Zoek
Sluit dit zoekvak.

Backstage bij het Katy Perry Concert

Soms krijg je uitnodigingen waar je gewoon geen nee tegen kan zeggen, bijvoorbeeld om backstage te gaan bij het Katy Perry concert. Ik vind Katy’s muziek altijd heel vrolijk en leuk dus kende al haar nummers en we mochten ook nog eens backstage, een hele belevenis en ik neem jullie natuurlijk mee!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Wauw, wat een leuk filmpje. Super dat je backstage mocht! Mag ik vragen met welke camera je hebt gefilmd? De kwaliteit is best goed. Als ik film tijdens een concert, dan is de kwaliteit achteraf heel slecht. Ik ben trouwens vorige week naar het concert geweest, maar dan in Antwerpen. Het was een geweldige show!

  2. Ik twijfelde nog om kaartjes te kopen, balen dat ik het niet gedaan heb! Echt heel tof om te zien Aranka. Ook zo gaaf dat je backstage mocht. Dat is echt niet niks! Heel tof dat je ook zo veel hebt gefilmd.

  3. Dit zijn ervaringen die je inderdaad met twee handen moet aanpakken en dan heb je gewoon echt een toffe herinnering. Echt heel gaaf dat je daar heen mocht. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *