Bankhang film tips!

De laatste tijd doe ik eigenlijk niks anders dan films kijken, het is vakantie en slecht weer. Dus echt binnen zit weer en dat gaat je na een tijdje behoorlijk vervelen. En wat doe je daar tegen? Juist, films kijken. Ik heb de afgelopen tijd 67 films gekeken en daar zaten zeker een aantal aanraders tussen. Ik zal mijn favoriete films met jullie delen. Dit zijn gewoon mijn alltime favorite movie’s. So stay tuned!

Remember Me

Tyler Hawkins kan de zelfmoord van zijn broer maar niet verwerken en maakt een puinhoop van zijn leven. Wanneer hij tijdens een avond stappen betrokken raakt bij een vechtpartij, wordt hij opgepakt door een hardhandige politieagent. Om de agent terug te pakken, legt Tyler het aan met zijn aantrekkelijke dochter, Ally. Het klikt bijzonder goed tussen de twee. Ally vertelt dat haar moeder op brute wijze is vermoord en dit gemeenschappelijke verlies schept een band. De twee worden tot over hun oren verliefd.

Geweldige film, mooi verhaal alleen ik vind het einde helemaal niet leuk. Maar het geweldig gedaan en natuurlijk zit Robert erin!

My Sisters Keeper

Anna is niet ziek, maar dat zou zo maar kunnen. Als ze elf jaar is, heeft ze ontelbaar veel operaties, transfusies en injecties ondergaan om haar oudere zus Kate te helpen om tegen leukemie te vechten. Anna was geboren als donor voor haar zus. Haar ouders zeggen dat ze daardoor juist nog meer van haar houden. Maar nu ze ouder begint te worden, kan ze niet stoppen te verzinnen hoe haar leven als een normaal mens zou zijn, zonder altijd vast te zitten aan haar zus. Dat is waarom ze een beslissing neemt die, op welke leeftijd dan ook, een veel te zware last is: ze klaagt haar ouders aan over de rechten van haar eigen lichaam. Tijdens de rechtzaak gaat het steeds slechter met haar zus Kate. Haar vriendje, die ze in het ziekenhuis heeft ontmoet en die ook ziek is, is overleden en haar eigen toestand wordt er ook niet beter op. Ze moet terug naar het ziekenhuis en daar moet ze een paar dagen verblijven. Tijdens de rechtszaak komen de ouders van Kate en Anna erachter dat Anna haar ouders heeft aangeklaagd omdat Kate dood wil.

Prachtig verhaal, mijn moeder heeft zelf ook leukemie gehad dus herken er veel in. Je houdt het alleen gegarandeerd niet droog bij deze film.

Burlesque

Ali is een zangeres met een grote stem uit een kleine stad die vlucht voor ontbering en een onzekere toekomst om haar dromen waar te maken in Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een majestueus maar in verval geraakt theater waar een bezield muzikaal gezelschap onderdak heeft. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster. De overweldigende kostuums en de gedurfde choreografie in Burlesque verrukken de jonge zangeres, die zweert ooit zelf op het podium te staan. Met de hulp van een gevatte podiummeester en een barman, belandt Ali vanachter de bar op het podium. Met haar spectaculaire stem herstelt ze The Burlesque Lounge in haar oude glorie, tot een charismatische zakenman met een aanlokkelijk voorstel komt.

Ik heb echt genoten van de muziek, dans gewoon alles. Echt een vrouwen film met veel vrouwlijke elementen!

Confessions Of A Shopaholic

De jonge Rebecca Bloomwood heeft een groot probleem: ze kan haar enorme koopverslaving niet langer betalen. Ze verruilt daarom haar saaie, slecht betaalde werk voor een baantje in New York als financieel journalist. De vraag is alleen of deze shopaholic de vele verleidingen kan weerstaan die de grote stad te bieden heeft.

Heerlijke film met veel romantiek en shoppen natuurlijk!

Something Borrowed

Met haar dertigste verjaardag in het vooruitzicht, heeft Rachel het gevoel dat haar leven zich nog niet heeft ontwikkeld zoals ze had gehoopt. Ondanks een goede baan als advocate en leuke vrienden, waaronder extravagante beste vriendin Darcy, realiseert Rachel zich steeds vaker na een avondje uit dat zij weer alleen naar huis toe gaat. Dit verandert echter na afloop van het verjaardagsfeest wat Darcy voor haar organiseert: Rachel belandt in een dronken bui in bed met Dex, een oud studiegenoot én… Darcy’s huidige verloofde. Verschrikt vragen ze zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren en proberen het voorval te vergeten. Maar al snel slaat bij beiden de twijfel toe: was het eigenlijk wel een vergissing?

Ik vind hem echt spannend, maar eigenlijk toch weer zo voorspelbaar maar heb genoten!

ean Girls 2

Het verhaal draait om de nieuwe middelbare school leerling Jo, die er mee instemt om bevriend te worden met de buitenstaander Abby. Dit op aandringen van Abby’s rijke vader in ruil voor het betalen van alle kosten voor de studie van haar dromen. Jo en Abby gaan samen de strijd aan tegen de “gemene meiden” van de school die bekend staan onder naam “Plastics”. Uiteindelijk komt het tot een confrontatie wanneer Abby er achter komt dat de vriendschap is gekocht.

Hetzelfde verhaal eigenlijk, maar dan toch weer zo anders. Het is echt zo leuk!’

Water For Elephants

Wanneer Jacob Jankowski, recentelijk tot wees en zwerver veroordeeld, op een passerende trein springt, belandt hij in de wereld van een tweederangs circus dat probeert te overleven tijdens de Grote Depressie. Als student dierengeneeskunde die bijna zijn diploma behaald heeft, krijgt hij de leiding over de menagerie. Daar ontmoet hij Marlena, de mooie ster van de paardenact die getrouwd is met August de dierentemmer. Ook ontmoet hij Rosie, een olifant die zich niet laat trainen… totdat Jacob een manier ontdekt om tot haar door te dringen.

GE-WEL-DIG!

Just Go With It

Dr. Patrick Maccabee, een plastisch chirurg, heeft bindingsangst en vertelt daarom zijn veel jongere vriendin Beverly dat hij getrouwd is en kinderen heeft om te voorkomen dat de relatie te serieus wordt. Wanneer ze vermoedens krijgt dat hij liegt vraagt hij zijn kantoormanager Katherine Palmer en haar kinderen om als zijn gezin op te treden om zijn eerlijkheid te bewijzen.

Ik heb me kapot gelachen, hij is echt heel leuk!

The Notebook

Allie Hamilton komt begin jaren ’40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf ’t eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.

Moet ik hier nog iets over zeggen?

The Reckoning

Wat zou jij doen voor vijf miljoen Britse pond? En hoe ver zou jij gaan om het leven te redden van jouw enige dochter? Zou je bereid zijn om een vreemdeling te doden? Ook als die vreemdeling het verdient om te sterven? Dit zijn de morele dilemma’s van Sally Watson, een alleenstaande, werkende moeder en de verpleegster van haar terminaal zieke tienerdochter Amanda. Deze heeft dringend een dure medische behandeling in het buitenland nodig om enige hoop op overleven te hebben. Een anonieme weldoener biedt Sally een ‘erfenis’ van vijf miljoen pond, die uitbetaald wordt op één voorwaarde: Sally moet een man doden van wie ze nog nooit gehoord heeft, een man genaamd Richard Bury..

Een spannende film is op zijn tijd ook wel eens goed, en deze is echt spannend en goed!

Ik heb er natuurlijk nog veel meer, maar dan wordt het toch een beetje te veel van het goede. Hebben jullie nog goede film tips?

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Jeanine
  26 augustus 2011 at 09:20

  Oh Remeber Me, het einde,echt ik heb om het einde gehuild. Zo zielig. Verder wil ik Water For Elephants ook nog zien (Robert is eigenlijk de reden waarom). Zelf vind ik de films van Twilight super leuk.

  • Reply
   Astrid
   26 augustus 2011 at 10:28

   Haha, zelfde!

 • Reply
  Miranda
  26 augustus 2011 at 09:29

  Burlesque lijkt mij echt zo’n leuke film, ik wil hem zeker nog een keer kijken. Leuk lijstje heb je gemaakt ;D

 • Reply
  Nena
  26 augustus 2011 at 09:41

  Oh, The Notebook, de tranen bleven maar komen!

 • Reply
  Tamara
  26 augustus 2011 at 10:22

  Wat een leuke fims! My sisters keeper vond ik ook zo mooi, ik heb m in de bios gezien en kon het daar niet droog houden

 • Reply
  Bibi
  26 augustus 2011 at 11:41

  Ik vond remember me zo kak einde hebben dat ik hem nooit meer wil zien haha en ik ben VERLIEFD op burlesque echt een geweldige film!

 • Reply
  Danique
  26 augustus 2011 at 13:34

  Leuke films zitten ertussen! Ik vond het einde van remember me ook echt verschrikkelijk, zo stom haha.

 • Reply
  Nannick
  26 augustus 2011 at 13:57

  De meeste films heb ik ook gezien! Remember Me vind ik ook een zielige film ;(

 • Reply
  roos
  26 augustus 2011 at 14:10

  My sisters keeper, ik heb zo hard gehuild!
  En The Notebook is natuurlijk ook echt een prachtige film, en ik heb ook remember me gezien, maar die snapte ik niet haha.

 • Reply
  LottedeJ
  26 augustus 2011 at 14:27

  Ik heb ze allemaal gezien, behalve My sisters keeper en Water for elephants. Beiden staan op mijn lijstje met nog te kijken films!

 • Reply
  Kelly
  26 augustus 2011 at 14:51

  Prachtige fiilms, waarbij ik wel wat tranen heb gelaten!

 • Reply
  Marijke
  26 augustus 2011 at 19:41

  Lijken me leuke films! The notebook is echt mooi!!

 • Reply
  Lina
  26 augustus 2011 at 21:07

  Just go with it is geweldig!

 • Reply
  Evelien
  27 augustus 2011 at 22:27

  Heerlijke films zijn dit, vooral Remember Me ♥

 • Reply
  Lisa (:
  28 augustus 2011 at 22:52

  Het zijn allemaal prachtige films!
  Vooral remember me en my sister’s keeper.
  Ik kon het idd echt niet droog houden ;)

 • Reply
  Nynke
  29 augustus 2011 at 19:23

  Just go with it vond ik dan weer niet leuk, alleen het eind nog. En remember me, mooi film inderdaad, maar jammer van het einde, echt heel triest. Ik ben de laatste tijd ook weer lekker films aan het kijken. Easy A schijnt een aanrader te zijn!

 • Reply
  Kimetc
  30 augustus 2011 at 22:29

  Dat is zo fijn om in de vakantie te doen! Ik ga nu… Shutter Island zien?

 • Reply
  Marikee
  31 augustus 2011 at 21:11

  Klinken als hele goede films! Ze komen op mijn must-see-list! :)

 • Reply
  Eline
  1 september 2011 at 20:50

  prachtige films!

 • Reply
  Niess
  9 september 2011 at 23:03

  Heb zojuist de film van My Sister’s keeper gezien,, zeer mooie film, ben er sprakeloos van.

 • Laat een reactie achter