Baaldag

Kennen jullie dat een baaldag? Nou ik sinds nu wel. Het begon vandaag al heerlijk. Ik werd ’s ochtends vroeg wakker van die regen. Fijn dat zo mijn dag moest beginnen, sjokkend kom ik mijn bed uit om naar beneden te gaan en mijn ontbijt op te eten. Omdat het vakantie is maak ik niet echt heel erg haast met dingen dus deed alles op mijn gemak. Even later blijkt dat mijn maandelijkse feest ook nog eens is begonnen, heerlijk.. Ik werd als maar vrolijker maar niet heus. Ik had met mijn vriendin afgesproken om naar de stad te gaan. Dus dat zal mijn dag wel weer een beetje opknappen. Jammer genoeg regende het pijpestelen op het tijdstip dat we hadden afgesproken. Nouja geen ramp dan maar met de bus. Als die komt opdagen dan natuurlijk, want dat deed die uiteraard niet.. Stond ik daar in het bushokje in de stromende regen. Om het nog eventjes erger te maken begon het ook nog eens keihard te waaien.

Eindelijk komt de bus eraan en ik stap. Klein gelukje, er was nog een plekje voor me vrij. Ik ben niet echt een busheld, dus staan in de bus is voor mij een regelrechte ramp. Als ik in het centrum aankom is het natuurlijk weer geweldig weer. Nouja beter dan regen natuurlijk. Ik heb een probleem met mijn telefoon, dus ik liep naar de telefoon winkel waar ik hem vandaan heb. Ik leg mijn probleem uit, die kerel (nouja, zo een jonge vent die het wel denkt te kunnen maken) kijkt me aan en zegt haha, ja daar kan ik niks mee, bel de klantenservice maar. Op dat moment kon ik die kerel wel schieten, ik weet ook wel dat die er niks aan kan doen. Maar goed, ik was gewoon vandaag niet zo in de stemming.

Na al die tegenslagen besloten we bij de V&D een broodje tonijn te eten. Ik dacht hmm heerlijk, maar ik ben alergies voor appel. En wat zat er op dat tonijn broodje? Ja precies, appel. Met een opgezwollen en jeukende mond dan maar weer verder gaan. Eindelijk werd mijn dag een stuk leuker toen ik zag dat de V&D 70% korting gaf op de hele cosmetica afdeling! Ik heb heerlijke Freeman spulletjes voor € 1,50 gekocht. Mijn mascara van Maxfactor was maar € 5,60 dus daar heb ik er gelijk 2 van meegenomen. Verder nog de parfum van mijn vader die hij altijd heeft en een douche gel voor mijn moeder.

Toen we klaar waren na het winkelen ging ik bij mijn opa op bezoek in het ziekenhuis. Nouja dat is wel gezellig, maar ik hou niet zo van het ziekenhuis sfeertje, dat klaarde me dus niet heel erg op. Terug lopend naar de bushalte zie ik de bus zo wegrijden. Fijn, kan ik een half uur op de bus wachten..

Eenmaal thuis laat ik mijn nieuwe telefoon vallen! En ja hoor, glas gebroken. Ik was echt in alle staten.. Waarom moet mij dit allemaal gebeuren? Ik weet echt niet wat ik heb vandaag. Ik besluit om veilig achter mijn PC te gaan zitten, want daar kan niks ernstigs gebeuren (dacht ik). Ik was eventjes foto’s aan het uitzoeken die wel weg konden van mijn  geheugen kaart. Maar blijkbaar deed ik iets fout en weg waren alle vakantie foto’s. En nee hoor ze stonden ook niet meer in de prullenbak.

Al met al dit was dus mijn baaldag. Ik had dit eventjes nodig om mijn frustatie te kunnen uiten.

Hebben jullie ook wel eens last van een baaldag dat echt alles fout gaat?

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter