Zoek
Sluit dit zoekvak.

Back 2 MAC nu ook in Nederland!

Back 2 MAC nu ook in Nederland!

Als beautyliefhebbers kennen jullie waarschijnlijk wel de Back 2 MAC actie, of misschien ook wel niet omdat het een hele lange tijd niet in Nederland was deze actie. Maar ineens stuitte ik op de Nederlandse site op deze actie, dus met andere woorden, deze actie is vanaf nu ook gewoon in Nederland! Met deze actie kun je trouwens je oude of lege beauty producten terug naar MAC brengen en kun je een gratis product uitzoeken!

Back 2 MAC nu ook in Nederland!

De Back 2 MAC actie bestaat al jaren in het buitenland, maar Nederland en België deden nooit mee aan deze actie. Voordat ik van deze actie wist vroeg ik me daarom ook altijd af waarom op de lipjes van de MAC doosjes altijd Back 2 MAC stond. Die lipjes geven aan dat dat betreffende product meedoet aan de Back 2 MAC actie om een gratis product te krijgen. Ik heb trouwens niet van MAC zelf bevestigd gekregen of het ook echt zo is, maar als ik de Nederlandse site moet geloven wel!

Wat houdt de actie in?

Bij MAC vinden ze het milieu belangrijk en verspilling zonde dus bij MAC dragen ze een steentje bij door originele verpakkingen (dus niet de doosjes maar de echte verpakkingen) via het Back 2 MAC programma terug te nemen. Lever zes MAC verpakkingen in bij een MAC counter en daar mag je dan een MAC lipstick naar keuze uitzoeken, leuke deal toch?

Ik ben wel benieuwd of veel mensen eigenlijk van deze actie afwisten en of er wel eens mensen gebruik hebben gemaakt van deze actie. Het is mij nog nooit gelukt 6 lege MAC verpakkingen te hebben (je doet er zo lang mee) maar ik ga ze in ieder geval vanaf nu weer opsparen!

Bron afbeeldingen: Shutterstock MAC Cosmetics

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

   1. Als beautyliefhebbers kennen jullie waarschijnlijk wel de Back 2 MAC actie, of misschien ook wel niet omdat het een hele lange tijd niet in Nederland was deze actie. Maar ineens stuitte ik op de Nederlandse site op deze actie, dus met andere woorden, deze actie is vanaf nu ook gewoon in Nederland! Met deze actie kun je trouwens je oude of lege beauty producten terug naar MAC brengen en kun je een gratis product uitzoeken!

    Dit leest toch niet fijn? Zo vaak het woordje actie…

 1. Oh nice! Ik gebruik de studio fix compacts, en hou ze altijd apart als ze leeg zijn, heb ook een keer ontzettend veel gedepot, had ik 6 lipsticks in 1 keer haha

 2. Dat is zo fijn! Althans zo vaak maak ik nou ook alweer niet producten op van MAC, maar wel een reden om ze dan op te sparen :)

 3. Sh*t, ik heb net een heleboel te oude mac-lipsticks weggegooid. Had ik dat geweten. Gelukkig heb ik nog wel wat producten die vanzelf opgaan, maar toch…:)

 4. Deze zomer heb ik ernaar gevraagd in de Mac store in Utrecht. Maar de medewerkster gaf aan dat de actie niet geldt in de Benelux. In Duitsland zou je ze wel kunnen inleveren.
  Wel slecht, aangezien Nederland ook graag recycled.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *