je het op licht haar al zo goed ziet… en ik heb op dit moment best donker haar, dus dan is het vaak helemaal erg. Toch vind ik deze nieuwe LE er wel leuk uit zien, dus misschien…. toch maar proberen. xxx Lucinda

 • Reply
  beautifulday4makeup
  28 mei 2015 at 06:52

  Zonde vind ik het als die witte waas zo opvallend blijft. De verpakkingen vind ik wel superleuk

 • Reply
  Bianca
  28 mei 2015 at 06:52

  Vooral de geuren lijken mij erg lekker maar omdat ik donkere haren heb probeer ik ze niet vanwege de witte waas x

 • Reply
  chucky1012
  28 mei 2015 at 07:00

  Jammer want als dit niet wit uitsloeg op mijn kapsel zou ik het zeker kopen.
  De verpakkingen zijn mooi.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  28 mei 2015 at 07:15

  Oeh de oriental variant lijkt me echt heerlijk ruiken! De verpakking ziet er heel leuk uit.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Sandra - Beautybysandra
  28 mei 2015 at 07:26

  Klinkt erg goed! Het is lang geleden dat ik een droogshampoo gebruikt heb, maar soms is het toch wel heel erg handig!

 • Reply
  Femke
  28 mei 2015 at 07:35

  Ik heb afgelopen week weer de Batiste droogshampoo voor dark&brunette gekocht..Net weer ingedaan, wat een mooi effect!
  Ik vind Batiste de fijnste droogshampoo hebben! Ik had deze eerder ook al maar toen die op was kon ik hem nergens meer vinden. Afgelopen week in de Etos zag ik hem toevallig staan, meteen meegenomen natuurlijk! Ik had er één van Andrelon maar die vind ik helemaal niet fijn..die mag lekker de prullenbak in. Lang leve Batiste :-).

 • Reply
  Denise
  28 mei 2015 at 08:09

  Ah ik HOU van droogshampoo, het is zo fijn! Ik ben echt razend benieuwd naar deze twee varianten!

 • Reply
  Rada
  28 mei 2015 at 08:57

  De meeste droogshampoos vind ik vaak een beetje muffig ruiken, dus ik ga zeker deze een keer proberen als mijn huidige droogshampoo op is!

  Lieeefs!

 • Reply
  Lotte
  28 mei 2015 at 09:20

  Oooh, I love de droogshampoos van Batiste! Fijn ook dat er soms LE’s uitkomen met een geurtje, want droogshampoo heeft zo’n naar geurtje van zichzelf.

 • Reply
  Melana
  28 mei 2015 at 09:25

  Wat een leuke verpakkingen, ik kende deze droogshampoo nog niet!

  http://www.Melana.nl

 • Reply
  Margot
  28 mei 2015 at 10:02

  Wat is droogshampoo toch een goede uitvinding!

 • Reply
  Marthe | Normal Beauty
  28 mei 2015 at 10:03

  Ik koop geen Batiste meer, i.v.m. die witte waas. Dat ziet er echt niet uit bij mij, alsof ik helemaal grijs ben. Ook vind ik dat Batiste een laagje op je hoofdhuid achterlaat, wat ik niet prettig vind. Ik hou het bij de Herbal Essences, ook al zien deze limited editions er geweldig leuk uit.

 • Reply
  Marieke
  28 mei 2015 at 10:24

  Ik vind dat batiste echt te stroef is..ik heb nu die van Andrelon en die vind ik toch fijner..alleen de flessen van batiste zien er wel weer veel mooier uit.

 • Reply
  Manon
  28 mei 2015 at 10:37

  ik heb nog nooit droogshampoo geprobeerd. Ik ben heel erg benieuwd naar de droogshampoos van batiste

 • Reply
  Melissa
  28 mei 2015 at 10:50

  De geuromschrijving klink heerlijk! Geen parfum meer nodig. Ik vind de flacons echt super pretty.

 • Reply
  Naomi
  28 mei 2015 at 10:51

  Ik vind de droogshampoo’s van batiste eigenlijk niet zo heel erg fijn. Ze laten mijn haar er wel minder vet uit zien, maar het voelt zo vies…

  x

 • Reply
  Shaz
  28 mei 2015 at 10:56

  Ik baal van die witte waas, want droogshampoo is echt een geweldig product.

 • Reply
  Mieke
  28 mei 2015 at 11:04

  Batiste is echt een fijn droogshampoo merk! Vooral de tweede bloemige versie lijkt me lekker!

 • Reply
  Julie
  28 mei 2015 at 11:05

  Mijn favoriet van Batiste is de Tropical variant omdat die zo lekker ruikt, dus ik ben nu zeker benieuwd naar deze twee! :-D

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  28 mei 2015 at 11:47

  Heb al zoveel goeds over Baptiste gehoord, maar nog nooit zelf een product getest! Deze zien er ook weer fijn uit! Ik heb wel al die van herbal Essences getest en die vielen goed mee :)

 • Reply
  Nicole
  28 mei 2015 at 13:04

  Oeh alleen de verpakkingen al zijn super leuk!

 • Reply
  Manon
  28 mei 2015 at 13:13

  Ik was mijn haar ook iedere dag, hier ook zo’n hekel aan vies haar! Ook in mijn kast staat standaard droogshampoo! Alleen die witte was is iets wat me enorm tegen houd bij de meeste droogshampoos. Jammer dat dat bij deze droogshampoos dat weer het geval is..

 • Reply
  Nathalie
  28 mei 2015 at 13:45

  De Oriental heb ik aan een jaartje (vanuit Londen meegebracht). En deze is dan ook mijn favoriet. Hopelijk ook in Kruidvat in België! :)

 • Reply
  Melissa
  28 mei 2015 at 14:10

  Wat een leuke limited editions zeg! Ziet er goed uit :) Ik ben aardig fan van Batiste, de droogshampoo’s maken mijn haar echt een stuk minder vet. Heel fijn! Daarbij zijn de verpakkingen meestal ook erg leuk om te zien!

 • Reply
  Anna
  28 mei 2015 at 14:44

  Geweldige verpakking!

 • Reply
  Lisa
  28 mei 2015 at 14:51

  Ik heb al verschillende versies van Batiste droogshampoo gebruikt en deze zien er wel lekker uit qua geur, misschien ook eens proberen deze zomer :)

 • Reply
  Nienke
  28 mei 2015 at 17:13

  Leuke verpakkingen maar de witte waas houd me toch een beetje tegen. Normaal gesproken gebruik ik de Batiste droogshampoo voor bruin haar. Die is bijna op maar denk dat ik toch die opnieuw ga kopen in plaats van deze

 • Reply
  Nicole
  28 mei 2015 at 18:12

  Beetje jammer van de witte waas maar verder lijkt ie me heel fijn.

 • Reply
  Ilse
  28 mei 2015 at 19:05

  Fijne review! Ik ben nog op zoek naar een goede droogshampoo, wel jammer dat je de witte waas blijft zien.

 • Reply
  Martine
  28 mei 2015 at 19:18

  er staat een foutje in de eerste zin, er staat: ‘ Speciaal voor de zomer heeft Batiste twee nieuwe droogshampoo’s op de markt gebruikt’.
  ipv ‘gebracht’ op het eind ;-)

  • Reply
   Aranka
   28 mei 2015 at 19:44

   Oh wat stom, inderdaad! Dankjewel! Ga het meteen aanpassen :).

 • Reply
  Danielle
  28 mei 2015 at 20:59

  Droogschampoo is niks voor mij! Mijn haar is alleen vet bij mijn oren en voorhoofd en als ik het gebruik lijkt wel of mijn haar na 2 uur nog vetter is dan daarvoor..ik gebruik nu guhl voor vet haar en ik was mijn haar 2x in de week. Dus dat gebruik ik liever..wel even doorzetten met het gebruik ervan!

 • Reply
  Beauty Treasures
  29 mei 2015 at 21:36

  Nieuwe geuren, wowie! Zeer benieuwd. Ik gebruik nu regelmatig de brunette versie. Daar ben ik super tevreden over.

 • Reply
  Renée
  30 mei 2015 at 20:56

  Jammer van de witte waas. Ik gebruik zelf altijd de tropicalgeur die in het vaste assortiment zit en daar heb ik geen last mee van een witte waas op mijn donkerbruine haar. Ik spray het ook echt pas op als mijn haar echt vettig wordt, misschien dat het dan al gelijk wat meer opneemt?

  Maar ben erg benieuwd naar de luchtjes :) Ga het zeker even in de gaten houden.

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  31 mei 2015 at 01:49

  Je zegt ‘ik denk er niet aan om met vet haar over straat te gaan’, maar als je het even een tijdje uitstelt, hoef je je haar helemaal niet meer zo vaak te wassen! Ik was het 1, hoooguit 2 keer per week en het is verre van vet! Droogshampoo vind ik ook echt een uitkomst!

 • Reply
  Priscilla
  1 juni 2015 at 00:06

  De verpakking is inderdaad heel erg leuk! Lekker zomers en nodigt uit tot kopen… maar ik heb nog een flinke voorraad staan. Die maak ik aankomend festivalseizoen eerst op.

 • Laat een reactie achter