Back 2 MAC nu ook in Nederland!

Back 2 MAC nu ook in Nederland!

Als beautyliefhebbers kennen jullie waarschijnlijk wel de Back 2 MAC actie, of misschien ook wel niet omdat het een hele lange tijd niet in Nederland was deze actie. Maar ineens stuitte ik op de Nederlandse site op deze actie, dus met andere woorden, deze actie is vanaf nu ook gewoon in Nederland! Met deze actie kun je trouwens je oude of lege beauty producten terug naar MAC brengen en kun je een gratis product uitzoeken!

Back 2 MAC nu ook in Nederland!

De Back 2 MAC actie bestaat al jaren in het buitenland, maar Nederland en België deden nooit mee aan deze actie. Voordat ik van deze actie wist vroeg ik me daarom ook altijd af waarom op de lipjes van de MAC doosjes altijd Back 2 MAC stond. Die lipjes geven aan dat dat betreffende product meedoet aan de Back 2 MAC actie om een gratis product te krijgen. Ik heb trouwens niet van MAC zelf bevestigd gekregen of het ook echt zo is, maar als ik de Nederlandse site moet geloven wel!

Wat houdt de actie in?

Bij MAC vinden ze het milieu belangrijk en verspilling zonde dus bij MAC dragen ze een steentje bij door originele verpakkingen (dus niet de doosjes maar de echte verpakkingen) via het Back 2 MAC programma terug te nemen. Lever zes MAC verpakkingen in bij een MAC counter en daar mag je dan een MAC lipstick naar keuze uitzoeken, leuke deal toch?

Ik ben wel benieuwd of veel mensen eigenlijk van deze actie afwisten en of er wel eens mensen gebruik hebben gemaakt van deze actie. Het is mij nog nooit gelukt 6 lege MAC verpakkingen te hebben (je doet er zo lang mee) maar ik ga ze in ieder geval vanaf nu weer opsparen!

Bron afbeeldingen: Shutterstock MAC Cosmetics

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  chucky1012
  1 april 2018 at 11:54

  Zo fijn als het klopt dat deze actie nu ook hier is ?

  Fijne paasdagen Xoxo

 • Reply
  Rachel
  1 april 2018 at 11:56

  ik wist wel van de actie omdat mijn nichtje ermee werkt. en mij lukt het ook niet die lege verpakkingen want ik heb niet zoveel van mac

 • Reply
  Sanne
  1 april 2018 at 12:44

  1 April??

  • Reply
   Aranka
   1 april 2018 at 12:58

   Nee oprecht niet, dacht al van te voren, slechte timing om dit te plaatsen ?

   • Reply
    Eva
    1 april 2018 at 13:17

    Als beautyliefhebbers kennen jullie waarschijnlijk wel de Back 2 MAC actie, of misschien ook wel niet omdat het een hele lange tijd niet in Nederland was deze actie. Maar ineens stuitte ik op de Nederlandse site op deze actie, dus met andere woorden, deze actie is vanaf nu ook gewoon in Nederland! Met deze actie kun je trouwens je oude of lege beauty producten terug naar MAC brengen en kun je een gratis product uitzoeken!

    Dit leest toch niet fijn? Zo vaak het woordje actie…

 • Reply
  Brenda
  1 april 2018 at 13:28

  Oh nice! Ik gebruik de studio fix compacts, en hou ze altijd apart als ze leeg zijn, heb ook een keer ontzettend veel gedepot, had ik 6 lipsticks in 1 keer haha

 • Reply
  Dana
  1 april 2018 at 13:38

  Dat is zo fijn! Althans zo vaak maak ik nou ook alweer niet producten op van MAC, maar wel een reden om ze dan op te sparen :)

 • Reply
  aboutsbstyle
  1 april 2018 at 17:19

  Oh dat zou echt een geweldige deal zijn, en zelf rook niet het eerste merk wat dit zou doen. Liefs soraya

 • Reply
  Yvonne
  1 april 2018 at 20:08

  Sh*t, ik heb net een heleboel te oude mac-lipsticks weggegooid. Had ik dat geweten. Gelukkig heb ik nog wel wat producten die vanzelf opgaan, maar toch…:)

 • Reply
  Amali
  24 april 2018 at 17:32

  Had laatst een mac store gebeld in amsterdam en zij wisten van niets??

 • Reply
  Deniece
  17 juli 2018 at 18:10

  Deze info is helaas niet juist!
  Back to mac is niet in Nederland helaas!

 • Reply
  Charis
  29 december 2019 at 18:24

  Deze zomer heb ik ernaar gevraagd in de Mac store in Utrecht. Maar de medewerkster gaf aan dat de actie niet geldt in de Benelux. In Duitsland zou je ze wel kunnen inleveren.
  Wel slecht, aangezien Nederland ook graag recycled.

 • Laat een reactie achter