Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bath & Body Works nu ook in Nederland te koop

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2019

Ik heb heel erg goed nieuws voor alle fans van Bath & Body Works. Sinds kort is dit fantastische Amerikaanse merk ook in Nederland te koop. Helaas niet in een fysieke winkel, maar wel in de vorm van een webshop! Toen ik twee jaar geleden eindelijk voor het eerst in Amerika was kon ik niet wachten naar een Bath & Body Works winkel te gaan. En je kan het wel raden, de producten zijn echt fantastisch!

Nederlandse Bath & Body Works webshop

Er is nu een hele complete en officiële Nederlandse Bath & Body Works webshop. Je kunt hier alle producten shoppen en veel producten in de sale scoren! Helaas is het geen echte winkel, maar de omschrijvingen van de producten zijn volledig en in het Nederlands zodat je je goed in de geuren en producten kunt inleven.

Bath & Body Works winkel in de Westfield Mall Den Haag

Vanaf 18 maart 2021 is de eerste Bath & Body Works winkel in Nederland geopend met het gehele assortiment. De winkel vind je in de Westfield Mall of the Netherlands in Den Haag (adres: Liguster 202 Leidschendam). De winkel is elke dag geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Ik kan niet wachten tot ik er een keertje kan winkelen.

Bath & Body Works staat vooral bekend om de heerlijke geurkaarsen en de luxe zepen. En ik kan je zeggen, de geuren van de geurkaarsen zijn echt fantastisch. Ik was altijd fan van de geurkaarsen van Yankee Candle en WoodWick, maar de geurkaarsen van Bath & Body Works hebben veel meer geur, zo lekker.

Mijn grote favoriet is de Gingham collectie, dat is echt een fantastisch frisse geur, maar ook andere geuren zijn super lekker. Je hebt trouwens de luxe geurkaarsen met 3 lonten (die zijn wel vrij snel op), maar ook kleinere kaarsen die net zo lekker ruiken. Aanrader zijn ook de handgels, die hebben echt super lekkere geuren. Beter dan die vieze handgels met alcohol geur waar we nu de hele dag mee smeren.

Ik zou zeggen, neem zeker een kijkje in de webshop en bestel wat. Je hebt gratis verzending vanaf € 39,00 en je bestelling wordt binnen 1 tot 4 werkdagen thuis bezorgd. Ik ga in ieder geval weer wat geurkaarsen bestellen (nu nog wachten op een leuke actie).

Zijn er hier nog meer Bath & Body Works fans?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Ik heb al wat besteld op de site. Het werd wel tijd dat het deze kant opkwam. De winkels zijn echt gaaf.
    De hele uitstraling etc. De kaarsen en idd de handgels. Ik zie op de site nog niet die leuke omhulsels die je erbij
    kunt kopen. Wie weet wordt het nog uitgebreid.

  2. Jaaa, zo blij hier mee! Heb direct een bestelling geplaatst. Bath and body works was een vaste stop de laatste 2x dat ik in de VS en Canada was. Tip: als je aanmeld voor de nieuwsbrief, krijg je 10% korting op je 1e bestelling. Geld ook in combinatie met sale artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *