Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bath & Body Works komt naar de Kalverstraat in Amsterdam

Bath Body Works Amsterdam

Ik ben een groot fan van Bath & Body Works. Wanneer ik in Amerika ben (of een ander land waar ze dit verkopen) zoek ik echt op waar ze zitten en ga ik langs. De geuren, producten en vooral de geurkaarsen zijn echt geweldig! Een tijdje geleden vertelde ik al dat Bath & Body Works in Nederland te koop was, maar nu breiden ze uit naar de Kalverstraat in Amsterdam!

Update: Bath & Body Works Amsterdam gesloten

Helaas is sinds de zomer 2023 Bath & Body Works Amsterdam (en het filiaal in de Westfield Mall) gesloten. Dit komt doordat de Nederlandse franchisenemer uitstel van betaling aanvroeg, waarschijnlijk doordat het bedrijf van de franchisenemer failliet ging. Bath & Body Works is dus helaas niet meer in Nederland en België te vinden, ook de webshop is gesloten.

Bath & Body Works Amsterdam

Yes! Eindelijk ook een Bath & Body Works die wat dichterbij is dan Den Haag en in een stad waar ik wat vaker kom! Het nieuwe Nederlandse filiaal van Bath & Body Works opent in het vierde kwartaal van dit jaar op 11 november aan de Kalverstraat 73 in Amsterdam. Voorheen vond je hier een Rituals winkel, maar nu maakt het prachtige pand dus plaats voor de concurrent!

Mocht je dus binnenkort in de Bath & Body Works komen maar niet goed weten waar je naar moet kijken? Dit zijn mijn absolute favorieten van het merk:

  • Geurkaarsen
  • Body Splashes
  • Desinfectiegel met heerlijke geuren
  • Gingham collectie
  • Douchegels

Natuurlijk is er nog veel meer lekkers te koop, laat je gewoon verrassen door de winkel en de lekkere geuren. Enne, hou de aanbiedingen in de gaten! In Amerika is er elke dag wel een toffe aanbieding (eerlijk gezegd weet ik niet of dat ook in Nederland geldt).

Mocht je nou niet in de buurt komen van de Kalverstraat 73 in Amsterdam of de Westfield Mall of the Netherlands in Leidsendam, dan kan je natuurlijk ook altijd online shoppen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *