Bath & Body Works komt naar de Kalverstraat in Amsterdam

Bath Body Works Amsterdam

Ik ben een groot fan van Bath & Body Works. Wanneer ik in Amerika ben (of een ander land waar ze dit verkopen) zoek ik echt op waar ze zitten en ga ik langs. De geuren, producten en vooral de geurkaarsen zijn echt geweldig! Een tijdje geleden vertelde ik al dat Bath & Body Works in Nederland te koop was, maar nu breiden ze uit naar de Kalverstraat in Amsterdam!

Bath & Body Works Amsterdam

Yes! Eindelijk ook een Bath & Body Works die wat dichterbij is dan Den Haag en in een stad waar ik wat vaker kom! Het nieuwe Nederlandse filiaal van Bath & Body Works opent in het vierde kwartaal van dit jaar op 11 november aan de Kalverstraat 73 in Amsterdam. Voorheen vond je hier een Rituals winkel, maar nu maakt het prachtige pand dus plaats voor de concurrent!

Mocht je dus binnenkort in de Bath & Body Works komen maar niet goed weten waar je naar moet kijken? Dit zijn mijn absolute favorieten van het merk:

 • Geurkaarsen
 • Body Splashes
 • Desinfectiegel met heerlijke geuren
 • Gingham collectie
 • Douchegels

Natuurlijk is er nog veel meer lekkers te koop, laat je gewoon verrassen door de winkel en de lekkere geuren. Enne, hou de aanbiedingen in de gaten! In Amerika is er elke dag wel een toffe aanbieding (eerlijk gezegd weet ik niet of dat ook in Nederland geldt).

Mocht je nou niet in de buurt komen van de Kalverstraat 73 in Amsterdam of de Westfield Mall of the Netherlands in Leidsendam, dan kan je natuurlijk ook altijd online shoppen!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  Daphne
  8 november 2021 at 13:55

  Ik ben ook groot fan van deze winkel, vooral van de geurkaarsen, goed nieuws dat deze nu in Amsterdam komt!!

 • Laat een reactie achter